Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Pufy- condoleante.

Rox de Diana(8.05.2002) & Rebecca(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Pufy condoleante pt. socrul tau si voua multa putere sa treceti peste asta.

Multumesc tuturor pt. aprecieri, Roxana esti draguta tare, merci mult.

Gety La multi ani mamei tale si multa sanatate!

Marina eu am uitat deja cum era cand se trezea David de 100 ori/noapte, acum daca se trezeste de 3 ori e mult, lasa ca se rezolva sigur, eu zic ca de la suzeta se intampla asta, si noi am avut probleme cu ea noaptea, insa cu o mama incapatanata ca mine nu i-a mers, nu o primeste decat la adormire, atat.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Sephora am vazut filmuletele cu Matti. Ce total e cum vrea sa se ridice direct in picioare
Mirabela l-am vazut pe David ce frumos zice tata.
Anca MTce bine sta Luciana in fundulet. Si ce repede!
Eloise, Tudor de pe la 7 luni jumate a avut doar 2 mese de lapte pe zi , dimineata si seara. A supt pana la 1 an si o luna jumate cand s-a intarcat singur. Am suferit din cauza astaLactatia se regleaza. Ma mulgeam ziua sa ii dau lapte cu cereale seara.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

mira, in sfarsit am reusit sa vad si eu filmuletul cu david; e un scumpel si jumatate, sa-ti traiasca sanatos! ... si vorbaret...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Pufy - condoleante! si sa va ajute Dzeu sa treceti peste toate!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy imi pare asa de rau de socrul tau. Condoleante.

Mirabela ti-am vazut baiatul, ce frumos e in filmuletz si cum spune "tata", superb.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Salutari de la servici,

Am incercat sa citesc tot din urma, dar nu stiu daca am reusit.

Pufymic, condoleante pt socrul tau!

Alexutza, mie mi-a zis pediatra sa ii dau Covalact cu continut mic de grasime (0.1%). Cat priveste laptele pt branzica, acesta este bine sa fie integral; eu voi incerca din Napolact (chiar este bun; mi-a confirmat cineva care lucreaza la ei) sau Zuzu (acesta din urma nu este nici prea-prea, nici foarte-foarte). Cat priveste gama Milli, pediatra mi-a zis sa nu ii dau intrucat se pare ca ar contine conservanti de natura antibioticelor.

Mirabela, ce frumos pronunta David. Si Dudu scoate sunete similare (cu limbuta intre gingii), si am banuit ca sunt datorate durerilor pe care le are.

Sephora, am vizionat "ispravile" micului Matteo la sesiunea de inot si la cea de rostogoliri. Inainte sa punem "chilotelul" abductor si Dudu se rostogolea cam la fel, doar ca nu plia genunchii atat de mult. Sper sa recuperam dupa ce scapam de el.

Apropo de miscari haioase, Dudu se taraste "ca un viermisor": ridica funduletul in sus (asa ca Matti) si se impinde inspre inainte, si tot asa repeta miscarea pana ajunge unde si-a propus (de cele mai multe ori la cate vreo jucarie). Din pacate, il las foarte putin in acesata pozitie (o data pe zi, cateva minute), pt ca trebuie sa punem din nou "chilotelul". In schimb, atunci cand sta pe spate, poate sa isi duca piciorul la gurita, chiar daca este "echipat" cu acesta.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mamici ai caror puiuti papa formula ce cantitate mananca?

A intrebat si Alexutza mai demult dar nu stiu daca i s-a raspuns sau nu am retinut eu.

Rebecca papa asa:
ora 5 - lapte 100-120ml
ora 10 - cereale Humana cu lapte din 120-150ml apa
ora 13-14 - piure de legume + carnita de cateva zile si 70-100ml lapte
ora 17-18 -piure fructe + 120 ml lapte
ora 22 - 120-150ml lapte.
Per total intr-o zi papa intre 400 -550 ml.Pe cutia de Humana scrie ca tr. sa pape 430, in carti scrie 500ml/zi.Care are dreptate?

Merci si .

Rox de Diana(8.05.2002) & Rebecca(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

roxana, a mea papa seara 120-150 ml formula cu faina de orez, dar si tzitzi; cateodata ii mai dau in timpul zilei un bibe mic, 120 ml, in rest ii dau san, nu stiu cat lapte papa; daca am de plecat (desi se intampla foarte rar) de acasa, ii las 180 ml/portie; cred ca 500 ml trebuie sa bea bb, asa am citit in majoritatea cartilor, cu semne de exclamare...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Roxana, Dudu papa cam asa:
- ora 06.30 - 150-170ml Humana2
- ora 10.00 - un mar mic ras + 50 - 100ml Humana2; dupa ce vom introduce branzica, vom renunta la completare la aceasta masa
- ora 13.00 - 30-50ml zeama supica + 50-100gr piure legume cu carnita. F. rar mai accepta completare lapte
- ora 16.00 - 100-150ml lapte Humana2
- ora 19.00 - 100-150ml lapte Humana2 (in functie de cat mananca la masa precedenta)
- ora 22.30 - 180 - 210ml lapte Humana2 + cereale Milubrei cu banane (la 185ml apa adaug 4 masuri Humana2 si 4 masuri cereale ce inlocuiesc 2 de lapte).

Deci Dudu mananca in jur de 600-650ml lapte. Adica mananca prea mult?!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput