Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
fierb supa, asa ca am putin timp sa citesc, incerc sa citesc tot capitolul, nu pe diagonala si sa rasp pe unde stiu, chiar daca nu mai e de actualitate
am inceput.....si uite am dat peste pozele bambolettei si ma minunez ce frumusica e antonia si mai ales ce a mai crescut!!!! mai in masina de spalat???!!! dar voi chiar ii lasati peste tot? ca eu am mai trasat niste limite, lucru ce il nemultumeste tare pe dani si imi place ca se tine cu amandoua manutele in masinute, dani oriunde mergem se tine numai cu o mana, din cealalta se agita sa imi dea mie emotii
roxana c eu pt imunizare am decis sa nu ii dau nimic. adica avand in vedere ca nu l-am avut nici o zi bolnavior (multumesc lui Dumnezeu) nu ii voi da nimic. am inceput sa ii fac suc in fiecare zi, de 2 ori pe zi, din mere, piersici/nectarine si portocala. abia acum ii dau portocala (mai ales ca iar incepea sa fie constipat) si sper sa fie de ajuns. o rugaminte mare mare, daca poti cand ai timp sa imi spui si mie pe pm daca si cand ii faci operatie lui calin, nepotelul meu are aceeasi problema iar prin iasi se recomanda sa se astepte pana la 3-4 ani. multumesc anticipat

marani, miro si dani stie de obicei de nu. cu expectia cazului cand schimbam pampersul si eu TIP nu si el se tavaleste de ras. dar e si vina noastra, de multe ori ne buseste si pe noi rasul si ne luam cu joaca, asa am facut si ieri.....s-a terminat cu un pisu mare mare pe patul nostru
donia mama....ce frumos se poarta lumea cu copiii pe acolo, desi e ceva normal mie mi se pare ceva SF!!!! si dani rontaia la inceput din cioc, pana s-a prins ca de acolo curge ceva, acum nu mai avem probleme......dar nu iti spun cum arata babetica/hainutele lui si uneori si covorul. dani nu bea apa, cu cana serveste suc de mar/morcov deci totul e patat dar se invata el pana la urma, nu?......vreau si eu sa creasca dani si sa imi spuna lucruri dulci ca roxana....repede!!!! cateodata.....
dianocica si eu sunt de acord cu miro la faza cu dormitul, adica ar tb bb sa doarma singurel, ma gandesc in ideea ca va veni si al doilea ....ce vei face? cu care vei dormi?? dar sunt de acord cu tine la faza ca s-a terminat cu "noi doi".....gata, nu mai exista (in mintea mea) concediu fara copil, zi fara copil, chiar daca, poate, nu va fi langa mine non-stop va fi mereu o parte din noi....bine doar sa fie nu stiu ce chestie in bora-bora, dar intelegi ideea.
lavinia cu silicoanele....nu cred ca as avea curaj, in plus pt increderea de sine ar fi de ajuns sa dau jos vreo 15 kg, traiasca sutienele push-up!!
miro

quote:
Iti multumesc ca nu ai fost acida - sincer??? asteptam cu sufletul la gura raspunsul tau.
....vai, stii ce voce dulce are fata asta????!!!! pe bune, are o voce fff calda, care imi da clar de inteles ca nu e acida.....de fel! asa..... am vazut filmuletul....m-am reindragostit de nora mea!!!!! mor de dragul ei...scumpica, sa o pupi dulce de la "sot" si mama-soacra!
dianocica la noi merge centrala cu succes de vreo sapt, e tare tare frig, dani sta numai dezvelit peste noapte....asa ca ideea asizei cu radiatorul mi se pare ok
trimit...mai scriu, dar sa nu se piarda!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ca sa am loc sa ma desfasor
capitol nou AICI

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

toate fetele care nu ne-au uitat si ne-au urat "La multi ani!"

Cristi e bine , are 12 kg si 78 de cm , papa tot ce i-am oferit pana acum, insa eu sunt din ce in ce mai ocupata, nici sa va citesc numai am timp, doar asa pe diagonala. Baiatul cel mare a inceput ieri scoala, la servici am de lucru mereu, acasa numai zic ....

Oare cine a facut ca ziua sa aiba numai 24 de ore?

pentru toti sarbatoritii ! Imi pare rau ca nu am timp sa nominalizez.

Mihaela Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Bambo, am copiat minunatie de reteta si as vrea s-o pun in practica. toate bune si frumoase, dar la final ai blenduit minunatie de budinca la cuptor, facand totul talmes-balmes?? Sau Antonia papa si bucatele?? Lui David i-am pus in piureul de legume de ieri si niste orez fiert bine, dar neblenduit. Mama, ce sila si-a mai facut!!! Si va imaginati ce uriase-s boabele de orez!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

am pasat cu furculitanici ea nu papa orezul cu boaba intreaga tot trebuie sa-l pasez ca sa-l pape
zilele astea o sa incercam si paste cu carnita tot la cuptor pofta buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput