4 luni, 3 saptamani si 2 zile - durata unei vieti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cris plictisesti, vrei sa lasi oamenii mari sa-si vada de-o vorba, bitte. Nu-ti place, f bine, nici o problema, acu' nu tre sa aduci pumnul de seminte sa ne explici mai bine.Alina cum ii zice filmului pe germana, e f schimbat titlul? Ca uneori exista obiceiul. Eu nu am reusit sa-l vad, poate dau de el pe dvd in limba originala si titrare in germana.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Cris plictisesti, vrei sa lasi oamenii mari sa-si vada de-o vorba, bitte. Nu-ti place, f bine, nici o problema, acu' nu tre sa aduci pumnul de seminte sa ne explici mai bine.
Alina cum ii zice filmului pe germana, e f schimbat titlul? Ca uneori exista obiceiul. Eu nu am reusit sa-l vad, poate dau de el pe dvd in limba originala si titrare in germana.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

"4 Monate, 3 Wochen und 2 Tage "e in germana exact titlul romanesc tradus.
Aici in München a fost o singura data in limba originala.
Da,www.evz.ro/article.php?artid=335382" target="_blank">vezi aici ca a aparut pe dvd in Romania,am rugat-o pe mama sa mi-l cumpere daca il gaseste,sotul meu intelege bine si romaneste asa ca daca nu va fi titrat si intr-o alta limba(engleza)nu cred ca va fi prea mare baiul .

Alina
Edit:am citit din nou articolul si filmul are subtitrare in 4 limbi asa ca ar fi ok sa-l gaseasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Cris plictisesti, vrei sa lasi oamenii mari sa-si vada de-o vorba, bitte. Nu-ti place, f bine, nici o problema, acu' nu tre sa aduci pumnul de seminte sa ne explici mai bine.

Oamenii mari??!!! You wish!! E bine ca stirnesc o senzatie cuiva fie ea si de plictiseala...pe cind tu!!!
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Festivitatea de Golden Globe nu se mai tine, taman cind aveam si noi un candidat...Si 4,3,2 are competitie serioasa la Foreign Film...Stie cineva cind se anunta cistigatorii?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Festivitatea de Golden Globe nu se mai tine, taman cind aveam si noi un candidat...Si 4,3,2 are competitie serioasa la Foreign Film...Stie cineva cind se anunta cistigatorii?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Andrara,
te rog,spune-mi si mie,unde ai citit?
Tocmai citisem duminica www.vedeta.ro/N-432_premiul_Societatii_Criticilor_de_Film_din_Statele_Unite-34-5356.html" target="_blank">aici.
Poate se mai razgindesc .

Alina

Mergi la inceput

Alina 4,3,2 a cistigat pina acum:
National Society of Film Critics Awards 2007
Best Foreign Language Film
Cannes Film Festival
Golden Palm
FIPRESCI prize
Cinema Prize of the French National Education System
European Film Awards
Best European Film
Best European Director
Hollywood Film Festival
Hollywood World Award (Best Film)
San Sebastián International Film Festival
FIPRESCI Film of the Year
Stockholm Film Festival
Bronze Horse (Best Film)
Best Actress
National Board of Review
Top Five Foreign Films
Los Angeles Film Critics Association
Best Foreign Film
Best Actress (runner-up)
Best Supporting Actor
Sight & Sound Films of 2007
Best Film
Chicago Film Critics Association
Toronto Film Critics Association
National Society of Film Critics

dar as vrea sa cistige neaparat si Golden Globe, ptr ca ar fi o trambulina ptr Oscaruri. Mai sint nominalizate ptr Golden Globe
4 Months, 3 Weeks and 2 Days; Romania
The Diving Bell and the Butterfly; France and U.S.
The Kite Runner; U.S.
Lust, Caution; Taiwan
Persepolis; France

Al doilea si al treilea am inteles ca sint minunate de aia ziceam ca are competitie serioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

n-a luat Globul

Foto Ralu

Mergi la inceput

iap
multu tristu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Ma asteptam sa fie ceva focuri la subiectul asta cind l-am deschis prima data! Din acelasi motiv pentru care, dupa ce i-am explicat sotului meu ca filmul este despre un avort nu l-am putut face in ruptul capului sa se uite cu mine!

Estetica filmului a functionat foarte bine asupra mea: la sfirsit m-am simtit golita de orice sentiment, "raw" cum s-ar zice. Te astepti in orice moment sa se intimple o tragedie: sa moara Gabita, sa fie prinsa Otilia. Si pentru ca nici una din aceste potentiale tragedii nu se intimpla, greutatea macro-tragediei apasa si mai tare asupra celui care vizioneaza filmul.

Iar in ceea ce priveste partea istorica, cred ca este bine sa se faca filmele astea cit timp anumite elemente materiale mai pot fi inca documentate fara efort (caminele studentesti, de ex).

A, voiam sa va intreb ceva: ce parere ati avut de scena unde ni se arata ca Bebe si-a uitat buletinul la receptie? Nu am inteles exact rolul scenei. M-am gindit la ceva de genul: lumea traia intr-o teama continua; descoperind ca nu are buletinul, ar fi trecut si el prin anxietatea celor doua fete; sau: dl. Bebe, care a fost stapin pe situatie pe tot parcursul filmului, este si el vulnerabil la "sistem," ca si fetele; etc.

5+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

www.antena3.ro/4-luni-3-saptamani-si-2-zile”-poate-sa-si-ia-adio-de-la-Oscar_clt_44404_ext.html" target="_blank">4,3,2 nu a fost nominalizat la Oscar

Foto Ralu

Mergi la inceput