Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
tzuna spune:
BUNA!
Va multumim tuturor pentru urarile de ieri. Sunteti niste dragute.
Maria e bine. Cu mancatul e cam la fel dar deja m-am obisnuit.
Iar am ramas in urma cu cititul. Asa ca mai citesc si raspund cate ceva.
ELYANNE- iti trimit pm
DESPRE LINGURITA- Maria mananca cu lingurita doar cand este f foame si-i place mult ceeea ce-i dau. In rest mananca putin (vreo 5-6 lingurite) si nu mai vrea. Asa ca uneori din disperare ii subtiez piureul de legume si i-l dau din biberon. Iar cerealele (ca-i dau numai la culcare) i le pun tot in biberon ca atunci cand e obosita abia mananca si din biberon. Uneori desi ii e foarme se culca fara sa manance pentru ca e prea obosita. Sper sa reusesc treptat sa-i dau totul cu lingurita. Dar nici nu trebuie sa ma incapatinez sa-i dau acum numai cu lingurita ca mananca f putin si nici nu mai vrea nimic dupa timp de 4-5 ore. Si mi-e frica sa nu slabeasca sau sa se obisnuiasca asa si sa manance fff putin. E un compromis. Credeam ca nu-l voi face dar l-am facut asa cum am facut multe altele.
DESPRE CALIT- nu consider ca o calesc dar e copilul cel mai dezbracat de la bloc (multumesc ALIONA). Nu va inchipuiti ca o scot dezbracata. Doar ca o imbrac asa cum ma imbrac si eu. Ceilalti copii au de pe acum caciul si hanorace. Pai la iarna ce-i mai pun? Mai ales ca noi vom merge o buna bucata la Piatra-Neamt unde este mult mai rece. daca o infofolesc acum atunci sigur va raci.
DIANA_JORS- Maria si-a dublat greutatea abia acum cateva zile, inainte sa faca 7 luni.
AMMA23- Maria doarme in masina de rupe. 5 ore cat am facut pana la ai mei a dormit tot timpul. Nici sa mananace nu a vrut. eu as vrea sa stea si treaza (nu sa planga) dar sa vada si ea, sa ne oprim sa manance... Nu stiu ce sa-i faci... Du-l pe distante mai scurte, poate se obisnuieste.
IUNITA- pai eu o dau cu crema si pe acolo. adica nu intentionat dar in contact cu pielea se mai moaie si ajunge peste tot. iar acum chiar nu mai sunt asa precauta. Creia o pauzasc bine tot mai ales cand e mai rosie. O dau cu o crema de la mustela. Mi s epare f buna si ma tine mult de tot.
IUNITA- mi-ai infrumusetat ziua ca tot eram iar singurica pe aici.
ELYANNE- si Maria se face la fel, plus ca atunci cand nu mai vrea o ia stranutul asa ca am si eu prin par meniul zilei.Dar am numai una. Ca o luam razna cu doua ca ea.
ROXANICI- ce face Rares? I-a trecut febra?
RIANA_STEF- felicitari. Sa ai o sarcina usoara , un bebe sanatos, cuminte si mancacioas si sa va puteti descurca cu banii si toate celelalte. Lasa ca pentru Daria e bine sa aiba un frate/sora asa apropiat ca varsta. Tu sa faci fata.
Cam asta e tot pe azi.
Meniul de ieri . Sa o laud si eu cand papa bine. Ca alataieri a fost jale si azi cal la fel pana acum:
masa1 -2.00 am (ca nu mancase inainte de culcare)- 170 ml humana 2
masa 2 -9.00 125 g nectarina, para si branza calcica
masa 3- 14.15 80g piure de cartofi cu piept de pui (e prima data cand ii dau si i s-a parut oribil)
masa 4- 18.00- 150 g iaurt cu 1/2 banana (asta ca a iesit f subtire si i-am dat cu biberonul)
masa 5 - 23.00- 200 ml lapte humana 2 cu cereale burtica sanatoasa (si nu a varsat ca prima data).
Azi alta poveste.
masa 1 - 6.00 180 ml lapte
masa 2 - 11.30- 130 ml supa crema (dovlecel, ardei, telina, pastarnac, ceapa, 1 morocv mic numai pt gust)cu piept de pui , 1 lingurita ulei masline, 1 masura lapte praf
Si pana la ora 17 nu mai mananca nimic ca o stiu. atunci ii voi da fructe cu iaurt.Dimineata n-am mai avut cand sa-i dau fructe cu branza. Ar fi tb sa-i dau la masa 2 dar fiind tocmai la ora 11.30 si azi e si sambata asa ca poate plecam undeva cand vine sotul de la lucru. Am considerat ca e mai bine sa-i dau supa crezand ca va manca. De unde...
Asta e tot. O zi buna tuturor.
Maria 7 luni si 1 zi.
RaisaFudulu spune:
Salutare fetelor
In sfarsit am scapat...noaptea trecuta a fost un cosmar...ieri am facut vaccinul de 6 luni si azi noapte de trei ori a facut 38.4 ...impachetari direct cu apa calduta si putin otet de mere si i-a scazut dar a urlat si s-a vaietat toata noaptea.....eiri nu a mancat mai nimic si parca nu era de ajuns vaccinul mai avem si mucisori....
O durea cand vaccinul cand nu putea sa respire de la vaccin...dar a trecut cu greu aceasta noapte de cosmar si azi dimineata ne-am facut curaj si am facut curaj sa cumparam Batista bebelusului......o minune....stiu ca au mai fost fete care au laudat-o dar noua ne-a fost frica pana azi noapte ..cand am vazut ca de abia mai respira de mucisori.....fetelor o minune...o mare inventie...nici nu va vine sa credeti ce avea mitittica acolo..adevarati monstruleti......si chiar rade cand ii punn aia la nasuc......
Acum e vesela si a mancat foarte bine piureul de legume...acum ne*-am linistit dar am tras ditamai spaima azi noapte.....Daca zti ezitat pana acum va spun ca nu aveti de ce este cu adevarat necesara pentru muciosi........
A plans azi noapte cat nu a plans in 6 luni...si cum azi implinim 6 luni a zis ca nu care cumva sa faca jumate de an si sa nu o vedem si noi cum urla si sa nu vedem si noi vce inseamna sa te plimbi noaptea cu copilul in brate si sa taca putin si sa o ia iarasi de la capat.....azi noapte imi venea in minte Maria de Tzuna......vai daca asa ai patit pana acum sa stii ca imi ridic palaria si sa iti dea DD sanatate ......
Va salut pe toate si o sa cites din urma,,,,si o sa trec la urari din cate stiu eu azi mai implineste 6 luni si bondarelul de Mihaelaaaaaaaa....de care nu prea mai stim nimic....o sa ma uit in lista sa nu omit pe cineva
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
elpower spune:
quote:
Originally posted by rianna_stef
...........si acum bomba:
Fetelor vreau sa va zic ca eu stiu ce cadou ii voi face fetitei mele cand va implini un anisor:UN FRATIOR SAU O SURIOARA!!!;
da fetelor sunt insarcinata,o iau de la capat ,nu-mi vine sa cred;sotu ma intreaba si acum dupa doua sapt de cand am aflat daca nu mi-a venit ciclu;bineinteles ca ne bucuram ,doar ca nu eram pregatiti si nici acum nu suntem ,cu banii stam ca prost si cand ma gandesc la ce ma asteapta....dar lasand astea la o parte ma bucur ca Daria va creste cu fratiorulsau surioara ei si chiar cred ca imi va prinde bine cand vor avea vreo 2-3 ani,se vor juca impreuna si poate atunc am sa ma odihnesc si eu un pic;acum doamne ajuata sa nu fie gemeni;
itru mai tarziu,s-a trezit comoara.
comoara mea
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)
Felicitari mamica din nou! Sa stii ca m-am emotionat definitiv citind mesajul tau. Sa va dea Dumnezeu o sarcina fara probleme si un sanatos, cumintel si papacios!
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
karra80 spune:
Am pus si noi ceva pozici noi incepand de aici
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
RaisaFudulu spune:
Acum amterminat de citit
Dupa noaptea trecuta ce am citit pe Dc a fost de ajuns ca sa imi redea buna dispozitia si sa imi incarc bateriile
Iunita felicitari si jos palaria
Riana ce sa zic m-am facut praf....felicitari si sa fie intr-un ceas bun
Eu cred ca te vei descurca si iti spun ca pentru copii va fii foarte bine....intre mine si sora mea este dif doar de un an si este super....iar pentru ai mei cand eram mici cica nu le-a fost asa greu - au mai uitat si ei ca au tercut ani - dar inca o data sarcina usoara si numai bine
Roxanici pupam Raresu sa-i treaca si sper sa fie bine la ora asta....si noi am patit-o rau azi noapte sper sa nu se repete si asta noapte
Avem poze aici
elpower spune:
quote:
Originally posted by iunita
buna dimineataaaaaaaaaaa!
mai fetili de m-ati botezat astept mielu. iunita vine de la iunia si anume numele meu... da' era luat(tind sa cred ca tot de mine da' nu mai stiu datele contului...)
............
sa ma laud! am baut giiiin! si am mancat pastrama. trendy nu? un soi de mamaliga cu branza si cabernet sovignon demisec... da' daca asa a vrut fibra mea....
si ca sa va "linistesc" ..pai eu chiar scriu..numai c anu chestii amuzante. iaca, deprimati-va(este o intreaga galerie... sunt si poze..sunt polivaneta si modestaaaaaaaaaaaa)
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Ehei! Chiar voiam sa te intreb de chestia asta! Am banuit eu ca , de fapt , te cheama Iunia (ce nume frumos, btw), si voiam sa intreb daca ai facut o greseala de tastare la alegerea contului pe DC, ca am vazut la pozele de pe Webshot, primul tau cont ca era "ainui", anica iunia invers. Bine ca m-am lamurit.
Am beut si io gin! Sic! Ca io lapte.... cam ioc, de-acum. Asa ca-mi mai fac de cap un pic.
Sa stii ca ma bag la cetit si vizionat, ca m-ai facut curioasa.
pentru tot !
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
RaisaFudulu spune:
Winnie ....super poze mai ales alea cand te pregatesti de iarna....dar vezi ca inca mai avem soare...ma bucur ca v-ati revenit din raceli......
Avem poze aici
elpower spune:
quote:
Originally posted by roxanici
raresu are febra...39,2 i-am bagat un paracetamol in cur da nu stiu ce sa ii mai fac...astept sa se faca dimi sa vb cu u dr ceva. sper sa ii mai scada pana atunci.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Ce face Raresu'? Cum mai e? Sunt ingrijorata, sa stii! Da-ne un semn! Pupam Rares si mamica!
pentru tot !
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elyanne spune:
Bai copiii astia sunt fantastici... cred ca au vazut ca i-am barfit... si azi au mancat atat de frumos (sa nu-i deochi)... asa ca n-am avut ce sa pozez...
Am fost pregatita pt. aventura... i-am legat de la inceput cu centurile... i-am lasat doar in body si bavetica... macar pantalonii sa-i salvez... si uite ca nici baveticile nu's murdare. Nu pot sa cred...
In plus, mi-au mai facut o bucurie.. au halit tot castronu de piure de legume + carne +cereale + masurile de lapte, adica 400g amandoi, fara pauze de apa, si ar mai fi mancat... asa ca am desfacut si un borcanas de piersici sau caise (habar n-am ce era... pt. ca n-au etichete ... e concurs la hipp, scrie in mami) si l-au halit pe tot... Nu pot sa cred... never-ever n-au mancat atat la o masa... Cred ca mai mananca cu la 9 seara
Ce-nseamna sa fie copiii odihniti si nehaliti totodata. mancasera la 10 dim. laptele (vreo 150ml, putin pt. cat lapte mananca deobicei) si s-au hlizit, intr-un final au adormit... sa-u trezit la 15 sa manance... normal ca le era o foooooame.
iunita inca nu ma lasa nervii sai vaz mancand (vorba vine) singuri... 3 odata
Vazut pozele... si ce facusi in corel, photoshop... suuuuuper... N-am apucat sa citesc, da' le iau pe rand.
Val_ mi-e imi vine foooarte aiurea... la inceput la 30-31 de zile, luna trecuta la 26 de zile si luna asta la 36 de zile... M-am dereglat de tot... Dupa prima nastere era asa de bine, venea la 27-28 de zile mereu. Acum nu stiu niciodata cand sa ma astept Doar daca tin cont cat de nervoasa sunt inainte cu 1-2 zile atunci ma prins... Cand citeam de sindrom premenstrual ma radeam... iede ca imi veni randu dupa nasterea asta... sunt imposibil de nervoasa... nu stiu cum ma suporta astia din jur... daca si mie mi se apre ca's exagerata... mai patiti careva ca mine?
elpower spune:
pentru:
Raisa Maria! Sa fii sanatoasa, mititico! Sa nu ii mai sperii pe mami si tati!
David! Sa fii sanatos ssi papacios si sa o trimiti pe mami cu vesti despre voi si poze!
pentru tot !
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow