Romanii din Marea Britanie (15)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina1974 spune:
Buna, fetele!
Am vazut ca vorbiti de intalniri in decembrie. mi-ar face o deosebita placere sa vin si eu, insa pe 1 decembrie e ziua Georgiei,apoi mai e mama la mine in perioada aia, si imediat dupa ce pleaca, trebuie sa ne apucam de cumparaturile de ultima ora, tinand seama ca de craciun si Revelion vom fi in Africa de Sud. Si toate astea pe langa caruta de treburi zilnice care ne asteapta pe amandoi.Andra, La Multi Ani pentru sotul tau, in caz ca nu ne mai auzim pana atunci!
Va pup!
Ajutati-o pe Sonia
MissJJ spune:
Motanik ms pt link.
Mammy eu nu cred ca noi cel putin ne calificam la asa ceva. Eu unde m-am interesat era destul de scump.
Noi pe 16 plecam in ro deci mai bine wknd de 8 dec, daca se aduna lumea.
Motanik promit ca nu fac ca data trecuta, de data asta vin.[
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
asiza spune:
Venim si noi pe 8 decembrie!!! Motanik, daca cauti locatie, sa fie undeva unde putem veni cu copiii, ca n-am cu cine-l lasa!
Pentru cine nu stie: cheap calls spre Romania http://www.telesavers.co.uk/accessnumbers.php#r
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
ella_64 spune:
Eu am sa vin numai cu gandul si cu sufletul la intalnirea voastra ; suntem destul de departe si nu am cum ajunge acolo in decembrie.
MissJJ spune:
Asiza si eu vin cu bebe ca nu am cum sa il las acasa.
Noi am reusit sa ne punem talk talk si vb gratis cu ro plus alte 36 de tari bine asta pe fix si avem si netul gratis numai 21 de lire pe luna.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
bunny spune:
Buna dimineata
E super talk talk noi ne-am 'pricopsit' cu Virgin ptr un an asa ca vorbim pe skype out .
Ref la intilnire...eu va pot spune 100% ca vin numai dupa half term, cind am calendarul lui Mitzi de la gradi ptr decembrie.
V-am ramas datoare cu un raspuns....pe primul trimestru gradinita a fost 720£ dar noi am platit numai 200£. Acum sa vedem daca cind ne vine factura pe trimestrul urmator. Sunt sigura ca am gasit un site cu toate info...promit sa ma organizez si vi-l dau.
Acum ref la playgroups eu sunt ptr.- copilul s-a jucat, eu mi-am facut 2 prietene si in special pe vreme rea e un loc perfect. Si in felul asta l-am pregatit pentru gradi, nu a fost lipit de mine, asa ca din prima zi ( trebuia sa stau cu el in prima saptamina pina se acomoda) m-au trimis acasa, nu a fost nevoie. Amn stat eu on stand by 3h , dar a meritat. Si tot acolo ai ocazia sa afli tot felul de info , alte grupuri ...deci intr-un cuvint eu sunt foarte multumita de playgroup.
va pup
Mani
Mani si Alex
asiza spune:
'Neatza!
Deci intr-adevar talk talk-ul asta e free...ca si pe mine ma suna Cristi, sotul meu, tot de pe talk talk si mi-a spus ca e gratis, da' mie imi vine greu sa cred ca ceva in lumea asta e gratis , asa ca am cautat variante ieftine(ca noi vorbim zilnic cel putin o ora si mi-era frica sa nu-i vina o factura de vai de nostru )...da' daca confirmati si voi, inseamna ca asa e! ...
Bunny, multumesc ca nu m-ai uitat cu pretul la gradi! 200/luna e rezonabil, zic eu...acuma in ceea ce priveste playgroup-urile, vom frecventa si noi...o iau pe Mada de manuta si mergem, poate avem noroc si dam peste grupuri faine, cu copii multi si mamici dragute ...
Io am zis ca vin la "intalneala", da' sper sa fiu in Londra pana atunci ...ca 100% vin...
Intrebare pentru Motanik si nu numai: care-i treaba cu cardurile astea colorate? Ca m-ati zapacit cu yellow card, blue card asta am inteles ca-ti da liber la angajare, deci gata cu restrictiile etc etc...da' explicati-mi asa, de la pasul 1...este vorba de employment sau si self-employment???
Va pup pe toate!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
motanik spune:
Buna!
1. Referitor la intalnire am fi cam asa: eu, Mada, mamy, Asiza si poate si Bunny, pana acum.
Cine mai doreste?
Ramane deci 8 decembrie, ma apuc de cautat locuri mai spre centrul Londrei ca sa fie usor de ajuns pt toata lumea.
Daca aveti sugestii, shoot!
2. 0844 861 3838 este un cod pt Romania de pe fix pe fix cu 1p pe minut.
Eu sunt la Virgin si costa 6p fiecare conectare si apoi 1p minutul.
Mai ieftin de atat cred ca nu se poate.
3. Yellow card poate fi obtinut de self employed (si nu numai ci si studenti, self sufficient) dupa inregistrarea ca self employed dupa 1 ianuarie 2007. Nu acorda alt drept de munca decat ca SE.
Blue card poate fi obtinut de cei care au muncit 12 luni legal ca employed in UK, 12 luni care sa se fi incheiat dupa 31 decembrie 2006. Acorda drept de munca - employment.
Purple card este vechiul work permit.
4. Bunny, vezi punctul 2 daca ai nevoie de alternativa la skype.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
lau10 spune:
Motanik
numerul pe care l-ai dat si ai zis ca e 1p pe minut(08448613838), ala se poate forma de la orice retea de pe fix?
Ca de ex, mie mi-a dat cineva odata un numaer cu care se vorbeste de la orice retea de pe fix cu 7p pe minut. Nu e 1p dar oricum pentru urgente eu il mai folosesc. Daca cineva e interesat , i-l pot da.
Eu de obicei imi cumpar cartele de telefon si cu 5 lire vorbesc cam 160 de minute.
va pup