Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
Val_ spune:
Elyanne si eu cred ca sufar de PMS dar sunt deja in ziua 35 si chiar nu mi s-a intamplat asta inainte de sarcina.
Karla eu am saltea din nuca de cocos. Mi s-a spus ca este cea mai buna si eu sunt intr-adecva multumita de ea. Am luat-o de la Miniblu, cred ca a costa in jur de 150 RON.
karla32 spune:
Multumesc pentru pareri cu privire la saltea!
Am scotocit tot netul si sunt tot in ceata! Cred ca ii pun un balot de paie!
Val, sunt saltelele la 150 cu cocos si la mijloc poliuretan! De-asta vreau sa ii iau dar cica au predispozitie sa faca in timp groapa...Ma mai gandesc pana maine! Si daca m-o duce mintea sa ii iau de 300, sa-mi fie de bine!M-a apucat cheltuiala! Intr-o saptamana am luat patut, scaun, saltea, robot...urmeaza alta saptamana cu vaccin, doctor 2 vizite...ma rama, am impresia!
M-am dus sa vad ce face printzul!Am ras de m-am strambat! Doamne, dragalasi mai sunt bebelusii! El de obicei doarme pe partea stanga! Bietul de el,era pe burta cu gatul stramb si mainile sub el! Dau sa-l intorc, se smuceste, sta pe spate 5 sec si se intoarce pe burta si ramane in nas! Nici nu misca! IAr dau sa-l intorc, sta 5 secunde pe spate, se da pe burta, cu ochii inchisi si capul ridicat se batzaia precum cateii aia din geamurile de la masinile Dacia pe vremuri! Dragutz!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
madmat spune:
buna seara fetelor
am ajuns si noi dupa o zi fara sa dormim chiar mousa astaz a dormit numai 30 de minute toata ziua
mersi de comentar pt pozele lui mousa.
rianna felicitar mama o sarcina usoara si bebe sanatos
roxanici ce face rares mai are febra?multa sanatate
noi astaz am papat pt prima data supica cu spanac nu prea i a placut asa ca o sa i mai dau acuma dupa 2 saptaman.
acuma ma duc sa spal vasele intru mai tarziu va pup
matilda[mama lui mousa][03.04.2007]
magdutah spune:
Rianna din cate am inteles eu dupa a mea cezariana...pentru tine poate fi mai greu. Adica medicii spun sa astepti un an ca sa se refaca rana ! Ca doar au taiat burta, start grasime, uter ...etc. Pericol pentru copil nu am auzit. Si dupa cum spuneam am o prietena care a nascut cele 2 fete la un an diferenta: prima prin cezariana si a doua natural! Totul bine si frumos, desi eu nu imi mai pot imagina o nastere normala dupa cezariana.
Eu am stat atunci 12 ore pana m-au taiat. Si se hotarasera cam dupa 10 ore ca o sa fie cezariana caci dadeam semne de preeclampsie. Deja auzisem alte fete tipand la nastere, incepuse sa imi fie frica si nu vroiam decat sa ma taie mai repede, sa vad baietelul ca e sanatos si eu la fel ...
Sanatate multa si nu iti fa griji! Sa iti dea Domnul parte de medici buni !
Magda Matei 9.04.2007
Crina_mio spune:
Deci Baby expo este vinovatul pentru lipsa de activitate pe forum de astazi?!?!? Cel putin fetele din Bucuresti au o scuza, dar provincia???
Diana sa manacti mult si fara prea ,multe mofturi in noul scaun de masa si sa. Cand ziceai ca faci o noua comanda, ca as vrea si eu (daca se poate bineinteles) pajamaluta pentru printess-ul meu. Ma gandeam ca daca ne-am lua pentru toate albinutele si bondareii putem sa le facem poze si sa le montam cumva dupa. nu ar fi fain??
Am descoperit si noi ca ne place sa ne roadem piciorusul si acum tot timpul cand o pun in fundulet sau o tin in brate sta aplecata (e mai usor decat sa-si duca piciorul sus) sa-si roada piciorul.
Am pus si noi pozici cu noi la cele 5 lunisoare (multe inainte si pentru noi si pentru toti bondareii si albinutele din stupul nostru) incepand de aici.
Roxanici ce face Rares?? Sper ca i-a trecut febra.
pupici pentru toti bebelusii bolnavior
Crina si Maya Georgia
arissa spune:
Buna seara!
