Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna Burtici si Mamici!

Am fost ieri la echo, bebelusa mea are intre 2600-2800, dar dop gelatinos e de mult lipsa (adica de duminica trecuta), colul e deschis si moale, am contractii la greu si ...doctorul meu a plecat azi din tara pt o sapt.
Cand m-a suit pe masa a scos o mana plina de sange de am inceput sa tremur 2 ore in continuu.
Mi-a dat ginipral si no spa si mi-a zis sa ma "tin" pana vine el si pe 16 nasc...
Saracuta de ea, e mica si acum ar tb sa ia in greutate cel mai mult dar daca am uterul asta asa contractil! (mentionez ca din luna a 4 pana in a 8 am tot luat utrogestan si no spa)

Acum tb sa ma duc sa iau patut dar familia nu ma mai lasa sa fac efort...
Sunt un pic cam deprimata..

Va pup

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

PS Credeti ca o sa stea mititica pana pe 16 sau sa ma pregatesc pentru saptamana care vine?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Miha, in starea in care erai el iti zice ca sa te tii pana pe 16 cand vine el?!aoleo, ce doctor e asta?
Imi pare rau, dar mai bine mergi la altcineva, desi e cam tarziu, dar nu cred ca e imposibil..
Stai cuminte in patut si da Doamne Doamne sa mai stea o saptamana!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 37+ cu Alessia Stefana
AMR 13 ZILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mihaStroescu

PS Credeti ca o sa stea mititica pana pe 16 sau sa ma pregatesc pentru saptamana care vine?

37+

Eu cred ca o sa stea inca o saptamana. Gynipralul este foarte puternic pentru contractii si le calmeaza foarte bine. Doar ca la mine de la gynipral au aparut stari depresive de-mi venea sa plang inccontinuu, burta era bine mersi, eu insa...

Bafta!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Alehiam, e scump tare bebe. De ce nu te duci cu el in parc si ii dai acolo sa pape daca il apuca foamea? Si al meu plange la un moment dat dupa ce ajungem in parc, dar ma opresc pe o banca si il pun la san, desi nu papa mare lucru. Poate se agita din cauza zgomotelor si simte nevoia sa stea la san. Zic si eu.

Simona asta ar fi o solutie... numai ca nu am carnet si sa ajung intr-un parc de la mine cu mijloace normale, cred ca dureaza cam 1 ora ... din pacate nu prea o sa ajungem in parc decat in weekend cand e tati acasa sau cand ne-om invata sa rezistam mai mult fara sanul in gura... acum patrulam in jurul casei... Apropo, raportam ca ieri am fost super cumintei: am dormit o ora in carut si am intrat in casa fara sa facem scandal

Inca o data multumesc fetelor de aprecierile la adresa puiului meu.

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Intai de toate o sa va rog sa ma scuzati ca de abia in dimineata asta am reusit sa dau si eu un semn de viata, dar efectiv nu stiu cum au trecut zilele astea. Am trait totul la intensitate maxima si marturisesc ca m-a luat valul si mi-au scapat multe lucruri de sub control.
Dar ce este mai important este faptul ca da am reusit si eu in sfarsit sa nasc. Pe 27 septembrie, la ora 13.08 a venit bebe pe lume, prin cezariana, a cantarit 4290g, a masurat 53,5cm si a luat nota Apgar 10. Il cheama Andrei.La spital am stat 2 zile, in a treia zi am plecat acasa. Operatia in sine a fost super rapida, 30 minute, am facut rahianestezie, am fost constienta tot timpul, am vorbit cu medicii si asistentele, sotul a stat cu mine in sala de
operatii si nu a lesinat. Bebe a tipat super repede, nici nu au apucat sa-l traga cu totul din burtica ca el urla deja. Intr-un cuvant a fost totul super.
Refacerea in schimb este un pic mai anevoioasa, deh taietura si in plus am facut si furia laptelui, a fost cumplit de dureros, timp de 4 zile m-am muls continuu, zi si noapte, am numai rani pe sani, dar acum am scapat si pot alapta natural bebelusul. Bebe este bine merci, mananca si e un cumintel atunci cand nu are colici. Colicii insa sunt o mare problema, apar seara si o ducem asa cu ei pana aproape de zorii zilei. Sunt disperata. Din cauza asta in ziua urmatoare bebe e obosit si nu reuseste sa traga de la san si doarme mai toata ziua. Nu stiu ce sa mai fac. Un sfat daca aveti si pentru mine ar fi bine venit. Ii dau picaturi de colici Sab Simplex, Grippe Water, dar efectul este de moment.
Pe masura ce o sa ma dumiresc si eu mai bine ce si cum este in viata in trei si-mi mai fac putin timp liber promit solemn sa descarc si niste poze sa vi le trimit.
Multi pupici de la o mamica super fericita,
Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Iuliana,sa-ti traiasca minunea cea dulce! eu un singur sfat am, nu-l mai pune in patut si lasa-l sa doarma langa tine, eu l-am pus pe al meu la mine pe burta din prima zi8 de viata, si nu am avut probleme cu colicii:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata !

Miaunici, bine ai revenit si felicitari pt bebe Andrei!

Alehiam, e frumusel foc Robert!

Roxana, daca te intereseaza o biserica pe la Universitate, eu fac botezul la biserica Batistei-acolo ne-am casatorit, e cam micuta dar e foarte frumoasa si parintele e cumsecade.

In sfarsit s-a mai calmat si Antonia mea, nu mai e asa agitata, ieri am avut o zi super, papat si dormit, plimbat 4 ore prin parc ca era pacat sa nu stam pe asa o vreme frumoasa. Eu ma chinuiam sa o adorm pana acum, cel mai repede adormea la mine pe burtica, dar o culcam pe spate, si de 2 zile am incercat sa o culc pe burta, si doarme iubita mea asa de linistita, pe spate se tot zvacrcolea si chitaia.

Fetelor, e ok cu dormitul pe burta? ca mie mi-era frica sa o pun sa dorama pe burta ca citisem peste tot cu riscul de sufocare, si ca nu se mai recomanda in ultimii ani, dar am vazut ca ea isis intoarce caputul singurica pe partea cealalta si e super linistita.

Mihastroescu tinem pumnii sa fie totul in regula!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina , tocmai ce scrisesem si eu cu dormitul pe burta.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Sabina am incercat si faza cu dormitul pe burta, tine putin si apoi se agita iar. O sa mai incerc oricum poate in timp se mai schimba dispozitia si gusturile. Multumim oricum de sfat

Mergi la inceput