4 luni, 3 saptamani si 2 zile - durata unei vieti
Raspunsuri - Pagina 3
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Laura25quote:
Originally posted by daniella4
De mers la cinema e clar ca nu pot.
Stiti cumva daca a aparut pe dvd si daca da pe unde?
Uite aici: http://thepiratebay.org/tor/3903562/4_luni_3_saptamani_si_2_zileroDVD_XviD_Cannes_Palme_D_Or gasesti torent pe care il descarci cu BitComet sau alt soft de downloadat torente. Vizionare placuta!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Multumesc mult.
..dar m-ai pierdut. Ce sunt acelea torente?
CrisaS spune:
De cind am auzit de filmul asta am vrut sa-l vad..l-am rugat pe barbata-miu sa-l caute undeva, ori sa-l ''fure'' ori sa caute bilete.Mi-a zis ca o sa-l vedem.Am reusit si eu in final sa-l vad (piratat).Oribil.Nu am vazut film mai prost. Nu mi-a placut deloc.
Am incercat sa caut ceva fantastic, impresionant..dar nu am gasit!!
Plus ca eu incerc sa fac un copil...cam de multisor si nu mai vine, am vazut exact ce nu vroiam sa vad..un avorton!!Dezgustator.Domnu Bebe cel mai tare , actritele...jalnice!!Dati-va peste gura cu Oscarul...
Numai bine,
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
Natasa spune:
Mie mi se pare un film exceptional facut. Nu spun ca imi place, ca nu are ce sa-ti placa la un subiect asa de dramatic. Jocul actritelor e foarte bine condus dupa parerea mea, iar filmarea simpla, fara efecte speciale, lasind viata aia gri sa faca atmosfera filmului. Evident, ca la orice film, parerile sint subiective si impartite, dar chiar nu inteleg replica "Dati-va peste gura cu Oscarul..." Cit nu mi-ar placea mie ceva, cum sa fiu contra ca cineva din tara mea sa ia un mare premiu? Pina nu face ceva pe gustul meu nu merita sa iasa in lume??? Cele care spera ca fimlul sa ia Oscarul, cobesc?
giani spune:
M-a impresionat filmul, actrita din rolul principal e foarte buna, am vazut-o acum citiva ani in Sex Traffic la televiziunea canadiana. Una din secvente am considerat-o cam nereala, cea cu sacrificiul Otiliei, am incercat sa ma pun in pielea personajului, n-am reusit.
Alina spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
Dati-va peste gura cu Oscarul...
Numai bine,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Nu stiu daca chiar este un film de Oscar dar nu pot sa nu remarc finetea mesajului tau care m-a lasat muta .
Alina
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
actritele...jalnice!!Dati-va peste gura cu Oscarul...
Numai bine,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Tu consideri ca exageram cu Oscarul. Eu consider ca tu exagerezi cu "jalnicia" actritelor...
Dar tot nu sintem chit. Si asta fiindca noi exageram in sensul bun si optimist al cuvintului, ca niste telespectatori romani tu exagerezi in sens negativ, ca un critic de arta cinematografica. Te intreb: "pe ce te bazezi?". Ce punct de referinta ai?
LEdit: Foarte bine explica Eloise, pe pagina anterioara :
"Cred ca cei pe care filmul ii face sa se intrebe la sfarsit "Si totusi, ce atata valva, ce atatea premii?" nu sunt obisnuiti cu genul acesta minimalist de arta cinematografica (daca "432" e prea minimalist pentru Palme d'Or, ati vazut L'Enfant, castigatorul din 2005?). Uimiti de cat de putin contine filmul ("putin" e un fel de a spune, pentru ca exista macar un cadru greu suportabil, si cateva scene asisderea), multi oameni se declara dezamagiti. Suntem obisnuiti ca un film sa tina predici, sa ne propuna o teza zdrobitoare, sa fie patetic, elocvent, sa stoarca lacrimi, sa ne zapaceasca cu metafore, dar simplitatea ne contrariaza. Filmul acesta e in mare parte discret, dar discretia inseamna aici subtilitate. Jocul actorilor e uluitor, sunt pur si simplu exceptionali. Iar filmul e extrem de bine scris, nici o replica nu suna fals, nimic nu scartaie. Grija pentru detaliu recreeaza o lume veridica si intreaga, de la obiectele pana la personajele care o populeaza, cu modul lor de viata, alegerile lor, mentalitatile lor. "
Giani, incerc eu sa-ti explic cum e cu sacrificiul Otiliei, adica in ce sens cred eu ca este veridic (nu stiu daca e si "explicatia" lui Mungiu).
