Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Mai fetelor voi alta treaba nu mai aveti decat sa scrieti ataaaat??!! nu mai poate omu sa va citeasca;
vad ca avem din pacate, bolnaviori destui, va dorim insanatosire rapida sa nu mai suferiti nici voi nici mamicile voastre!!! noi deocamdata am scapat cu toate ca o multime in jurul nostru e racita

am vazut-o pe Caterina care mi se pare ca seamana cu Timeea mea si pe frumosul Mousa, bebicii noi din gasca

premergatorul acela multifunctional de care spunea Roxana, il tot cautam si eu pe net mi s-a parut interesant la mamicile mai mari si parca as lua si eu dar inca stau in dubii; Timeea noastra vrea incontinuu sa se ridice si sa mearga si sa vedeti ce bine paseste pe tot piciorul nu pe varfuri, dar stiu ca e mult prea devreme si incerc sa n-o prea las, asta e principala ei activitate altceva nu mai e interesant ;

cu mancarea iar am dat-o in bara azi a luat cateva lingurite si s-a scarbit, adica, daca nu ii place sta cu mancarea in gura cateva secunde bune iar cand sa o inghita ii vine sa verse;
carnea de pui nu ii place parca deloc nu stiu ce sa-i mai fac de mancare si in consecinta m-am gandit sa facem o pauza de legume, ce ziceti fetele?

a, felicitari si de la noi Rianna , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

cam atat ca e tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Rianna felicitari si pentru aceasta sarcina sa o duci cu bine pana la capat si sa ai un bebe sanatos. Chiar ma intrebam cine va sparge gheata. Si eu stiu ca dupa cezariana e bine sa astepti un an pana la urmatoarea sarcina dar cel mai bine nu te impacienta acum si discuta cu dr tau despre riscuri.
Roxi sper ca Raresu e bine.
Amma si Vlad urla cand e in masina, mai ales daca se intuneca afara si nu e adormit, atunci trebuie sa ii cant, sa ii pun toate jucariile care canta ca sa-l fac sa taca si in final o data am fost nevoita sa-l iau din scaun in brate in timp ce mergeam(stiu ca nu e bine dar nu aveam cum sa-l mai potolesc)
Karla noi avem saltea cu iarba de mare si e buna, am inteles ca nu se incing la spate de la ea. Nu a fost nici scumpa, un milion si ceva, nu mai tin minte exact.
Eliana eu chiar ma intrebam cum reusesti tu sa le dai de mancare la "teroristii" tai, toata admiratia mea, mare rabdare trebuie sa ai.
Noi de obicei mancam destul de frumos numa ca nu prea are rabdare pana ii dau lingurita urmatoare. Azi am comis-o insa, am incercat sa-l opresc sa-si bage mana in gurita ca sa nu se murdareasca si preocupata de mana lui am varsat bolul cu piure pe el si l-am facut de comanda
Ma retrag la culcare ca cred ca numai eu mai bantui noaptea pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata fetelot

Haideti ca in sfarsit am reusit sa va pregatesc cafeluta....cu lapte, amara pentru cine vrea (asa o beau eu), capucino si niste ceai daca sunt doritoare....langa va servesc o prajiturica de casa ca doar a facut fiemea ieri sase luni

Va doresc duminica placuta si ma duc sa citesc ce-ati mai scris ieri ca ati umplut paginile iar

ROxana sper ca Raresu e bine?,...

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Roxanaaaaaa suntei bine?....Da decat un mesaj cu da...please

Karla, Diana.Jors felicitari pnetru mersterit......sunteti de 3 ori femeie vorba aia....si mie cand mi se pune pata ma apuc eu sa montez singura, ma enervez si paana la urma iese ceva

Diana.jors...sa mancati cu placere de la inaltime si fara mofturi si sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el

Arissa super tare poza......pup eu cureletu de Maya care sta asa ridicat , ma bucur ca ati scapat de raceala si felicitari pentru dintisor....ai facut ceva ca sa scapati? ce i-ai dat?

Ela multam frumos de urari ....esti tare draguta si atenta. pentru Thea de la noi si pentru tine binenteles

Noi suntem bine o noapte fara probleme dupa una alba, a dormit foarte linistita fara suza...s-a trezit a mancat 110 ml lapte , a facut kk si apoi joaca si bolboroseala di de atuci doarme mitittica pe buirtica...lucru care se intampla foarte rar....

Avem poze aici

Mergi la inceput

d ca bantui singura pe aici pe forum duminica dimineata..sunt putin dusa alta treaba nu am ....aa ca uitasem Diana cat ai platit taxe pentru colet?....ca eu vreau mai multe si cred ca o sa imi fac singura comanda daca reusesc

Daca nu ma descurc o sa te sacai la cap pana reusesc ...sa nu te superi

Avem poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hola,
scriu intai si citesc apoi ce ati scris ca ati avut spor.

Raresu e bine, sambata dimineata nu mai avea febra deloc, i-am mai dat panadol sirop la 6 ore sa il mentin asa cool(asta mi-a zis dr la tel). Are muci pe care incerc sa ii scot si se trezeste noaptea de cateva ori smiorcait. Nu prea inteleg de ce. Luni ma duc la dr cu el totusi.
Ieri m-am intalnit cu cineva, pun poza sa ghiciti ;)

Printre randuri am vazut de Rianna_stef

BRAVOOOOO, FELICITAAAARI!!!!!, sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos; de cand astept sa vad cine e prima dintre noi care se inscrie la odisee.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!
Am adormit puiul deci pot sa-mi beau si eu cafeaua.
Crina_mio, sa-ti spun drept eu chiar nu am pus-o pe burtica la somn pentru ca mi-a fost teama. Insa in momentul in care a avut suficienta mobilitate, si-a ales ea singura pozitia: pe o parte sau pe burta.
RaisaFudulu, multumim . Maya si-a revenit foarte repede si, in afara de un supozitor cu paracetamol si ceai cald cu lamaie nu i-am dat nimic. Aaa, si am folosit batista bebelusului.

Trebuie sa ii schimb spatiul de joaca Mayei. Pana acum a stat pe doua fotolii lipite, insa deja se ridica pe brate si "sare gardul". Trebuie sa caut un tarc.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Ne bucuram Roxi ca sunteti bine

Avem poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ia ghiciti dom'le cine-i la plimbare cu Raresu. Daca nu stiti, poate aici vedeti mai bine

Acu ca am citit ca si voi (Paxela si Raisa) v-ati chinuit dupa vaccin, ma gandesc ca si la raresu tot aia o fi declansat toata tarasenia. Or fi pus astia gargauni mai putin ametiti in vaccin luna asta, cine stie. Da oare or fi pus si muci?

Daria de Rianna parca seamana cu Georgica de Lumi, nu?

Dani7asi, ce mai faci, cum mai esti????

Ieri am rapit copilu din mainile lu ta'su si am fost la Sibiu sa ma intalnesc cu gandacu din poze, de aia am lipsit, nu de mucii lu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Ia ghiciti dom'le cine-i

cumva david de mihaelaaa???!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput