Sa-l ajutam pe micutul Edi

Sa-l ajutam pe micutul Edi | Autor: danielalfun

Link direct la acest mesaj

nota administratorului
Am primit toate documentele cerute de regulamentul forumului umanitar Desprecopii.com
Succes campaniei!



--------------------

Trunchi arterial comun


"Help Edi "

"Micutul Edi s-a nascut pe 14.08.2007 cu o malformatie grava pe cord .
S-a nascut la spitalul Sf.Pantelimon din Bucuresti .
Dupa citeva ore de la nastere s-a depistat ca ar avea aceasta malformatie , o prezumtie dealtfel facauta de medicul pediatru care l-a preluat pe micut . Din ziua nasterii a inceput calvarul copilasului , implicit al parintilor , rudelor apropiate ...
Micutul a trait 3 zile doar cu perfuzii , la incubator , conectat la aparate permanent .Doctorul pediatru a incercat din rasputeri sa convinga familia ca micutul nu are nici o sansa si oricind ne putem astepta la sfirsitul acestuia .
...
In urma interventiei de la Antena 1 s-au pus toate pe roti , s-a intervenit cu tratament , s-au facut ecografii , s-au interesat la alte spitale care erau dotate cu aparatura speciala , ecograf , lucru care lipseste cu desavirsire la spitalul unde s-a nascut baietelul . Acesta a trebuit dus la Budimex , Emilia Irza si la G.Alexandrescu sa i se stabileasca diagnosticul corect .
...
Spitalul unde s-a nascut a fost ales de urgenta , mama copilului avind deja contractii de nastere la 7 min . Acest spital nu avea cu ce sa-l ajute , in ceea ce priveste aparatura potrivita afectiunilor celui mic . Dupa toate aceste interventii copilul este stabil , pe tratament , asteptind sa faca o operatie la Cluj , unde ne-a fost facuta o recomandare . Problema este cea financiara , copilul poate fi salvat avind un comportament normal dupa aceste corectii chirurgicale .
...
Azi 22.08.2007 l-am dus pe bebe la Cluj, . A suportat cu brio drumul . Cu ocazia asta le multumesc celor de la Smurd Bucuresti pentru ajutorul acordat .
....
Pe 24.08.2007 va fi ziua cea mare . S-a hotarit deja . Operatia va dura 6 ore , timp in care vom invia si vom muri cu totii de mii de ori .
...
I se va pune o hemogrefa provizorie dupa care va mai urma o alta operatie , dar nu stiu sa spun la ce perioada de timp . Bebelusului ii trebuie o artera pulmonara , in asta consta operatia .
....
Sintem in ziua operatiei . . Totul a decurs neasteptat de bine . Ramine sa vedem daca organismul se va adapta cu acel corp strain .
....
Infioratoare veste , bebe e suspect de blocaj renal . S-a umflat tot mitietlul si din nou vor interveni sa-i faca dializa . Sub influenta anesteziei i s-au atrofiat toate simturile , Doamne cita suferinta la un sufletel atit de mic ....
...
Doctorul care l-a operat a fost adus in mijlocul noptii la spital si acum se afla tot acolo linga micut . Nu se trezeste din anestezie , nu urineaza , sansele de suparvietuire sint din ce in ce mai mici . Fa Doamne o minune si trezeste-l la viata !
...
Micutul s-a trezit din anestezie , abia a doua zi dupa operatie . Si-a miscat piciorusele si minutele . I-au schimbat dializa , dar de data asta i s-a facut pe viu interventia , doctorul a refuzat sa-l mai adoarma . In schimb ne-a asigurat ca n-o sa simta nimic , slava Domnului . In urma celei de-a doua dialize a reusit sa mai curga citeva picaturi de urina , dar nesemnificativ . Se spera ca in urma acestor 2 dialize sa-i revina functiile rinichiului la normal . Edi se pare ca e totusi stabilizat post operator . "

Declar ca am cunostinta de acest caz , datorita relatiei mele de rudenie cu parintii copilului ( cumnat , cumnata - sotul meu fiind frate cu tatal copilului ) . Mai mult decit atit relatia mea s-a aprofundat odata cu venirea pe lume a celui mic , am botezat acest bebe cu tot sufletul , deci pot spune ca sint un al doilea parinte spiritual . De aici interesul de a face tot posibilul de a salva acest micut prin toate metodele existente .
Am pornit campania de colectare de fonduri in momentul in care am stiut ca exista sanse pentru micut , acestea fiind date de corectii chirurgicale la spitale de specialitate Cluj , Tg. Mures finalizindu-se cu operatia definitorie in strainatate , tot la spitale de specialitate Italia , Statele Unite , Germania .
Imi asum raspunderea ca banii colectati vor fi folositi doar in interesul copilului si nu vor fi deturnati in alte scopuri.

Cu ajutorul vostru si nu in ultimul rind a lui Doamne Doamne speram la bucuria momentelor de familie cu Edi in mijlocul nostru .

Conturile in care puteti dona au numerele de iban:

RO97BPOS80500882277ROL02
Leuce Petre Iulian
Bancpost Vitan ( 820 )

RO20RNCB0318005042360001
Leuce Daniela
BCR SECTOR 2

RO48RNCB0073090913560001
EURO BCR SECTOR 2


Multumesc anticipat pentru sprijin.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Buna fetelor !

Scuze pentru azi , dar nu am avut timp nici sa respir . La servici am avut o zi grea , acasa trebuie sa fac fata familiei , cea mica trage de mine , mincare nici n-am mai facut , totul a ramas in urma .
Dar nu conteaza asta , important e ca bebe sa fie sanatos in cele din urma . Ce sa va spun incepe sa faca progrese , urineaza 6-7 ml pe ora , dar tot cu ajutorul acelei dialize peritoniale si a medicamentelor . Important e ca raspunde micutul la ceea ce i se administreaza . A inceput sa se mai desumfle , dar nu vizibil , cite un pic . Azi de dimineata cind am vb cu mama lui Edi imi spunea ca l-au cintarit si avea 2.400 , dezastru , dar sa speram ca tot raul a trecut . Asteptarea ne doboara pe toti , el facind progrese insesizabile , dar pentru medici de speranta ca va trece pragul critic post operator .
Ma felicit ca intr-un tirziu am reusit sa ajung sa dau anuntul umanitar si am reusit cu acele probe sa conving lumea ca nu am nici un amestec cu frauda , cu ticalosii societatii .
Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si mi-ati dat increderea de care aveam atita nevoie .
Mama lui Edi va multumeste si ea pentru sprijinul acordat , i-am povestit ca sinteti un suflet mare si mi-ati fost tot timpul alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ma bucur ca Edi este mai bine...,sintem alaturi de el...si incurajam parintii ca va fi bine...,plus nasica lui cea inimoasa...,fii tare...,nu esti singura...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Daniela, poti pune in mesajul de inceput un link la firul de discutii anterior, daca crezi ca e de ajutor pentru a exista continuitate. Eu nu stiu cum se face, dar sigur te poate sfatui o moderatoare.

http://andrei.point.ro
http://b2.lilypie.com/HLo3p1.png
"Happiness is a smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Un sfat foarte bun pentru care-ti multumesc , dar daca as stii cum se face ar fi si mai bine ....
Daca ma poate ajuta sa fac asta cu drag ma voi conforma ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Si inca ceva ...Vad ca fiecare creaza in dreptul mesajului postat posibilitatea de se mindri cu puiutul ei , cum as putea sa fac si eu asta , ma invatati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Multumesc om bun , chiar exista minuni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Buna dimineata fetelor !

Va doresc sa aveti o zi excelenta ceea ce ii doresc si lui Edisor micutul nostru si sa auzim numai de bine de el .
E prima noapte cind reusesc sa dorm . Stiam ca trebuie sa vina si acest moment , sa-mi incarc bateriile sa lupt in continuare . Imi trebuia imboldul asta , aseara simteam ca am sa cad pe picioare de oboseala , parca in dimineata asta am puteri miraculoase , pregatita sa o iau de la capat .
Va multumesc inca o data ca imi sinteti alaturi . Voi incerca sa mai intru de la servici in pauza de masa sa va mai spun de bebe .
Va pup si sa aveti grija de voi , sanatatea e cea mai pret , fara ea nu putem avea nimic in rest .
Astept sa ma invatati cum sa postez si eu comoara mea cea mai de pret , pitica mea care m-a sustinut in tot acest timp in felul ei copilaresc "mami am sa-i dau lui Edi toate jucariile mele fara sa ma supar ca mi le va strica , numai sa stiu ca va reusi si el sa zimbeasca dupa atita suferinta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna Dana

ma bucur ca ia reusit sa deschizi subiectul, eu voi fi in continuare alaturi de voi.

fetelor i-am cunoscut pe parintii micutului, sunt oameni f indurerati dar puternici si plini de speranta.
am vorbit aseara cu Magda, mamica, si o sa-i duc azi o pompa Avent sa nu piarda laptele.am s-o ajut cum pot!

ma rog pentru micutul Edi!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora


www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduluca spune:

Vreau sa depun si eu niste bani pt. Edi, mie mi-ar fi cel mai usor prin On-line Banking; conturile pe care le-ai afisat mai sus sint cam scurte, pare ca le lipseste partea de ROxx BRDB (de ex.) de la inceput.
Poti sa le corectezi ca sa pot depune banii?
Va tin pumnii pentru Edi, o sa fie bine!
Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

De cand cu Sonia am devenit sensibila la toate cazurile de copii grav bolnavi de aceea sunt alaturi si de Edi. Sa dea Doamne Doamne sa se intample tot ce e mai bun ptr puiutul asta. Sunt alaturi de voi Daniela.

Asa cum a zis si antevorbitoarea mea, conturile nu par sa fie ce trebuie ptr transfer bancar. Tb sa scrii IBAN-urile conturilor, nu numarul de pe card (ptr ca asa imi pare ca ai scris). IBAN-ul il ai pe contractele de deschidere de cont sau daca nu mai ai hartiile cere la banca direct. Si daca ce ai scris sunt numerele de card, e chiar indicat sa le stergi din primul mesaj ptr ca pot fi folosite ptr frauda (nu vreau sa te sperii dar ai dat toate datele necesare ptr asta, numarul de card nu se divulga niciodata)

si numai bine lui EDI

Mergi la inceput