Otilia s-a conturat ca un personaj prins intr-o capacana, in virtejul unor evenimente la care a participat de buna voie, la inceput dar s-a trezit ca e nevoie sa faca mai mult decit credea. Ca femeie si ca prietena, s-a vazut nevoita sa faca o alegere: sa-si lase prietena la ananghie sau sa duca povestea pina la capat, convinsa fiind ca prietena ei este mult mai slaba decit ea. A ales sa ramina protectoarea acesteia, constienta fiind ca ea, cea puternica e singura sansa a Gabitzei.
A trebuit sa gaseasca forta de a ramine si a face sacrificiul fiindca nu a avut forta sa-i intoarca spatele si sa traiasca cu asta pentru totdeauna.
Eu asa am vazut lucrurile.
Pentru mine scena a parut veridica fiindca si eu as fi facut acelasi lucru in locul ei si daca eu exist inseamna ca si Otilia exista.
www.helpsonia.com
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Alina
Nu stiu daca chiar este un film de Oscar dar nu pot sa nu remarc finetea mesajului tau care m-a lasat muta .
Alina
Imi pare rau pentru pierderea suferita nu asta mi-a fost intentia.
Am crezut ca se poate posta si pro si contra.Se pare ca nu.Adica asa cum Natasa a spus ca i se pare un film exceptional asa mie mi se pare un film oribil.Dar fiecare si-a spus parerea liber fara ''reply'' , nu cred ca esti cea mai in masura sa vorbesti despre finete.
Mii de scuze!!!
Numai bine,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Alina spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Alina
Imi pare rau pentru pierderea suferita nu asta mi-a fost intentia.
Am crezut ca se poate posta si pro si contra.Se pare ca nu.Adica asa cum Natasa a spus ca i se pare un film exceptional asa mie mi se pare un film oribil.Dar fiecare si-a spus parerea liber fara ''reply'' , nu cred ca esti cea mai in masura sa vorbesti despre finete.
Mii de scuze!!!
Numai bine,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Crisa,
Continui sa crezi ca mesajul :
quote:
[quote]Originally posted by CrisaS
Numai bine,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
e din categoria "asa da",atunci incep sa inteleg bine si foarte bine ce-i cu triunghiul de sub nick .
In fine,sigur ca filmul nu place tuturor dar fetele au spus-o altfel si...tonul face muzica .
Numai bine iti doresc!
Alina
CrisaS spune:
quote:
Crisa,
Continui sa crezi ca mesajul :quote:
Numai bine,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
e din categoria "asa da",atunci incep sa inteleg bine si foarte bine ce-i cu triunghiul de sub nick .
In fine,sigur ca filmul nu place tuturor dar fetele au spus-o altfel si...tonul face muzica .
Numai bine iti doresc!
Alina
Ei uite asta asteptam..sa te legi de triunghiul meuEu nu stiu de ce sinteti asa satisfacute astea care nu aveti triunghi cind vedeti una cu triunghi va creste inima-n voi!!! Bai, ca la gradinita.Tovar`saaaaaa uite ea e la colt , eu nu!!Sic sic!! Mi se face rau nu pot sa cred ca in secolul nostru inca mai exista atita...nu gasesc un cuvant potrivit!!
Si tie numai bine,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Alina spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Crisa,
Continui sa crezi ca mesajul :quote:
Numai bine,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Numai bine iti doresc!
Alina
Ei uite asta asteptam..sa te legi de triunghiul meuEu nu stiu de ce sinteti asa satisfacute astea care nu aveti triunghi cind vedeti una cu triunghi va creste inima-n voi!!! Bai, ca la gradinita.Tovar`saaaaaa uite ea e la colt , eu nu!!Sic sic!! Mi se face rau nu pot sa cred ca in secolul nostru inca mai exista atita...nu gasesc un cuvant potrivit!!
Si tie numai bine,
Crisa
Vreau si eu sa fiu
Draga mea,
In general,pe forumurile publice serioase se impune un anumit limbaj si o anumita diplomatie,replici de genul"sa-ti cada un pietroi in cap"celor care nu iti impartasesc parerile,se "digera"mai greu .
Asta cu gradinita,mi-ai zis-o ca sa te faci ca nu ai inteles .
Vezi ca la "Bai"se zice si"statiune".
Seara frumoasa!
Alina