Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

bondaaariiiii sunt masculii feroce ai albinutelor. Is mai mari asa si mai pufosi.

Paris, intalnire, unde, cand? vreau si ioooooo. Ammo daca ia barbatu-miu prima vin la Paris (io visez inca). Asa ca pun biciul pe el

Am mancare pe foc si nu m-am uitat la poze dar revin.

Madmat, ai circumcis pe Mousa? cum a fost?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Bine am facut ca am aruncat un ochi pe forum... mi-a mai aparut si mie un zambet pe fata ca-s mai acra ca o muratura de la o vreme

Stefi a facut ieri vaccinul de 6 luni, a urlat rau de tot, nici in strada cand am iesit nu se potolea si acuma i s-a inrosit locul intepaturii si e un pic tare...ce sa fac? comprese reci cat de des?

anticipat pentru raspunsuri

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Mihael@
Stefi a facut ieri vaccinul de 6 luni, a urlat rau de tot, nici in strada cand am iesit nu se potolea si acuma i s-a inrosit locul intepaturii si e un pic tare...ce sa fac? comprese reci cat de des?

Mihaela, compresele nu tb sa fie cu gheata neaparat, la temp camerei e suficient. Ziceau fetele pe aici cu frunza de varza, sau felie de cartof sau felie de lamaie parca. Si noi am facut ieri vaccinul si fu naspa ieri, azi e mai bine si nu mai e rosu piciorutul si vad ca nici nu il mai doare

Madmat, am vazut pe Mousa, e un frumos. Siguri sunteti din Albania si nu Maroc ceva? ca are piele maslinie Mousa si un aer exotic. aici vezi pozele ce le-ai pus
Gagicilor, tabarati pe el

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

roxanici mersi pt raspuns.
am scris mousa lui madmat dar nu pot sa i vad

matilda[mama lui mousa][03.04.2007]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Karla, fa-te incoace. Spune-i lu' domnu' Karla ca te duci in concediu la Parigi!

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

BUNA FETELOR! Si Mihaiat al meu acum 1 saptamana cantarea 6250 si 63cm.
Diana, nu am vazut unde ai scris de pijamalute. Cred ca am omis sa citesc. Le-ai primit? Sunt frumoase?
Am inceput diversificarea. O sa incep cu suc de mere si morcov.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Roxanici, treci si tu!Da' era numa' intre fete.asa ca al tau sot numa' finanteaza
Da' cand, cand?Cand stii? Hai sotul' lu Roxanici...Bani, bani, bani!!!

Mergi la inceput

Copilu' meu tuseste , se smiorcaie si maraie in patul lui.Acum incepe sa si planga
Poate reusesc sa-l fac sa doarma singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

roxanici eu sunt din albania sotul este egiptian de aia este mousa brunet

matilda[mama lui mousa][03.04.2007]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Azi am vrut sa fac poze cu terorile la masa... nu va puteti imagina cum se fac... si pe cuvant, sunt curati inainte sa incepem distractia... dupa... n-ati vrea sa fiti in locul meu... totul in jur e plin de mancare...
Scaunele de masina sunt acoperite de un cearsaf... care, la final, sunt pliiiiine de mancare, la fel ca si pantaloni, bluzele lor... baveticile nici nu incape discutie... fata, mainile, parul (ala care e)... Peretii si canapeaua scapa... inca.

Incerc sa fac o scurta descriere... pana fac poze...
Asta se intampla dupa primele lingurite de mancare... pt. ca la inceput sunt cei mai cuminti copiii... mananca asa frumos...

Asaaaaa pt. ca sunt doua bucati bb-ei papaciosi n-am cum sa ii tin de maini sau picioare ca sa nu se mozoleasca de la bot... si in timp ce eu hranesc un bb, celalalt isi baga pumnu, degetu' in cel mai fericit caz, in gura... apoi io il scot ca sa-i bag mancarea... el ia mana si se freaca la ochi sau in cap... celalalt nu mai are stare in scaun (uit sa le prind centurile) si incepe sa se impinga cu calcaiele... sa-si ridice fundu de jos, eventual sa se intoarca pe o parte in timpul asta... normal ca tot ce e la gura lui sau pe bavetica ajunge pe scaunul de masina... Cu o mana il tin sa nu aterizeze in cap din scaun si cu cealalata dau lingurita cu mancare celuilalt... care pana atunci a facut exact ca mai sus... ca doar eram ocupata cu frac'su...

Dupa ce nu mai vor sa inghita trebe sa le dau niste apa/lapte din biberon... si beau cu gura plina de mancare... normal ca toooata mancarea din gura lor este scuipata... biberonul mozolit... Dupa ce le trece setea... le dau biberoanele sa le analizeze, sa se uite la ele... si continui distractia cu lingurita... Ala care nu e la rand la lingurita ia biberonul si-l baga in gura... cu ce parte prinde, nu-i obligatoriu sa fie tetina... si-l mozoleste, evident... Scoate biberonu, baga lingurita... treci la frac'su... care evident face acelasi lucru cu biberonu...

As vrea sa se fi inventat bavetici in forma de sac... sa-i bag in el si sa-l leg in juru gatului... Cred ca ma pun pe studiat problema...

Si cum nu era suficient, sunt zile cand o iau tot io pe Elena de la gradi (nu vine cu ma'sa mare)... si trebe sa hranesc piticii inainte sa culc mandra...
Pe langa povestea de mai sus se mai adauga urmatoarele: Elena pe fundal... "maaaaaaaaaaamiiiii (ca o mata trasa de coada... adica un miorlait enervant) vreau si io lapte" "Elena stai sa termin cu teroristii si pe urma iti dau si tie laptele" "nuuuuuuuu, vreau acum... caldut" "Elena nu pot acum, le dau sa manance si ulra daca ma opresc" "nuuuuuu, vreau lapteeeeeeeeeee" In timpul discutie Elena sta undeva pe langa scaunele de masa si ori da cu picioarele intr-unul dintre ele, ori sta atarnata cu capul in jos pe canapea si se miooooorlaie...
Iar io trebe sa stau fooooooooarte caaaaalma altfel timp la Elena si se pune pe plans... si prin simpatie incep si fratiorii ei...
Nu inseamna ca reusesc sa fiu calma de fiecare data... simt ca-mi explodeaza capu uneori...

Asa... al final... se iuat teroristii, se dezbraca de tot (mai putin de pampersi) si se sterg pe unde vad ca ar avea mancare... Se imbraca... si asta se intampla de 2x pe zi, la mesele solide...

Gata... e tarziu si astia dorm ca bestiile, ma duc sa le dau trezirea sa-i spal...
Noapte buna

Mergi la inceput