Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
Crina_mio spune:
OK, elyanne, mercic de pont. Astazi o sa-i pun si eu la fiert ardei.
Nu stiu ce a fost cu gaza mea ca s-a trezit la 3 a papat (ea de obicei nu se trezeste decat la 5), la 5 a marait iarasi si nu am pacalit-o cu suzi, dar a adormit imediat la san si dupa ce am pus-o in patut a inceput sa tot maraie... am tinut-o tot asa pana pe la 7, cand am luat-o din patut langa mine, sperand sa mai "fur" ceva somnic, dar nu a vrut si pace. Oare ne-o fi vizitand si pe noi scorpia maseluta??? Nu se vede nimic la gingie... dar poti sa sti ce o fi simtind ea, ca doar degeaba nu se maraie. Acum a mancat si doarme in carut pregatita sa iesim afara.
Nu pot sa-mi descarc pozele din camera. ori eu ori calculatorul s-a tampit. bag CD-ul sa instalez camera sor'mi si nu-mi vede set-up-ul decat folderele cu instructiunile de instalare in diferite limbi. si doar am mai avut camera ei si de pe acelasi CD am instalat-o. Astept sotul, poate m-o lumina el.
Si o intrebare off-topic ptr. fetele pricepute in IT. Se poate ca un virusel ascuns bine (Norton, desi i-am actualizat definitia virusilor nu-l vede) sa-mi faca sa mi se inchida yahoo-ul imediat, cu eroare??? Ca nu mai pot sa-mi verific mesajele. intra in inbox, dupa care-mi da eroare. Si asta face numai la yahoo si stiu ca si nepotul meu a patit ceva similar prin vara, dar nu stiu cum si-a remediat pb.
Ce mult as mai vrea si eu un bebel!!!!
Crina si Maya Georgia
magdutah spune:
Ionita chiar ca frumoasa povestea ta cu farmacia !
Aseara cand il schimbam pe Matei mi-am amintit de tine...Poti sa incerci sa ii faci ceai de panselute. Eu l-am luat de la farmacie cand avea Matei cojite pe cap. El a avut capul plin de cojite multa vreme (nu aveai unde pune un varf de ac ... si totul incepea de la sprancene , continua spre frunte ... ) In disperara am inceput sa citesc pe net tot ce se stie despre cojite si uite asa am dat de mesaje de la moasele nemtesti care au spus ca e bun. M-am dus la farmacie si de acolo mi-au spus ca da e bun si pentru oirce fel de eczeme. Acum si il sterg pe Matei pe cuculet. Caci deunazi nu stiu nu ii schimbasem scutecul toata noaptea si i se lipise de cuculet si ma trezesc ca ii era pielicica iritata si crapata. L-am dat cu un pic de ceai si a doua zi cum trebuia sa ma duc la medic i-am aratat. El mi-a dat o crema cu antibiotic ... pe care eu am luat-o, dar inca nu am folosit-o, caci cand i-am spus ca l-am sters cu ceaiul respectiv raspunsul a fost : este o alternativa . Asa ca am luat crema in caz ca nu trece ... sa fie in casa ca tot am primit.o gratuit !!! Parca e mai binisor, nu mai este rosu si nici pielea nu e crapata...
Mamici de baietei voi ati patit asa ceva ? Daca da, voi ce tratament ati aplicat ???
Va pup si ma duc sa mananc ceva si pe urma trebuie sa il hranesc si pe flacau !Asa ca o sa dureze ceva pana revin. Dar revin !!!
Magda Matei 9.04.2007
paxela spune:
rianna felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebita sanatos
noi am avut o noapte alba , domnisoara sa trezit din ora in ora, a facut febra , probabil este reactia la vaccin,desi e a 3-a zi si pana acum nu iam pus decat seara preventiv supozitor dar aseara nu iam mai pus si rau am facut
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
karra80 spune:
Am aterizat si noi.....
Azi am mai mult timp ca e tati acasa.....
Wiinie e bine, nu a mai facut febra de duninica noaptea......slava domnului...dar in schimb inca mai are muci...si nu-i curg ci doar asa firnaie si cand scot cu aspiratoorul doamne fereste ce iasa de acoalo....
la 6 luni aveam 7250 g si 70 cm...am fata mareeeeeeeeee
a zis dr ca e plin de copilasi cu viroze din cauz schimbarilor vremiii
Roxanici... Raresul sa se faca bine si multumim de intrebare......speram ca e bine si i-a scaz febra.....
deci pupam toti bebeii cu febra sa scape cat mai repede de ea....
Legat de ce ati discutat cu maimutarelile la masa...avem si noi zile cand doar cu jucarii si mai nou papam doar in PICIOARE.
Sa o tin cu o mana de subratz si cu cealalta sa-i dau sa pape si e ok daca o las jos incepe sa tipe.....deci sam in scaunelul de masa in picioare.....
Numai vrea decat in picioare si plimbata prin casa sa faca pasi.....eram contra premergatorului dar daca o tine asa nu am alta solutzie ca ma omoara de spate.....Cand dau sa o ridic in fund tine picioarele drepte si se infige in calcaiesi nu reusesc sa o pun in fund decat cu fortza......deci ma lupt cu ea de numa....
Program de joaca avem asa.....
dimineatza se trez la 5 pt un bibe de lapte si apoi somn pana la 9-9:30 cand se trez si pana papam pe la 10:30 ne jucam in pat, o schimb ne giugiulim etc.....
Dupa ce papa ori o mai las in scaunel cu jucariile, pap si eu si strang prin bucatarie.....sau o pun in leagan unde juma de ora nu are treaba sta numinte si se joaca cu jucare;e.....pe la 11-11:30 adoarme...cam o jumate - o ora depinde de cat de binevoitori sunt vecinii si nu dau gauri sai cine stie ca galagie mai fac....
Se trez si iar ne jucam pe jos in camera mare cu jucarelele sau mai ma bag si eu in seama la ea...ne mai maimutarim la oglinda, facem avionul sau o pup la gat si rade de numa pana sughite.Apoi undeva intre 13-14 ori mai trage o portie de somnic ori papa daca nu e prea obosita daca nu vrea nici una nici alta ii dau lapte ac asa sigur papa si apoi doarme cam max o ora pana pe la 16 apoi iar 2 ore activitate ca mai sus doar ac acuam se plictiseste si vrea plimbata de sibratz nu prea stie ea bine sa faca pasi mai mult sare dar se distreaza de numa...la 18-19 papam si apoi p0e la 20 mai baga juma de ora de somnic.....Pana la 21 la baitza ne mai giugiulim si maimutzarim mai mult cu tati ca atunci e el acasa , baitza undeva intre 21-21:30 apoi la 22 papa si somn......
Asata se repeta zilnic..........
Noi avem o problema cu masa de pranz....nu as zice ca refuza legumele total ca daca i le dau la 18 le papa ce am vaz e ca in jur de 14 e prea obosita si ii si foame si atunci sg solutie e un bibe cu lapte....ca doar sa appa si apoi adoarme...am zis ca incer sa-i dau cerealele in bibe la pranz si la 18 sa-i dau legumele...nu e normak dar ce sa-i fac?
M-am intins cat o zi de post.....
Sherbi frumoasa Wiena, mi-am adus aminte de acum un an ce bine era pe acolo.....abia astept sa mergem si noi la iarna in Austria......mi-e dor.....iar pozele mortale si tu si nasica 2 zapaciteeeeeeee
Elyanne te admir eu cu una si as pleca in lume cateodata...tu esti de 3 X MAMICA.....
Rianna stef felicitari sarcina usoara si bebe sanatosssssss
Madmat...... frumos foc egipteanul tau mic...e un dulce ...
Rebiana feliciari pt ca a aparut povestea pe prima pagina....foarte frumos ai scrisssssss
Paxela super carutzul...
eu i-am luat unul sport de la bertoni sper sa fie ok......ca nu am apucat decat o data sa ne plimbam cu el ca a racit....
gata ca urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dupa mine si intinde mainile.....
asta cam ce mi-am adus aminte.....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
iunita spune:
buna dimineataaaaaaaaaaa!
rianna_stef
mami esti tare curajoasa! sa ai o sarcina usoara si frumoasa! sa ne tii la curent cu "tot ce misca" si sa pui la semnatura curtica cu saptamanile!!!!
mai fetili de m-ati botezat astept mielu. iunita vine de la iunia si anume numele meu... da' era luat(tind sa cred ca tot de mine da' nu mai stiu datele contului...)
elyanne deci si tu faci sporturi extreme la masa. io zic sa ii aduci pe ai mici la mine intr-o zi, ii punem la masa, le punem bolurile la nas si ii lasam sa se descurce. ca sigur isi vor baga si in gura mancare. si dupa ce termin de zugravit in urma experimentului venim noi la voi.
roxanici cum e buburuzu? pup o fetisoara dulcica de rares voinic!
Crina_mio eu supa chioara nu i-am dat niciodata. eu ii pun in supa asa:cartof,morcov,rosie,dovlecel,pastarnac,radacina de patrunjel, ardei gras/gogosar/capia, ceapa, 1 buchetel de brocoli... de pasat i-am pasat de toate. a, i-am pus si cate 6 pastai de fasole verde fideluta.cu brocoli am experimentat de 2 ori dupa ce am vazut ca la borcanele contineau si asa ceva. am sa incerc candva si conopida si gulie dar sa mai creasca.
sa ma laud! am baut giiiin! si am mancat pastrama. trendy nu? un soi de mamaliga cu branza si cabernet sovignon demisec... da' daca asa a vrut fibra mea....
si ca sa va "linistesc" ..pai eu chiar scriu..numai c anu chestii amuzante. iaca, deprimati-va(este o intreaga galerie... sunt si poze..sunt polivaneta si modestaaaaaaaaaaaa)
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
diana_jors spune:
Neatza,
rianna_stef
Am 2 veri nascuti exact la un an unul dupa celalalt, si se inteleg extraordinar... unde mai pui ca inca ai probabil hainute/leagan/jucarii pe care le poti folosi si pentru piciul 2 , si o sa creasca si o sa se joace impreuna... eu ma bucur tare mult pentru voi
nah, ca mi s-a trezit maraiciul... revin.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
karra80 spune:
iunitafffffffffffffff frumos.........pozele din Malta sunt super.iar ceea ce ai scris........fara cuvinte........
Super!!!
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Val_ spune:
M-ati facut sa ma distrez tare ieri seara. Erati care mai de care cu glume.
Gabi, Roxanici, Crina multumim pentru aprecieri. Fotografia este hobbyul sotului meu. Cica daca ar fi plin de bani si nu ar trebui sa munceasca ar fotografia toata ziua.
Roxanici ce mai face Raresu?
Elyanne chiar ma gandeam la un moment dat cum dai de mancare la doi. Dar de fapt la tine sunt trei.
Paxela am si eu un carut ca al tau (dar cu patru roti) luat inainte de nastere de la Miniblu. Si desi a costat ceva am ramas fara roti dupa 2 saptamani. Asa ca nu prea este de calitate, cel putin la mine nu a fost.
Noi nu stim ce sa mai facem cu constipatia. I-am introdus si prune si degeaba. NU stiu ce sa mai fac.
Ce blendere aveti voi?
Rianna felicitari. Cam greu asa de repede dar sigur nu o sa regreti.
Mie tot nu mi-a venit ciclul si am inceput sa intru la idei. Eu chiar nu sunt pregatita pentru bb2. Abia ma descurc cu unul.
Pupici
paxela spune:
val, speram sa nu avem surprize oricum are garantie 2 ani
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Crina_mio spune:
WOWWWW, Ionita m-ai lasat fara cuvinte. super imagini, iar ce ai scris......
la inceput nu intelegeam ce vrei sa ne spui/arati. credeam ca's imagini profesioniste (asta si sunt) facute de vre-un artist renumit si tu le-ai adunat si pus acolo. Apoi am inteles ca defapt tu esti artistul. Jos palaria!!!
N-am citit inca totul, ce e prea mult dintr-o data strica, prefer sa le iau pe indelete. inca o data felicitari!!!!
Crina si Maya Georgia