Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 23
xandrutza_76 spune:
marina, mai este
, ma bucur ca a mai dormit maruca...
la fel cafea si pentru cristina, ca azi a fost alexutza mai harnica... dar nu e un repros, sa stii, doar ma obisnuisem sa fii prima care da cafea in ultimele zile...
multumesc tuturor pentru urari!
bea, sa stii ca tu ai dreptate, daca ii este cald BB are probleme cu somnul... si eu i-am mai facut baie la 2 zile, cand picam de oboseala...
astept si eu cu groaza momentul cand asta mica va incepe sa se foiasca... dar am tarc, sper sa vrea sa stea acolo...
sephora, si noi am avut probleme cu somnul, stateam si leganam pana la 1-2 noaptea; am lasat-o sa protesteze si ma faceam ca nu o bag in seama (ce sa va mai zic, cand a vazut ca nu are rezultate, a tacut din gura si incepea sa-mi zambeasca... cat era de mica, incerca sa ma cumpere...) cam 2 seri... dupa care s-a nimerit sa mi-o culce nepotul la 10.30, ca ea plangea si nu stia ce sa-i mai faca (eu eram in bucatarie), i-a pus muzica (tangouri), a pus-o in pat, si a adormit-o (asta in preajma craciunului) si de atunci fata doarme la program, nu se scoala noaptea decat daca vrea suzeta, inainte o legan putin, cateva minute, dar are momente cand nu vrea leganata, si vreau sa spun ca face tare urat la oboseala, trebuie sa prind momentul si sa o culc; dar mereu in patut nu in brate, ca dupa aia nu mai scap... bafta multa...
toate mamicile
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
matahut spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Cucuoancea - Victor mai nou doarme toata noaptea cu tatza in gura si doamne feri sa o scot
Da, Cristina, am citit si te

. Eu incerc pe cat posibil sa nu o iau cu mine in pat. I-am lipit patutzul de al nostru si ma itzesc la ea intr-un cot. O sa fac muschi la maini de atata ridicat si pus la loc, dar macar pana pe la 7 doarme la ea in patut. Dupa aia, cand pleaca tati si se elibereaza locul, o mai iau cu mine ca sa mai doarma o ora. Cateodata vrea, cateodata nu.Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Am pus si niste poze noi

vai ce copii frumosi ai!!!Cel mare iti seamana foarte bine, iar cel mic...parca cu tati!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Xandrutza, saru mana pentru cafeluta, dar noi bem doar laptic
. Poate una fara cofeina ![]()
Sephora, vazut filmuletul de-a rostogolul...m-a impresionat....ieri toata ziua am povestit la toata lumea ca e un baietel printre bucurii care se rostogoleste ca un copil MARE! 
Mira, l-am admirat pe David ce dictzie are...
Bravo!!!!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
gabitzica spune:
Fetelor a murit socrul Ioanei(pufymic)
Dumnezeu sa il odihneasca si lor sa le dea putere sa treaca peste acest eveniment nedorit.
Poze
Sephora spune:
Cristina azi am incercat iar,din a treia incercare a adormit,dar doar jumatate de ora,acum a inceput sa maraie in somn,am incercat sa-l linistesc dar nik,asa ca l-am luat in brate si a adormit instantaneu.Mai perseverez,dar nu stiu cum o sa procedez afara.
Beatrix a renuntat la suzeta de acum o luna,el e cu degetul.El sta in carut din casa ,lift,scara,cand am ajuns afara incepe.vrea tinut in brate sa vada el tot,am schimbat si carutul sa stea mai ridicat si nik.Multumesc de aprecieri.
Sper sa reusesc intr-un final.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
xandrutza_76 spune:
vai, pufy, condoleante!!!
marina, te poftesc atunci la o cafea decofeinizata, cu lapte...
si eu l-am laudat pe matti al sephorei; azi o sa ma uit si eu la david, ca ieri nu am putut vedea filmuletul...
gabitzica, frumoase poze...
pufy, inca o data condoleante!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Sephora spune:
A ce nasol,Dumnezeu sa-l odihneasca.

Cucuo multumim,asa e baiat mare si terorist.
Dar nu mai pot de dragul lui.
sa vedeti cum ami ia fata in manute si m-a pupa (suge) si apoi asteapta sa fie pupat,sta cu cioculetul intins si se uita fix,mori nu alta,uiti de coloana de tot....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
CristinaGoji spune:
Ioana - condoleante 
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
nicole2005 spune:
Dumnezeu sa il odihneasca 
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006