Rianna, felicitari, ai spart gheata! Si eu stiu cazuri in care s-a facut cezariana la un an dupa prima. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Elyanne, te admir ca te descurci singura cu cei 3. Am prietena cu gemeni si, cat au fost bebelusi, doua persoane nu reuseau sa le faca fata. Dar erau si agitati si urlau non-stop. Prietena mea spunea ca nici nu a apucat sa le studieze progresele, sa se bucure de fiecare etapa pentru ca era ocupata sa-i linisteasca, sa-i hraneasca, sa-i pazeasca.
Am apucat sa vad poze cu bebelusi superbi-Bogdan de Phili, Mousa de madmat, Daria de rianna_stef. Si mai am de vazut, cred ca maine, cand sper sa-mi mai revin si eu dupa doua notpi nedormite.
Sanatate multa bebelusilor bolnaviori!
Val, imi place mult semnatura ta.
La noi a fost alarma falsa, mucii i-au trecut repede iar temperatura, putina cat era, o facuse de la dintisori!! Au spart cei doi de jos. Azi am observat. Maraiala o pusesem pe seama mucilor si nasului infundat. Draga mamii, pe ea o supara gingia. Mi-am mai revenit si eu.
Si ca sa inchei, iata cum dormeam noi azi.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
Crina_mio spune:
arissa si eu am tot incetrcat sa o "invat" pe Maya mea sa doarma pe burtica, dar de cate ori o pun sta cu capul cocotat cat rezista si apoi pica in nas, si oricat de obosita ar fi nu vrea sa-si intoarca si ea capul sa stea cu el intr-o parte. asta este, mai insist, ca ea prefera sa doarma pe spate si are capul putin turtit la spate. Acum macar adoarme si sta asa o bucata de vreme intr-o parte, dar in final tot pe spate se intoarce. Voi cum v-ati obisnuit bebeii sa doarma pe burtica, am vazut ca sunt mai multi care dorm in pozitia asta??
Crina si Maya Georgia
elyanne spune:
Roxanaaaaaaaaaa intru la idei. Sper ca sunteti bine
Deci nu's singura plina de nervi before...
Crina_mio ai mei dorm asa de pe la o luna jumate.
I-am culcat asa sa fie mai linistiti si le-a placut.
arissa sa stii ca si eu ma gandesc uneori ca nu ma bucur suficient de ei, de realizarile lor... nu stiu cum sa ma exprim... Azi il tineam in brate pe Andrei, in pielea goala, inainte de baie... si ma gandeam ca nu ne iubim asa mereu... sa-i tin langa mine si sa stau sa ii adulmec, sa ma bag cu nasul in pielea lor... cum faceam cu mandra cand era mica... si una singura
Oricum, ai mei sunt cuminti si totusi avem clipele noastre de iubire zilnic.
karla cunosc stilu' Si pe mine cand ma apuca, nu ma las pana nu termin... si ma enervez cand nu-mi iese, da' nu ma las... iar la cheltuit... la fel... nu ma mai opresc
anaalina multa sanatate!
Vazut pozele noi!
pupaaaam si noapte buna
madmat spune:
arissa maya doarme la fel ca mousa cand am vazut poza parca vedeam pe mousa si el asa doarme(numa pe burt)
pupici
matilda[mama lui mousa][03.04.2007]
diana_jors spune:
Rianna: mie mi s-a spus sa astept macar un an (nu 2) tocmai ca sa se refaca rana. Cel mai vine intreaba medicul, s-ar putea sa se vada si la ecografie cum s-a refacut uterul (cred), ca din ce stiu eu cu taietura de pe el e cea mai mare problema...
Multumim de urari, sper si eu sa manance bine... mai ales ca de cateva zile de cand ii pun seara in lapte cate 2 lingurite de cereale de orez de Bebelac "rade" aproape fara sa sufle cam 250 ml de produs total... si inaite laptele simplu abia il convingeam sa bea 180 ml. Azi de exemplu s-a uitat la mine nemiscat vreo 10 minute pana am mancat... se uita cum bag furculita plina in gura si saliva
A, tot vreau sa scriu si tot uit: pentru bebeii bolnaviori si pentru mamicile lor... sa se faca repede bine.
Crina: comanda La Redoute o sa pun pe 8 octombrie, deci daca vrei ceva da-mi PM.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)