Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

'neata ,minunatelor !
poftiti la , va rog !
pt ca tot m-am trezit de la 6,30 am reusit sa fac multe prin casa , inclusiv sa uit pe foc mincarea si ceiutul ancutei ...ibricul a mers direct la ghena , craticioara am salvat-o de data asta ...anca si-a tras usa de la cuptor in cap , probabil a auzit patania crinutei si a vrut si ea sa experimenteze sau e legea seriilor
teutz ieri am avut absenta motivata ...kiki a inceput scoala si am fost cu ea ...de la scoala ne-am oprit direct la librarie sa cumparam manuale , cele pe care le-a primit erau jalnice , rupte si lipite de n ori , nu se poate invata pe ele ...cind se va schimba ceva cu adevarat in tara asta ?
nu e chip sa mai scriu ...ancuta vrea companie la joaca ....va si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici de dimi !

azi as vrea sa incep spalatul pe dinti;)

nu ma lasa sa scriu, revin
pupi
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Prima zi cu trezire la 6.00; sint chiauna de cap, aseara m-am deprimat super tare, am tras o tura de plans... ajung acasa super obosita si s-a cam dus calmul meu pe apa sambetei.... Luca e ca un titirez, simt ca tare bine mi-ar prinde un ajutor si seara la baitza, papa, schimbat, distrat; abia ii mai fac fatza ; mi-a parut rau ca nu mai gasesc energie si pentru el, dar sint sigura ca voi trece si peste criza asta...
Conchita, inca nu am cumparat decat o pereche de adidasi dar sper ca in curand sa-i cumpar ghetutze piele, talpa flexibila, fara taloneta pentru ca eu consider ca platfusul e genetic (ca si nasul coroiat de exemplu). In casa descult sau cu sosete...
Apropo' de shopping: trebuie sa chiulesc de la munca ca sa-i cumpar ceva avand in vedere ca muncesc si sambata.... asa ma apuca niste draci
A-deju, bine ati revenit sau nu???? Acum ma uit la poze...ce mare e motanelul si cat e de frumos
Ruxandra, unde sint pozele cu conu'???? Iarasi am citit pe diagonala si l-am ratat
Dbunny, imi era dor de marele blond..iar mamica respectiva a fost de o mare nesimtire...
Roxanica, ma bucur ca sinteti mai bine; va pupam dulce

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Conchita, bine ai venit pe la fulguleti! Eu pentru Victor am pantofiori de piele gen ghetuta, care sustin glezna si au talonet. Si eu stiu, asa cum spuneau fetele ca cel mai bine e ca bebe sa stea cat mai mult descult, dar pentru afara tot iti trebuie incaltaminte.

Dbunny, iti sta foarte bine costumata hippie!
Relativ la mamica sarbatoritei, mi se pare lipsa de bun simt sa-i atragi cuiva atentia asupra cadoului adus. Eu personal ma bucur de bucuria copiilor mei cand primesc cate ceva (chit ca jucarii au o gramada) si prefer sa-i vad fericiti decat sa nu dau bani pe haine ca am primit de la cutare si cutare.

Victorila e un rasfatat! Ieri n-a binevoit deloc sa doarma. Mi-a spus mama ca doar in parc a atipit o jumatate de ora leganat. Si nici mancare nu prea a dorit, doar lapte (tot HN) cu cereale pe baza de orez. Nu mai are probleme cu burtica, dar trecem treptat de la regim la papa-bun :). Mai nou a invatat sa stea in pozitia "patru labe", dar nu se si deplaseaza. Doar da din poponet si tipa. Si "tucu-tucu, tucu-tucu" toata ziua (inca n-am aflat ce inseamna).

Prima zi de gradinita a trecut binisor, cu cateva exceptii (scapat in pantaloni - Ioana - ca nu a anuntat la timp + o portie de plans dupa mama inainte de somn). Dar azi de dimineata m-au anuntat fetele ca o sa fie cuminti :). Ioana i-a spus lui taica-su' ca-i ametita. Cica l-a visat (cand? ca m-a strigat de 3 ori azi noapte) pe Dionisos la o petrecere. D. bause vin si se invartea casa cu el, iar ea (Ioana) era in casa, deci a ametit :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Neata !
Prezenta si eu la o a doua
Am avut o noapte crunta dupa o zi ingrozitoare deoarece Nico nu a vrut sa pape ieri mai nimic.Nu mai suporta mancarea de regim mititca.
Azi noapte din ora in ora se trezea si plangea nu mai stiu ce sa-i fac.Acum am reusit cu greu sa o adorm sper sa doarma mai mult de 15 min.
Dianocica, Teutz, Bamboletta,
Donia multumesc mi-a spus Dianocica odata dar sincer nu cred poate
Ingerasa felicitari sa fiti sanatosi si tu si bb.
Danutz felicitari pentru steluta.
M-am tot gandit de o saptamana la bb2 si vreau si eu bb2
La multe lunisoare bb nascuti azi!
Eduard Stefan de Deborah77

Nico a inventat o noua pozitie de somn o puteti vedea aici

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor cucuietelor minunatelor !!!
de acord cu titulatura suna bine si chiar suntem niste minunate.
Eu stau mega prost cu timpul. avem o conferinta , vizitatori din strainatate pe care tb sa ii plimbam duce la masa, etc...

Alex e super bine. cam marait si rasfatat eu zic ca poate ii ies si lui dintii...dar se pare ca sper degeaba. Avem 11 luni pe care le-am sarbatorit cu tort (din care a papat doar mami si tati evident).Nu imi vine sa cred ca peste mai putin de 1 luna face anul.
Multumesc celor ce au urat de bine puiutului..
Imi pare rau de fulguletii bolnaviori, sa treaca la toti si mamicile sa fie mai linistite.
Vazut multe poze, ca asiza s-a vazut cu adina, adeju in anglia, dbunny hippie si multe altele....

Desiree care cica e mama incopetenta. Nu ai voie nici macar sa gandesti asa, esti cea mai buna mamica din lume dar se mai intampla accidente. Asa ca treci la povestit.

ce sa va mai zic? ca as vrea sa scriu mai des, ca as vrea timp, dar nu as vrea sa fiu casnica pentru ca imi place mult de tot ceea ce fac si pentru ca pentru mine munca asta e ca o portie de aer curat . Sunt o fericita stiu....

Va pupic pe toate si pe toti bebeiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

chinico multa sanatate la beoca. tinem pumnii tare.
a dejule bine ai venit! fata ce-a crescut motanu' in doua saptamani...si mai ales dintosii de sus. sunt cateva poze suuuper cu el razand cu gura pana la urechi si cu suza-n gura...fain de tot. pupacibil la greu. mihailul sexos as always, si frumosi foc unu' langa altul...da' tot pt asta te-am invidiat cel mai tare...si-am si varsat o lacrima-doua de suparare cand m-am uitat pe fereastra..
dbunny da, e nasol sa spui asa ceva cand primesti un cadou. pe de alta parte nu inteleg rostul intrebarii tale daca nu vrei sa afli un raspuns. daca intreb ce-i place, sau daca sunt intrebata, pai prefer un raspuns real. nu porcarii de genul..vai , draga, ce vrei tu, ca stiu ca ai gusturi bune...

o zi grea ieri, inca ma refac...ma omoara dintii astia..a iesit nr 7, a mancat si el 2 zile, acum il chinuie nr 8. mananca numai de la el din mana. da' fructele sunt prea moi si nu-l scarpina...daca ar putea numai biscuiti sau coaja de paine...adica exact ce nu vreau sa i dau. din pacate, intre tzi gol si tzi cu biscuite..aleg varianta a 2a...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetelor minunatelor!
Vai ce-mi place titulatura asta!!!
Yagmur, ma doare sufletul cand ma gandesc la voi. Astea sunt momente cand te gandesti sa-ti schimbi radical job-ul...hai in Bucuresti, gasesti tu ceva de facut pe aici...ca nu de alta dar se construieste in draci...iar aici ai avea parintii si multe...multe prietene (eu ma fac tovarasa cu tine de colindat cluburile -vise deh)
Cam asa ceva patesc si eu cand ajung seara acasa...dupa jumate de ora de calarit...sunt rupta de oboseala, noroc ca noi suntem 2, cand oboseste unul, Rares trece la calarit de celalalt...
Poze de a-deju, Dbunny, o sa le servesc de acasa, diseara!
Danita, eu una am renunta la periatul dintilor...nu ma lasa si pace...plus ca se lasa cu super urlete. Asa ca astept sa mai creasca si sa incercam faza mama-tata perie dintii...bebe perie dintii! Succes!
Acs...am ras de m-am tinut cu mainile de burta...auzi cica l-a visat pe Dionisos (de unde stie?) si se invartea casa cu ea asa ca s-a trezit ametita!!!
Auras_v, si voi cu scoala?! Ce dragalasi sunt piticii de clasa I cu ditamai ghiozdanele in spate! Si ce mandrii sunt ei ca merg la scoala!!! Si ce repede trece timpul?!!!
Ma opresc ca devin sentimentala...fetelor graviduutze, cum mai sunteti? Madaluta, ai fost la dr?
Moi am inceput de ieri un tratament homeopat pt tiroida, sper din tot sufletul sa aiba efect si sa dea inapoi nodulii astia nenorociti...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Vreau sa incep prin a ura sarbatoritilor de ieri si azi:
Eduard Stefan
Toby-Ionut
Stefan Cristian
Marc Alexandru
Andreea

Bamboletta, imi place la nebunie de Antonia ta, faza cu masina de spalat este memorabila. Imi place ca merge in picioare, ai mai pus tu niste filmulete si mereu i le-am aratat si sotului.
Donia, Roxana este adorabila, si tare tandra, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa.
ingerasa felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos! Ai fost la Dr.?
Roxanica2006ii doresc lui David insanatosire grabnica.
Acs si pe mine ma intereseaza job-ul de casnica sau macar unul cu un program mai scurt.
Yagmur imi pare foarte rau ca pleci mai devreme de acasa si mai iei si bus-ul. Te inteleg perfect ca si seara ai mai avea nevoie de putin ajutor si eu in saptamanile cand plec la Bucuresti si sotul ramane la Fagaras, la servici, ma descurc greu cu baita, cu laptele din timpul noptii.
Dianocica faza din Metro este tare urata. Eu m-am profilat pe servetele umede marca Winny din Cora. Sunt mai imede decat pampers si miros placut. Am incercat cu un pachet si daca am vazut ca sunt acceptate bine de Calin am continuat cu ele. Si sunt mult mai ieftine.
Conchita ma bucur ca ne-ai ales pe noi sa iti fim partenere de discutii. Subiectul cu incaltamintea ma intereseaza foarte mult, noi nu avem inca ceva bun, trebuie sa luam pentru iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Yagmur tare grea situatia cu job-ul tau. Si noi suntem pe santiere din 2002, nu stam la noi acasa decat o luna sau intr-un caz fericit 2 daca este o iarna mai grea. Si sotul meu a ajuns la limita rabdarii si cred ca la iarna o sa vedem cum este piata job-urilor la Bucuresti. Daca te muti in Bucuresti cu job-ul icred ca vei gasi multe mamici saritoare sa te ajute in caz de nevoie ( dadaca bolnava, etc..)
iti trimit multi multi

Mergi la inceput