Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

miauniciule, pe burta dumitale, nu doar pe a sa proprie:)
madarinuta, ia uite, deci se pare ca printesa ta tot pe burta vroia sa doarma.

Noi am avut un somn bun dela 12 la 4.30, cand a inceput sa caraie, dar de trezit calumea abia la 5 s-a trezit. Apoi a dormit dela 5.40 la 8.15, desi nu mancase el f bine la ora 5.
acu doarme de la 10.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Multumim ca ne-ati trecut si pe noi la listuta. Tocmai l-am mutat pe bebe dintr-o camera in alta, ca sa terminam si noi curatenia prin casa si aeristul camerelor; doarme asa de frumos si se intinde in somnic. Este un dulce.
Sabina, pe burtica la mine sau la tati am incercat sa-l tinem, dar se foieste, da din picioare si se agita imediat. Oricum mai incercam. Azi de dimineata ne-a cazut si buricelul, poate il jena si treaba asta nu stiu ce sa mai zic. Cercetam. El este un super cuminte ziua, dar super nelinistit noaptea, sa speram ca vom reusi cumva sa scapam de afurisetele astea de colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, acum patesc si eu cu Sara ca tine cu Vlad. Regurgiteaza aproape dupa fiecare masa. Dar e drept ca si-a suplimentat portia de mancare. Si mananca asa...cu pofta. Sa ma ingrijorez sau zici tu ca e normal?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si Gheorghe regurgiteaza.Eu cred ca e normal, si Sofia regurgita si n-am avut probleme de sanatate cu ea cat a fost bebelus.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, da' e normal asa des? Mi s-a parut cam exagerat ce a zis doctorita ca ar trebuie sa fac investigatii...

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Sabina balerina, eu zic sa astepti pana ti se desface toata operatia. Ca asa doar 5 mm nu ai ce sa patesti...

Daaa.. si ne mai intrebi dupa aia..

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Carpatina, am vazut pozele cu Ioana, e tare dulce!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am dormit pana acum o ora ca busteanul. (12:15)
Acuma cica vrem sa mergem la cumparaturi, dar constatam ca am avut vreo 3 contractzii, doar usor dureroase, la 10 min. - ca de alea nedureroase am mai avut eu zilele astea (spectaculoase doar prin cat de vacuumat parea BB: i se vedea orice oscior, bietul).
Hmmm....?!

Oare e de majorete sau de facut dus si plecat la cumparaturi...?

Statzi cu ochii pe mine, ca nu fac victime ca Nanutza - apropos: Naaaaanaaaaaaaaaaaa....! Unde esti? Suntetzi bine, asa-i?

Piciulika 40+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=5" target="_blank">In saptamana 41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Piciulika ai sa vezi ca nu mai e mult ...contractii nedureroase am avut si eu la greu, dar cine le-a luat in seama... inca putin si vine si bebe Michael cu tot cu piscinuta lui sexy!
Ce bine ca nu a ajuns mesajul anterior... Bebe e super activ. nu doarme de la ora 9 azi-dimineata. Sunt sfarsita. Il lasasem singur... am crezut ca am taria sa-l ignor...de unde. Acu sta langa mine in cosulet si da din manute disperat. Ce sa-i mai fac? Nu pare sa aiba colici...acu il astept pe tati cu Espumisanul pentru orice eventualitate. Am mai auzit de bebei care papa mult, dar sa pape non-stop? ma dor tzitzi de nu mai pot. Si mie asa o mila de el. Insomniacul lui mama!!!

isabeluta si Vlad Matei
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si la noi functioneaza treaba cu adormitul pe burtica, numai aveti grija sa nu fie una foarte obosita... Al meu a reusit sa dea cu bebe de gresie. Norocul lui a fost ca avea leganul chiar langa patul matrimonial si a picat intre ele, ceea ce a atenuat impactul. Eu eram in baie si nu am auzit nimic decat un carait... Era bebe al meu picat in fund... Se uita mirat la lumea asta rea si nu mai misca, nici respiratia nu i se mai simtea. Va dati seama ce am crezut... Am zis ca il omor pe B. Asta saracul a inlemnit cand l-am trezit in suturi. De atunci nu il mai adoarme decat in mijlocul patului, cu o mie de perne pe langa el...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput