Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Iunia! Foarte tare! Foarte tare! Si sa stii ca e spus pe bune, nu cu ironie.

PMS patesc si eu. Adica patii luna asta, inainte de a-mi veni. Il si avertizai pe al meu ca io n-am cum sa ma controlez, asa ca el sa faca bine sa ma lase in boii mei.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Hai ca m reusit sa mai fug cinci minute.Multumesc mult pentru urari...v-am zis eu ca e bomba;vreau sa zic ca mama mea nu m-a crezut decat cand i-am spus a doua oara ,iar sotul statea cu testul in mana si zicea ca-l pacalesc;oricum abia incep si eu sa ma obisnuiesc cu ideea;sper deosebire de sarcina trecuta cand am fugit la dr imediat ce am aflat acum ,ca stiu ce ma asteapta ,nu ma mai grabesc ;abia peste vreo doua sapt am sa ma duc,cand voi avea probabil,dupa calculele mele,vreo 9-10 sapt.
Fetelor o singura teama am insa:nu stiu daca ati vazut dar eu am nascut-o pe daria prin cezariana si stiam ca un an de zile nu e voie sa ramai insarcinata;stie cineva ce riscuri imi asum?adica daca ar fi vorba de sanatatea mea n-ar fi bai,numai sa nu fie bebele,ca tare stresata am mai fost la daria si n-as vrea sa se repete povestea.
comoara mea

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Rianna Stef si eu ma bucur pentru voi si sa va dea DD sanatate sa-i cresteti pe puiuti. Si mie mi-a zis dr.ca urmatorul dupa 2 ani....acu' nu stiu care ar fi riscurile.

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Roxanici, Aliona, multumesc pt. raspunsuri...are zona intepaturii mai tare , nu mai este rosie, sper sa treaca

Rianna-stef, felicitari, mi-a tresarit inima cand am citit ca o colega de forum va avea un alt copilas...hai, curaj, o sa va descurcati cu banii...un copil aduce numai lucruri bune si cu siguranta va va merge bine

Roxanici, sper ca Rares este bine

Stefi a trecut cu bine peste vaccin, dar are o problema cu cerealele cu lapte...dupa cele de la Milupa i-am luat Nestle si la fel, se inroseste in jurul gurii...chiar nu stiu ce ar putea fi.

Cu mancatul suntem tot la 2 mese diversificate pe zi, i-am introdus carne de pui, 3 lingurite 1 data la 2 zile...sapt. viitoare in zilele fara carne o sa-i introduc galbenus de ou si dupa ce se obisnuieste sa manance bine la mesele astea doua o sa-i dau la masa de la ora 6 branza cu fructe si iaurt.

Eu sunt cam deprimata, dar asta e alta poveste si ma lupt sa-mi revin...va pup

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am fost si noi la Baby Expo, a fost aglomeratie evident... am luat scaun de masa Chipolino, de la magazinul Barza (www.chipolino.com -> catalog -> high chairs -> High Chair GRAND COMFORT). A fost 300 lei, eu sunt multumita. I-am mai luat un costumas gros gros de iarna. Cam atat, ca am vrut sa folosim caruciorul ca mijloc de transport (ca stam relativ aproape) dar era trotuarul in lucru si n-am vrut sa rupem rotile caruciorului Nu-s foarte multumita de ce am gasit acolo... intr-adevar reduceri la Miniblu, de acolo vroiam sa iau premergator, dar ... luam altadata.

o sa fac poze cu el dupa ce il montez.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va pup!
rianna,felicitari! Sa dea dumnezeu sa ai un copil sanatos si sarcina usoara!

Toata dupa-amiaza m-am chinuit sa montez un patut din lemn! Tocmai acum am cumparat si eu!Bineinteles ca nu mi-a fost usor, mai ales ca trebuiau doua persoane dar nu am chemat pe nimeni sa ma ajute si... dupa vreo 5 ore am reusit! adica... am fost doua persoane, dar una ma privea din scaunel cu o fata de imi trecea supararea. ce-o fi fost in mintzisoara lui? Eu eram ba pe burta, ba cu fundu in sus, ba hodorogeam, ba boscorodeam...Bineinteles ca la un moment dat m-a apucat plansul ca m-am lovit si mi-am dat seama ce soarta idioata am...Dar mi-a trecut instant cand mi-am aruncat ochii spre Luca...!

Va rog sa-mi spuneti si mie ce fel de saltea sa ii iau!???? Aia biococos de 3 mil cica e cea mai buna dar e si cam scumpa! M-am gasit si eu luna asta sa le cumpar pe toate...

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ce scumpica e progenitura ta Rianna...esti buna de samanta .Poti sa faci 5 copii ca toti or sa iasa frumosi .

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Karla: cand am luat leaganul, sotul era plecat din tara in delegatie, si eu imi pusesem toate sperantele in leagan ca imi va linisti puiul... asa ca a venit curierul, mi-a lasat cutia, si eu mare mestera m-am pus sa-l montez. N-am gasit nici o cartulie cu instructiuni, asa ca m-am apucat de capul meu dupa imaginea de pe cutie cu produsul final Dupa vreo 2 ore in care m-am chinuit sa ii pun picioarele m-a apucat plansul... pana la urma dupa ce m-am linistit am reusit sa il montez (se facae foarte usor, dar incercam eu aiurea), si la sfarsit cand sa-i pun masuta de jucarii (sa vad cum arata, ca nu intentionam sa i-o montez sa se si joace, avea 2 luni ) am gasit in punga cu masuta si cartea de instructiuni Dar mi-a prins bine plansul, ca m-a descarcat de nervi si frustrari

, nu ma pricep la saltele (eu am primit patutul cu tot cu saltea) asa ca aici nu stiu ce sa iti spun. Hai curaj, suntem alaturi de tine!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Karla eu am luat la patut saltea la fel ca si cea de la pat(super ortopedica) e cam tare , si a costat un milion, ca m-am gandit ca nu are rost sa dau un sac de bani pt o saltea pe care va dormi 2 ani.

Diana sa stapaniti sanatosi scaunul de masa si sa papati cat mai bine cocotatai acolo.
DEPRE NOI:
Am fost la medic ieri= laringofaringita= AZITROMICINA(pe care ieri l-a vomat dar azi l-a inghitit, si vad ca e mai bine. In afara de antibiotic facem aerosoli si punem picaturi in nas(un preparat cu sinerdol)
Despre masa trebuie sa ne lautam:
6=240ml lapte
10.30= fructe din compot (pruna si nectarina)+2 biscuiti dar din biscuiti musca ca altfel nu vrea sa pape,daca ii pun in fruct.
14.30= 130g supa crema de legume +o lingura de branza
18=100ml lapte cu cereale
Si acum e in brate la mine si vad ca nu da niciun semn ca i-ar fi foame.

Pupum bebelusii formaiti sa le treaca.

Rianna, mie mi-a zis dr ca dupa 2 ani se poate face urmatoarea cezarina dar o amica de-a mea a facut la un an dupa si nu a fost nicio problema.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

IUNIA felicitari,e extraordinar!!
RIANA ,felicitari si eu stiu ca la cezariana trebuie sa fie 2 ani cu sarcina,ca nu s-a sudat cusatura din interior...vezi mai intreaba doctorul.
MADMAT foarte frumos MOUSA,sa-i dea D-zeu sanatate!!!!
ROXANICI sanatate multa multa lui RARES!!
Noi tot raciti...nu ne-a trecut...
va pupam ,sanatate multa !!

bogdan(11.04.2007)

Mergi la inceput