Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
rianna_stef spune:
Buna fetelor...ce dooor mi-a fost de voi;din pacate n-am avut net o luna din motive financiare;asa e ca n ai doua nunti si doua cumetrii intr-o luna si o comoara careia tre sa-i asiguri tot ce e ma bun;
Bineinteles ca n-am resusit sa recuperez si nici nu cred ca voi apuca;sper ca sunt toate mamicile si toti bebii bine;
Noi suntem bine ,crestem vazand cu ochii,deja mergem pe piciorusele noastre,tinuta de manute normal,stam binisor in fundulet,nici un semn de mers in patru labe,ziua nu doarme mai mult de juma de ora ,in schimb noaptea n-am probleme,dintisorii inca n-au aparut,cu toate ca roadem tot ce ne iese in cale,ne place sa papam cu lingurita si sa vorbim cu mancarea in gurita ;si acum bomba:
Fetelor vreau sa va zic ca eu stiu ce cadou ii voi face fetitei mele cand va implini un anisor:UN FRATIOR SAU O SURIOARA!!!;
da fetelor sunt insarcinata,o iau de la capat ,nu-mi vine sa cred;sotu ma intreaba si acum dupa doua sapt de cand am aflat daca nu mi-a venit ciclu;bineinteles ca ne bucuram ,doar ca nu eram pregatiti si nici acum nu suntem ,cu banii stam ca prost si cand ma gandesc la ce ma asteapta....dar lasand astea la o parte ma bucur ca Daria va creste cu fratiorulsau surioara ei si chiar cred ca imi va prinde bine cand vor avea vreo 2-3 ani,se vor juca impreuna si poate atunc am sa ma odihnesc si eu un pic;acum doamne ajuata sa nu fie gemeni;
itru mai tarziu,s-a trezit comoara.
comoara mea
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)
Crina_mio spune:
Buna dimineata fetelor,
Cine vine la o cafea, capucino, fiecare dupa cum doreste.. ca tot am disparut noi o saptamana (pre motiv de busit sursa de la calc.), macar sa fac eu cafeaua.
Dupa ce am stat aseara pana pe la 12:30 sa citesc din urma (v-am lasat la capitolul 31 cand mi s-a busit mie calculatorul si aseara erati deja la 34, asa ca am avut ceva de recuperate), am trimis si eu un mesaj si am fugit la culcare. Dar vad ca mes. meu nu a ajuns, ce tampenie oi fi facut nu stiu… .
Am vazut pozici cu Matei, Lucas (Amma23), Luca (karla32), Mousa lui madmat, Mariuca lui Val, Caterina (Biky), Iarina-Maria (buburuza de ionita). In mesajul de aseara le si comentam, dar astazi…. ce mai sunt toti niste dulci si frumosi si isteti si….
m-am amuzat teribil de ce faza cu farmacia a lui Ionita si in general de tot ce scrie ea sau mai bine zis de modul la care le scrie (chiar ar trebui sa te apuci de scris ceva schite) ca dupa aceea sa ma pun pe plans in timp ce citeam pozestea nasterii scrisa de ddana.
Legat de infofolit, asa cum spunea si laura_oana – cred ca fiecare dintre noi a avut si inca mai avem “faze” din astea cu vecinele, soacrele, etc.
Am sarit peste capitolul 33, asa ca mai intorc sa citesc dupa care incerc sa pun si eu pozici noi cu printess-ul meu care saptamana asta a facut 5 luni. Avem 7.400 kg si 66 cm. Asa ca nu ne incadram la categoria fotomodele.
Incepem si noi incet incet sa mancam cate ceva. Am inceput cu supita (zeama chiara) pe care o manca cu placere, dar cam 3 sferturi ajungea pe babetica. Asa ca am inceput sa-I pasez cate o leguma. Am papat dovlecel, morcov, telina, pastarnac si cartof. Acum combinam cate doua, diferite in fiecare zi. Ce alte legume mai pot sa-I bag?? Ma gandeam sa-I pun si ardei, dar oare sa-l bag si la pasat sau doar sa-I dea gust supei. Si nu-I plac piureurile tari, trebuie sa le subtiez bine cu supita.
Ieri am zis sa incercam si fructe, asa ca i-am pasat o jumatate de nectarine, pe care i-am subtiat-o cu zeama de la un mar. a papat-o cu placere, dar nu stiu daca a fost prea inspirata combinatia ca aseara mi-a facut un kaku verdeeee. Si apropos de fructe, alionushca de ce spuneai tu sa mai asteptam cu fructele, sau cu sucirile, ca am uitat de aseara??? Ca eu ma gandeam sa bagam si fructe si apoi sa trecem la cereale si fainos. Nu vreau sa o ingras. Toate femeile de la tati din familie sunt grasune (ca sa fiu finuta) si nu vreau ca puiul meu sa ajunga ca si ele.
Si nici branzica, ou, carnita nu vreau sa incerc pana dupa 6 -7 luni. Asa ca luna asta o ducem cu legumele (si ma mai gandesc daca bag si ceva fructe, sau sucuri de fructe). Si am uitat sa va spun ca-I place f. mult si sucul de morcov, din pacate oin ziua in care l-am incercat nu i-am pus babetica si i-am stricat o salopeta care mie chiar imi placea. dar dupa fiecare lingurita papata isi vara nasucul la tzitzi, stie ea ca asta urmeaza... asa ca daca ea e cumintica in timp ce mananca si nu se murdareste f. rau (asta ptr. ca-i tin manutelre) ma murdareste pe mine pe tricou.
Crina si Maya Georgia
Crina_mio spune:
rianna_stef, felicitari pentru cadoul pe care-l pregatriti Dariaei la aniversarea primului anisor. Sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
Vazut pozici cu Daria Georgiana, o dulce
Crina si Maya Georgia
alionushca spune:
Maaaaaama draaaaga - o burtica printre mamici
Felicitari Rianna - o sarcina usoara si un bebelus sanatos, mincacios si dulce dulce. Multa multa putere tie si lui tati, iar Dariuca sa fie cel mai cumincior, sanatos si fericit bebelus.
Pupam mamica cu burtica
Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
madybulancea spune:
Buna dimineata.....AVEM UN DINTISOR>>>URAAAAAAAA!!!!!
Deci am fost si noi la Baby expo,unde am vazut-o pe Paxela dar nu am indraznit sa o abordez....ne-am luat scaun de masa,pe care am dat cam mult dar mi s-a parut cel mai bun,adik solid,sigur,pliabil,scaunul se da pe 3 pozitii,are park 7 sau 5 nivele pe inaltime,roti numai in fata,e de peg perego...intr-adevar ma asteptm sa fie ceva mai ieftin,dar am gasit cam ce cautam...
Ma duc sa culc una bucata copil...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
ddana spune:
Rianaaaaaaa felicitari!
Ma bucur foarte tare pentru vestea asta. Sa ai o sarcina usoara si un nou bebe frumos si sanatos!
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
loradin spune:
Neata,
DOAMNE RIANA CE VESTE MINUNATA NE-AI DAT.AM CREZUT CA NU CITESC BINE! FELICITARI! SA-TI TRAIASCA MICUTII DRAGA MEA MAMICA,SA TE BUCURI DE EI CACI FERICITA SUNT SIGURA CA ESTI! SI.....CINE STIE POATE SE IA.SI EU IMI DORESC F MULT INCA UN COPIL!!! MULTI
loradin
poze cu albinuta mea
madybulancea spune:
Riana FELICITARI!ESTI O CURAJOASA1ITI DORESC O SARCINA USOARA SI SA AI UN BAIETEL CA SA AI PERECHE...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
elyanne spune:
Roxana ce face Raresu'? Cum a fost peste noapte?
Rianna felicitari Sarcina usoara! Ai spart gheata la bb2 (unde e cazu' )
Crina_mio io le-am ardei, pasat, nu doar fiert, din prima zi de supa
magdutah spune:
Rianna felicitari si de la noi !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sanatate multa si o sarcina cat mai usoara !!!
Pupici multi de la noi!
Am o prietana aici care are 2 fetite la diferenta de un an intre ele. EXACT UN AN .
Magda Matei 9.04.2007