Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 19

danutz spune:
Revin fiindca vreau sa-i raspund Conchitei
Eu i-am luat lui Rares, de la Leonardo, niste pantofei-ghetute, din piele si pe dinafara si pe dinauntru, cu talonete si inalte sa-i tina glezna-cam 120ron. Afara presteaza mers tinut de manute pana oboseste, in casa sta in sosetele antiderapante...pana sa dea frigul a stat numai in piciorelele goale!
Chinico, cum e Bea astazi?
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima!
Noaptea asta a dormit ceva mai bine puiu, dar dimineatza a tusit de cateva ori, da' asa sanatos ca m-a bagat in sperieti. Nasicul nu mai e asa infundat, iar o buna parte din muci ne-au parasit. speram in mai bine!
A_dejuuuuu, bine ai revenit! Foarte faine pozele din vacantza, aici parca sunteti doi copii, fiecare preocupat de jocul lui. Ce mamica tanara esti!! La Mihailu nu ma bag cu laude, pt. ca eu am ochit deja un sexos si sunt constanta in pasiuni.
Ruxandra, l-am vazut pe conu', l-am vazut pe conu' !! Da ce imbujorat era! Si ce obrajori dolofanei si buni de tzucat are!! Elegant nevoie mare, deh, neam de boieri! Desi am observat ca nu fuge de munca, toata lumea chefuia pe acolo, numa' el impingea la greu caruciorul. Adevarul e ca mai trebuie sa si munceasca cineva sau shineva in tzara asta!
desiree, hai, mai, fetizo!!! Da ce s-a intamplat?? Si David a racit, dar nu e un capat de lume! Si nu sunt eu vinovata, ci VIRUSUL, sa fie clar, da??
Yagmur, servus!! Tineam neaparat sa te salut!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

dandusa spune:
Adeju,
bine ati revenit acasa...,ne-a fost dor de voi...
,sinteti foarte frumosi toti trei...,motanul a crescut si-i tare placut,zimbeste tot timpul...,il puuupam tare
Dbunny,
esti o mamica frumoasa si vesela,imi place de tine ,pozele sint super,costumele la fel...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

roxanica2006 spune:
Bambo, am copiat minunatie de reteta si as vrea s-o pun in practica. toate bune si frumoase, dar la final ai blenduit minunatie de budinca la cuptor, facand totul talmes-balmes?? Sau Antonia papa si bucatele?? Lui David i-am pus in piureul de legume de ieri si niste orez fiert bine, dar neblenduit. Mama, ce sila si-a mai facut!!! Si va imaginati ce uriase-s boabele de orez!!
Aelitaaaaaaa, stiu ca ne citesti, am admirat pozele, foarte frumoase fete sunteti !! Sper sa se rezolve cat mai repede situatia asta absurda si sa povestim muuuuulte, multe!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

dandusa spune:
Yagmur,
aici sint poze cu conu',ca sa nu mai cauti in urma
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

conchita spune:
multumesc mult pentru primire, ramasesem orfana de grup si dupa ce te obisnuiesti sa ai mereu parte de raspunsuri aproape instant la nedumeriri, e greu dupa aia fara. sunteti niste dragute si imi place mult grupul vostru dealtfel, va citesc de la inceput, ca si pe stelute, si apoi pe albinute, ca nu stiam daca nasc in decembrie sau ianuarie sau chiar mai tarziu. :-)
multumesc si pentru raspunsurile privitoare la incaltaminte. nu stiu ce sunt taloneta si sosetele antiderapante? am luat azi o pereche de pantofiori din piele moale deocamdata, cu talpa flexibila, dar nu sunt sigura daca sunt ok.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

ziggy spune:
Voi ati avut pernute cu gel care se incalzesc la microunde si se pun pe burtica pentru a ii linistei de colici? Eu am avut una luata dintr-un SH si acum cand am dat-o surorii mele pentru gemenute s-a spart. Nu am mai gasit sa iau. Daca aveti asa ceva as vrea sa imi spune-ti de unde ati luat-o sau ce alte metode ati folosit impotriva colicilor.

chinico spune:
prima oara cand scriu un mesaj si dupa ce butoneze pe trimite ma prind ca nu m-am logat.
e foarte frustrant.
mai si era un mesaj...da un mesaj...luuuuung..va luasem pe rand. pe toate. la tzucalit.
rezumatul rezumatului e ca bea nu mai are febra de azi dimineata, ca pozele din herastrau si din sibiu m-au inverzit de ciuda, ca papuci nu i-am luat inca beei (bine ai venit conchita) dar o sa-i iau usori si cu talpa flexibila, ca votez pentru minuntatele da' bine zice laura sa ii mentionam si pe ai mici, ca roxanica are niste replici extraordinare...
intrebam familia motaneasca daca a ajung la fine cu harry si mentionam ca zilele trecute nu puteam sa imi amintesc si pace cum il cheama pe motan..mi-am cerut si scuze..
si nu mai stiu ce spuneam ca scrisesem o carte.
a.. ca va multumesc pentru sprijinul virtual moral informational si ca tare e bine ca va am.

Yagmur spune:
Salutare minunatelor....
Si acum pentru a se vedea ca Luca se incapataneaza sa semene cu tatal lui daca aveti rabdare uitati-va atent la poza asta (astept comentarii )www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=41613033&ownerId=48373332¤tIndex=4" target="_blank">"tata"
Iar daca vreti sa va distrati un pic... sau va este dor de mine www.dropshots.com/yagmur#date/2007-09-18" target="_blank">viata pe santier
Acs, wow... Dionisos????? Pe la mine nu vine???? Sa ma trezesc ametita de vin, decat de nesomn
Danutz, multa bafta cu tratamentul...nu neglija tiroida... uite cat trag eu din cauza ei
Ziggy, nu ma deranjeaza ca merg cu microbusul, dar inainte veneau colegii dupa mine la 7.20; acum trebuie sa fiu in statie, care spre norocul meu este la 5 minute de casa, la 6.50... deci pierd minute bune de somn; sa ma tii la curent daca gaseste sotul tau job la Buc.. poate devenim colegi
Roxanica, te salut back... si pupam dulce, dulce...
Dandusa[/b], merci mult de poze... esti o dulce ca de obicei...
Astept pauza de masa... nu m-am apucat de fitness, nu am chef chiar de nimic... azi ma intalnesc cu mamici din Cluj......sper sa si ajung la intalnire ca habar nu am la cat voi ajunge azi in Cluj...
Revin...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

marani spune:
Neatza minunatelor!
YAGMUR, of...mititica de tine...daca ai sti cat de bine te inteleg...eu vin de la plimbare, incalzesc apa de baie, spal caditza, pregatesc de toaleta, fac laptele din timp si cu ochi pe bubamara care e si flamanda si obosita! dar toate astea trec, bine ca Luca e sanatos! esti o mama extraordinara, stiu ca ti-e greu, nu pot sa-ti fiu alaturi decat c-o vorba buna, o si-un
! si toata admiratia mea!!!!!!!!
mor de ciuda ca nu pot vedea pozele lui ADEJU....asta-i treaba...
pt prima data m-am inchinat ieri la fiica-mea sa pape 10 linguri de papa ( la masa de la 17.00 )...dar nici ca i-am dat altceva, un biscuite si-atat; sparg 2 clontzi jos, e umflata gingia precum o beshicutza.
o zi buna sa aveti!
Ajutati-o pe Sonia