Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna si de la noi,

Am reusit sa citesc din urma, ati fost harnicute.
Noi sntem bine, bebe a inceput sa doarma mai bine noaptea, nu ne mai trezim la o ora ci la 2 -2ore jumatate, ceea ce zic eu e bine.
Ma ingrijoreaza iritatia lui de pe fata, cica dr pediatra zicea ca este sensibil, ca sunt normale, de la san, de la lapte, voi ce parere aveti??????????
Vreau sa merg cu el la un control, la un dr pediatru, imi recomandati unul bun, as prefera sa merg cu programare, la cabinet particular, sa nu stau pe acolo de nebuna cu bebe.Nu prea am incredere in dr de circa, nici macar nu l-a masurat bine. Ex bebe la nastere avea 55cm, la masuratoarea ei prima avea 50cm, iar joi cand am foat 52cm, aseara l-am masurat cu sotul meu si avea 57cm, eu pe cine cred??????

Revenim mai tarziu, daca nu un sfarsit de sapt placut

AAAAAAAa maine facem o luna, nu-mi vine sa cred, trebuie sa sarbatorim, nu??

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, e taticul la aparat? Ca vad ca mai dai seara cate o raita p aici. Ce e drept si eu mai citesc si postez desi e ca la nebuni. Macar ma mai relaxez ca astia ma capiaza.

Daaa.. Mai am sa il dresez la pampersi si am scapat cu totul. Stau singuri in camera lor si vorbesc, canta, danseaza, asculta muzica, papa si dorm. Asta cu scutecele nu am reusit-o pana acum, dar e musai... Pai eu intru de saptamana aviatoare in febra cumparaturilor pentru botez si ii voi lasa singuri acasa... Pai vorba aceea - daca ii place distractia, sa-i placa si partea urata a lucrurilor. Un copil nu e o papusica dulce si-atat, numai buna de pupacit si dragalit... Mai face si kk din cand in cand...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Lia_B-i-a reglat laculosa scaunul sau il dai in continuare ca sa iasa.Eu as vrea sa se regleze fara medicamente sau cel putin sa nu i le dau constant,la inceput si gata.

Nu stiu bebelina mea ce are:cand nu mananca si nu doarme,plange!Oare e ea mai plangacioasa sau asa e normal la 6 sapt?Voi ce credeti?

alina+ANDRA MARIA
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Deci mergem la cumparaturi.
Isabelutza ca-mi mai dai un pic incredere!

Eu totusi m-am pregatit cu toate, bagaj, si... am retras pozele sexy, sa nu ramana urme
Cine stie ce aduce ziua asta frumoasa?!

O dupa-amiaza frumosa tuturor.

Piciulika 40+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=5" target="_blank">In saptamana 41

Mergi la inceput

La ginecolog...

http://good-times.webshots.com/photo/2294617360101620375zujnwK

da macar avem botosi asortati....

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Azi e proba, iti spun mai pe seara. Lactuloza se da 4-5 zile dupa care ar trebui sa nu mai fie probl. Distruge bacteriile rele si protejeaza lactobacilii.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

quote:
Roxana, cam cat mananca Andrei la o masa si cate mese pe zi ii dai?

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Lia_B on 05/10/2007 22:38:47

Un raspunsuletz mic mititel Roxana, sau fetele care hranesc bebelusii pe formula, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lia, pana sa raspunda vreuna din fetele care dau formula la bebici, iti povestesc eu ceva.
Eram cu Sofia de 8 luni la cabinet la Ana Culcer, mi se parea mie ca fata e prea mica pt varsta ei:) Avea intr-adevar doar 7.2 kg.Mi-a zis bineinteles ca sunt truli luli si sa las copilul in pace.dar am asistat la alta consultatie, involuntar: o mamica avea o fetita de vreo 3 luni, care manca cat vroia ea din biberon. mama era ingrijorata, incerca sa o indese, drept rezultat fetita vomita absolut totul.
D-na Culcer i-a spus sa nu o mai forteze niciodata, sa o lase sa manance exact atata cat vrea, pt ca altfel ajunge la anorexie(exista asta la sugarii fortati sa manance!!) si la inapetenta pe viata.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisia, dulce foc albastrelul tau!! tu cum mai stai cu bidonasele? s-or golit de tot, sau mai pica ceva?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Lia, Rox ii da lui bebe Andrei cate 130 de ml. Nu stiu si cate mese pe zi. Eu ii dau lui Yannis cate 100 de ml din trei in trei ore.

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput