Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 24
CristinaGoji spune:
Sephora - si Vladut la inceput maxim 30 minute dormea, dar acum, de vreo 2 zile, doarme si cate 2-3 ore. Iar - sper sa nu-l deochi. Afara cand imi face fazi din astea, il scot din carut, linistesc, iar il bag in carut si cum zice si Beatrix, il plimb repede-repede si il intorc cu spatele la mine sa nu ma vada, daca iar plange si nu se linisteste, iar il scot,linistesc, bag la loc, fug repede cu carutul cu spatele la mine si tot asa pana se linisteste.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
matahut spune:
Ioana, condoleante! Si voua multa multa putere
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Pufymic, condoleante. Sa va dea DD putere sa treceti peste momentul acesta greu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
sephora, daca vrei, ti-l imprumut pe nepotul meu ![]()
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Astazi e ziua mamei mele, implineste 58 de ani.
Xandrutza, La multi ani! tatalui tau. Sa ne traiasca sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti.
Sephora, ce rostogolicios e Matti! Si eu am avut probleme cu Maria cand sa stea in carutz, mamaaa ce se impingea si se arcuia, dar n-am bagat-o in seama, iar acum abia asteapta sa iasa afara. Parca e bucuroasa cand o asez in carutz, se aseaza comod, se uita ce se uita, apoi adoarme. Incerca-l cate putin in fiecare zi sa-l pui direct in carutz, poate o sa-i placa. Bafta!
Nicole2005, eu o dau cu crema Gerovital pentru copii.
Ignatica, felicitari pentru progresele lui David.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ieri am fost la dr. si noi. Ne-a zis sa luam 10 zile cate 10 ml. gluconat de Ca. Ne-a mai dat voie sa mai mancam in luna a 5-a galbenus de ou fiert tare, pireut de cartofi cu un pic de unt si branza calcica sa-i fac.
MamiLili, am rabdare sa vad poze din Suceava, ca doar sunt tanara, pot sa mai astept.
Alexutza, si la mine se apleaca in fata Maria cand o asez in funduletz.
Ia sa fiu eu harnica sa descarc pozele cu Maria in funduletz, sa vad daca va plac.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, ai reusit sa ajungi la Targul de textile-incaltamine?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mirabelac, super David cand zice ta-ta! Le vine mai usor sa zica ta-ta decat ma-ma.
AncaMT, am vazut o fetita profesionista la stat in funduletz.GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
gety, asa e, sa ne traiasca sanatosi, cat mai multi ani!!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
roxanae spune:

Eu stau tare rau cu timpul simt ca nu mai imi ajunge.Iar sotul cand ma vede la calculator face alergie ,nu alta.
Cristina nu cred ca merge metoda ta - merci,
o incercasem deja.
Rebecca a zis ieri mama clar tare si cu ochisorii pe mine.Dar de atunci pauza oricat m-as chinui eu sa o fac sa spuna din nou.Ea mai zice me-me,ma-m,m-ma dar ca ieri nu a zis niciodata.
Sephora am vazut fimuletul cu Matteo - tare dulce.La fel face si gaza mea,parca sunt trasi la indigo.
Mirabela ai un baietel frumos-frumos sunt topita dupa el.Nu am vazut in viata mea un bebe asa scump.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Rebecca(18.09.2006)
poze