Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

asa, acu cu burta plina e altceva.

Am vizionat poze pe indelete cu Bogdan de Phili, vorbaretul, cu Matei blondinul si picioarele in sus, foaaaarte frumoasa poza cu Mariuca de Val.
Karla, arata chiar bine dracena sa o vezi pe-a mea, nu mai are nici un varf intreg. Luca e un dragutz, sa iti faci albumele private sa nu poa sa vada tac'su pozele, sac.

Eliano, mama draga cum rezisti?!? io ma enervez cand se murdareste rares ca isi strica bodyurile bune . Elena cred ca face asa ca simte ca nu primeste atentie in mom alea si nu vrea sa isi piarda locul pe care l-a detinut timp de 2 ani si. Cred ca tb tratate cu grija momentele astea, da' tu stii mai bine. Si adica cum sa dai trezirea si sa ii speli? la ora asta tu mai tulburi somnul de bebelus? da oare de la ce ora dorm?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mihael@ comprese cu solutie de magneziu(de aia injectabila)- la noi asta se recomanda pentru dupa vaccin - dar mai asteapta o zi doua- ca e normal sa fie tare - poate trece si intr-o saptamina

Riloasa - lasa sucul de mere si morcov - incepe mai bine cu legumele sau cereale - sucurile lasa-le dupa ce bagi fructele sau mai bine le lasi dupa un an.

Elyanneeu ma inscriu in lista ,, nu vreau sa fiu in locul tau,, - mai ales cind e la puterea 2 - sper ca ai talent la descris si in realitate nu e mai strasnic

Eu ii tin minutele si papam cumincior fara babetica - ca nu-i place ceva legat la git - si nu e taraboi - initial i-am dat voie sa se manifeste si era cam cum descrie Elyanne- insa la puterea 1 - acum ii tin minutele - si e bine - dupa cum am spus lucram la formarea reflexului conditionat - da cum am sa-i bag eu lingura in mina dupa - aici tre sa ma mai gidesc

Elyanne am citit pina la urma mesajul - si nu m-am razgindit eu sunt prima in lista - cind la puterea 2 cind la puterea 3 - cum spune sotul meu - tu pentru asta meriti un premiu - da nu stiu daca te consoleaza

Eu cind vad ca nu rezist - merg si iau picaturi de valeriana - ma linistesc si continui lupta - altfel mofturile si miriiturile ei sunt citeodata greu de suportat, si inteleg bine - ca ea e un copil normal - doar mami e obosita pentru a accepta totul ce se intimpla cu calm.

Acum despre noi: Dormim doar de 2 ori pe zisomnul de la 5-6 a disparut - deoarece atunci vin toti ai casei si ea pe toti ii intimpina. Drept rezultat - facem nani de la 8,30 - maxim 9 doarme

Azi ne-a iesit al 3-lea dintisor - nu e cel care trebui (inisivul 2)- adica iesit prea devreme - da noi tot ne bucuram

Acum va spunem somn usor - noapte linistita la mamici si bebelusi

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci m-am amuzat de necazul altora elyanne dar din exterior pare altfel!
roxanici de curiozitate: ce-ai gatit?

matei ... are 5 mese. asta de cand a reinceput sa manance si el lapte, ca orice bebelus normal, cu biberonul.

7-7.30 lapte-150 - 200 ml
somn in continuare pana la 8.30-9
10-10.30 1-2 fructe + 2-3 lgt de cereale
13.30-14 piure de legume (diverse combinatii)+galbenus de ou/ficat de pui/carne de pui - maine bag carnea de vita (in sfarsit azi am fost si eu la oras ... asta dupa aproape 1 saptamana de stat "la tara" )
18-18.30 cereale - un fel de terci + branzica
21-21.30 (maaaaxim) lapte - 150-200 ml

ca sa nu iesim din "tonul" discutiilor: papam totul cu lingurita, laptele/apa/sucul/ceaiul cu bibele. cana cu tuturoi prevad ca o dau de noua la un copil care chiar o sa vrea sa o foloseasca.
somn:
-trezirea la 8.30-9
-pe la 11-11.30 baga un somn de 1 ora - 1 1/2
-ne mai jucam, mai chitaim, pana la masa de 14
-pe la 15 somn ... pana pe la 17.30-18
-la 21 somn pana dimineata la 7-7.30 cand papa laptele si se culca iar

dar sunt si exceptii. azi, de exemplu, abia la 15 s-a culcat ca lumea. in rest a atipit cate 10 min.

Amma ma primesti si pe mine la Paris???

mai aveam pt loradin: incearca totusi si alt lapte decat bebelac. iti spun din experienta ca pana la urma va bea. daca noi n-am mai fost patiti cu laptele ...

hai ca va pup! noapte buna!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna seara!
Am citit in viteza pentru ca imi este foarte rau. Maya a scapat de muci in 24 de ore dar eu sunt lovita de raceala cum n-am mai fost de multi ani. Si mi-e frica sa nu ii dau ei din nou.
iunita, faina faza cu DT si DB. Bietul copil!
Calirea, ca de asta se leaga, de acord. Doar ca mai adaptezi la situatie, eu nu pot sa o scot pe Maya la maneca scurta pentru ca in orasul asta mereu e vant. De asta cred ca a si racit.
Am vazut ceva poze, dar cred ca maine o sa le studiez mai pe indelete, daca ma voi simti mai bine.
O noapte buna va doresc.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am ridicat coletul de la La Redoute... am luat pentru Alex www.laredoute.fr/vente-3-bodies-mixte-prix-mini.aspx?productid=324126481&documentid=201207&categoryid=22915440&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">set de 3 body-uri cu gat - bumbac 100%, www.laredoute.fr/achat-enfant-bebe-garcon-0-4-pyjama.aspx?categoryid=22915277" target="_blank">pijama - a treia randul 1 si www.laredoute.fr/vente-cardigan-bebe-okaou.aspx?productid=324103796&documentid=414707&categoryid=22914769&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">jerseu - nu m-am putut abtine.

Cu pijamaua de Mos Craciun - va ganditi care vreti, si imi dati PM cu marimea si cu ce altceva mai vreti. Problema e ca plata trebuie facuta in momentul comenzii, prin card, deci va trebui sa va dau datele contului sa depuneti banii acolo, in lei la cursul bancii. Astept PM-uri timp de o saptamana, de luni intr-o saptamana pun comanda.

Edit: Legat de Paris: eu l-am vizitat timp de 12 ore, intre 2 trenuri/gari (am mers din Metz in Limoges, si Paris e nod feroviar intre zonele tarii, cu aprox cate o gara pentru fiecare punct cardinal) cu rucsacul in spate, pe jos, de la Sacre Coeur la Turnul Eiffel si pana la Montparnasse. Intre timp am urcat si la ultimul etaj in turn, i-am prins si jocul de lumini de la ora fixa, am vazut interiorul de la Notre Dame, exteriorul la Luvru, Petit Palais, Grand Palais, podul, Sena, Champs-Elysees, Piata Concorde, Arcul de Triumf... si nici nu mai stiu, daca ma uit pe poze imi aduc aminte La intoarcere din limoges in Metz am schimbat din nou in Paris, si am mai dat o fuga cu metroul intre trenuri pana la turn, sa il prind si pe intuneric Da, eram nebuna, studenta, si stiam ca n-o sa mai ajung curand...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna seara
revenim si noi asa pe fuga
azi am fost la baby expo si am intalnit-o intamplator pe Sherbi, si bondarelul ei, care este un dulce si un frumos, mami a lui arata ca o adolescenta nici vorba de mamica care a nascut
pe scurt descrierea targului, se putea si mai bine, e mai slabut decat in alti ani, si mai scump in special la hainute, pantofiori sau accesorii
ce mi sa parut super, este ca au stand cei de la miniblu cu reduceri de 50% , i-am luat fetii www.semwa.eu/product_info.php?info=p587_Carucior-Hauck-Jogger---Roadster-SL---Stars-rosu.html" target="_blank">asta la jumatate de pret am dat 250 ron, aveau premergatoare alte modele de carucoare, scaune de masa (107ron), scaune si scoici de masina, la niste preturi super bune
i-am mai luat domnisoarei de la piticot 3 cacuilute cu 10 ron , o palariuta dar care are si acoperitori la urechi si se leaga la 23ron,o caciulita sepcuta la 8 ron, si cam atat

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Asa deci, va radeti de mine... pai e frumos...

Roxana stiu ca asta vrea Elena... si incerc sa ii acord atentie intre 2 lingurite... Uneori reusesc sa o pacalesc cu altceva, ca sa nu merg pana la frigider si sa-i dau laptele... ii distrag atentia catre ceva din zona...
Da... am trezit cupiii... care dormeau de rupeau si nici gand... ce sa le fac...
Au mancat pe la 6 (a 3-a masa) si erau obositi... asa ca i-am bagat la somn... Acum sunt spalati, mancati si dorm mai departe.
Doar nu era sa las copiii nespalati si doar cu 3 mese la bord...

Aliona... wow... fara bavetica? Nici in visele mele n-o sa reusesc
Felicitari pt. dintisor.
m-am uitat la pozele de la semnatura... din luna a 6-a... Mi-a placut cea cu dintii la vedere si barul zburlit... parca a 3-a era. haioasa foc.

Paxela sa-l stapaniti sanatosi. Asa-i si al nostru, numa' ca la dublu'
Intrebare intrebatoare... la miniblu ai vazut cumva si scaun de masa din ala de se prinde de masa? Din www.semwa.eu/product_info.php?info=p537_Scaun-pt--luat-masa-Hauck---Fix-Sit-Deluxe---albastru.html" target="_blank">asta adica... L-as comanda de pe net.. dar parca vreau sa-l vad live...

Ioana felicitari pt. reusita... de lapte zic... cunosc stresu' ca nu mai bea lapte de nici unele... despre Elena e vorba.
Pana acu' baietii mei, sa nu-i deochi, la capitolul mancare stau mai bine ca Elena...

arissa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

elianne uite ca la miniblu nu am vazut, dar nu pot zice sigur ca nu au, in schimb la bay expo au sigur undeva la parter langa intrare in dreapta, l-am vazut si chiar ii aratam lui alex ca din asta vreti voi, cred ca se putea si proba cu bb in el caci era prins de masa,era alta culoare dar modelul cam la fel, adica tot dasta de se prinde de masa, si am mai vazut inca undeva in expozitie

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aha... pupam... important e ca se exista undeva...
Problema e ca nu stiu daca am cum sa ajung la editia asta (suntem singuri cu cupiii... n-avem cum sa mergem cu toti 3 dupa noi... e mult prea obositor pt. ei, pt. noi, aglomerat)... si as fi vrut, pt. ca vreau sa vad macar 2 modele... erau sub acelasi acoperis... nu sa bantui prin magazine... Mai e editia din dec., peste 2 luni... cam mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

raresu are febra...39,2 i-am bagat un paracetamol in cur da nu stiu ce sa ii mai fac...astept sa se faca dimi sa vb cu u dr ceva. sper sa ii mai scada pana atunci.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput