Romanii din Marea Britanie (15)
Raspunsuri - Pagina 9
motanik spune:
Laura, cred ca merge de la orice fix. Persoana de la care il am l-a postat pe forumul romanilor din Uk si zicea acolo ca ea are BT.
Eu am Virgin si il folosesc fara probleme.
Tu dadeai mult cu 7p. Am avut si eu cu 7p mult timp, apoi am dat de altele.
Dupa asta cu 1p pe minut, am cod si pt 2p pe minut: 0844 4622 828.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
lau10 spune:
Multumesc tare mult, motanik. Acum am ajuns acasa si merge si de la mine sa sun cu numarul pe care mi l-ai dat. Ma bucur enorm ca era un chin sa cumpar cartele.
te pup
asiza spune:
Motanik, sar'mana pentru lamuririle despre cardurile astea colorate...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
motanik spune:
Cu placere doamnelor!
Am intrat sa urez weekend frumos tuturor, nu stiu cum e pe la voi dar aici e frigut rau, azi dimineata 1grad dar macar nu mai ploua. Asadar distractie la maxim sau relaxare totala va doresc!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
motanik spune:
quote:
(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11),
(12), (13), (14)
Tot eu, vroiam sa va spun ca am gasit capitolele vechi si le-am pus pe toate cu link in mesajul initial al acestui subiect; de acum inainte va fi usor de dat quote sau copiat pt fiecare capitol nou deschis.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
MissJJ spune:
Motanik multumim la fel si voua. Si la noi e tare rece mai ales dim si seara. Brr. Trecem la hainutze mai de iarna, macar sa fie soare in timpul zilei ca parca se mai inmoaie frigul, vb ta numai sa nu ploua.
Buna ideea cu trecerea celorlate capitole la inceput. Multumim!
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Letitia1 spune:
Motanik,
multumesc pentru capitolele vechi pe care ni le-ai pus la dispozitie. Sper sa ne insoteasca la fiecare nou capitol de acum incolo.
Am inteles ca s-a stabilit data de 9 decembrie pentru intrunire. Mai este valabila? Daca da, atunci ma inscriu si eu.
Abia astept sa va intilnesc fetelor, dar nu stiu de ce, abia astept sa o intilnesc pe Motanik!
X Factor life incepe miine. Acu 2 saptamini am avut musafiri si nu am auzit cind au spus ca x factor life va fi in 2 saptamini. De aceea, saptamina trecuta nu intelegeam ce se intimpla, de ce nu e nici urma de de X Factor.
Tot on weekend-ul asta e ultima cursa de formula 1 (in Brazilia). E cineva interesat, ca eu sint fan Ferrari.
motanik spune:
Letitia, pe 8 decembrie, nu pe 9.
Vii? Super! Sper sa nu vii sa ma bati ca inchid subiectele la 20 pagini
Maine seara X Factor, sper sa apuc sa vad desi o sa mergem in vizita.
Ce preferati ai?
Chiar asa, am gasit ceva interesant:
The Blue Kangaroo, London
Blue Kangaroo is designed with children as well as adults in mind. It offers a unique venue providing healthy food and entertainment in a relaxed atmosphere for the whole family.
This central London restaurant has become popular because of its integral downstairs play zone. Parents can choose to eat there or in the restaurant which has a big screen with live link to the play area.
Most importantly, the food is organic, fresh and appealing to kids.
Children can join their parents for a meal in the restaurant or they can run riot in the play zone downstairs whilst being watched on the big screen in the restaurant linked to the play area. This leaves their parents to relax and enjoy a 'quieter' meal.
The Kings Road, Chelsea, London
Tel : + 44 (0) 20 7371 7622
Average Price: £7.50 for a main course and drink
www.thebluekangaroo.co.uk
Din pacate linkul direct nu merge, dar in descriere suna interesant.
Am dat o cautare pe google si undeva scrie ca s-ar fi inchis restaurantul. Nu stiu inca nimic sigur, am sa ma interesez, dar e ok ceva de genul asta, da?
Edit: si inca ceva, voi va luati si sotii la intalnire? Ca sa stiu daca il iau si eu pe al meu sau nu si sa stim nr de persoane, in caz ca tb sa facem rezervare. Eu as vrea sa-l iau dar astept sa vad ce spuneti si voi.
Alt edit: am gasit inca un restaurant asa.
The Giraffe, London
Voted Best for kids in the 2005 Observer food monthly Awards.
This restaurant appeals to families as well as to the young and childless.
Kids get balloons, grown-ups get rewarded with well-executed eclectic dishes at this healthy and well organised place to dine. It definitely serves imaginative dishes that reveal international flavours. Its cheerful staff and world music add a welcome touch.
29-31 Essex Road, Islington, London N1 2SA (Available at other locations around London)
Tel: +44 (0) 207 359 5999
Average Price: £7.99
www.giraffe.net
Linkul catre site merge, va invit sa va aruncati un ok si sa sariti aici cu parerile.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
MissJJ spune:
Motanik din pacate se pare ca the blue kangaroo s-a inchis: http://www.london-eating.co.uk/3971.htm .
Celalalt suna fain.
Si eu as vrea sa vina si Flo si lui i-ar face placere sa mearga nu sa merg numai eu.
Noi mai mergem la Zizzi, mancare italiana e si baby friendly au high chair si tot ce e nevoie si mancarea e yumii yumii si au si deserturi f bune. Sunt mai multe locatii: http://www.zizzi.co.uk/ .
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Letitia1 spune:
Letitia, nu te abureste nimeni ...La orice subiect de pe forum numarul maxim de pagini admis e 20...ma rog, poate 21, 22, dar apoi trebuie deschis subiect nou...chiar daca Motanik ar lasa subiectul sa curga, l-ar inchide moderatorii. Ce putem face e sa o rugam frumos pe Motanik sa caute in arhiva vechile capitole si sa le puna in primul mesaj. Astfel, ar fi mai usor de accesat.
Asiza nu stiu cine esti si ce vrei! Nu te-am intrebat nimic, asa ca tine-ti parerile pentru tine! Asteapta sa aterizezi in UK si apoi mai vorbim!!!