Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mirabela - acu am vazut Davidutu' baiatu' lui tata, foarte frumos zice el, dar e asa linistit - imi place, pai al meu cand incepe sa vb ..se agita asa, parca ar incerca sa iti explice ceva si cu mainile si cu picioarele...si ce obrajori rumeni avem....baiat frumos (sa stii ca l-am scuipat sa nu-l deochi!!!!) - am o fixatie, mi-e frica mereu cu grasanu' sa nu-l deoache lumea si sa-i fie rau pe urma....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mirabela suuuuuuuuuuuuper tare,Ste il chiniue sa zica Papa,in Italiana si chiar a zis odata,dar nu stiu daca vroia papa sau i-a zis lui......
Am incercat dar nika,asta plange pana se invineteste si tot in brate adoarme,e la mine in favorites de cand a dat-o Cristina

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

lasa sephora, nu-i nimic, cand o sa trec la iaurt o sa stiu de care trebuie sa cumpar...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna dimineata mamicute!
Cosmina si Teodora Maria sa fiti sanatoase si sa cresteti mari
Off fetele si eu am tras o sperietura aseara de am mai albit ceva in cap. Si puiutul meu a facut cunostiinta cu parchetul. nu mai sta 5 minute locului face tumbe intr-una. l-am cautat si eu imediat si nu parea sa aiba nimic chiar a ras dupa 5 minute. a, si nu zic ca patul era blindat pe margine cu perne. bine cred ca nu va fi nici ultima. oricum mi-au tremurat picioarele destul aseara. acum m-am linistit si eu. el nu are nimic. adormit bine.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pacat Sephora ca nu reusesti sa-l adormi altfel decat in brate, poate incerci sa-l adormi in brate dar nu sa-l lasi sa adoarma de tot, sa fie asa semi-adormit si sa-l pui jos ca sa adoarma profund nu la tine in brate, iar daca atunci cand il pui jos se trezeste si plange, iar sa-l iei in brate pana e semiadormit si iar sa-l pui jos. Stiu ca e un calvar asta, dar numai la inceput, pana se obisnuieste. Si cred ca atunci cand il vezi ca adoarme deja, nu prea vrei sa-l pui jos ca nu cumva sa se trezeasca, dar cred ca e mai bine pentru amandoi. La Vladut la inceput cam asa ceva faceam, iar acum mi-i si frica sa zic,sa nu-l deochi, adoarme foarte foarte usor.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Nicole- ooofff, imi dau seama prin cate ai trecut...dar nu te ingrijora, mai devreme sau mai tarziu, toti vor pica, si vor face cunostina ba cu parchetul, ba cu gresia...nu ii poti proteja la infinit si 100%...important ca el este bine sanatos...multi ici de la noi!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

am promis ieri ca revin dar de...cand esti la servici nu prea poti face ce vrei!
Cosmina si Teodora Maria, sa cresteti mari, voiase si sanatoase!
de asemenea xandra_76 pt tatal tau!
Sephora, felicitari pt sportivul Matteo! Super filmuletzele! Nu stiu tu daca folosesti suzeta! Eu cu Eric cand ies afara si vad ca i-ar cam fi somn, ii dau suzi si ii las caruciorul mai pe spate! Bineinteles ca incepe scandalul si incearca sa se ridice, dar nu-l bag in seamna si merg foarte repede cu carutul! In cateva minute se linisteste! Dar trebuie sa-i fie somn ca altfel nu am nici o sansa sa-l adorm! Ne plimbam si cate 2 ore fara sa doarma!
Lexi, ma bucur ca Maria este bine si de asemnea Scumpik, bine ca a trecut problema mastitei! Asta vroiam sa scriu ieri dar n-am mai apucat!

Legat de iaurt noua ne-a zis clar ca pana la un an sa nu-i cumparam si sa nu-i luam cu fructe! S-a referit strict la cele din comert pt ca partea proasta aici e ca nu sta nimeni sa faca in casa!
Luni o sa mergem la vacin si o sa intreb si de asta ca parca i-asi face si eu! La fel si de branza!

Al meu copil, sper sa nu-i fie de deochi de cateva nopti nu se mai trezeste la 4-5 dimineatza! Dormim de la 22 pana la 7.30 dimineatza! Sper sa ramana tot asa! Nu stiu daca a avut vreo influentza sau nu dar i-am scos body-ul nopatea! Acum doarme in pantalonasi de bumbac largi si o bluzita tot asa! Am vazut ca asa nu mai sta pampersul lipit de piele ca se umfla si se lasa in jos! Nu stiu daca m-am exprimat bine dar se pare ca nu-l mai jeneaza!

Apropos, pana la ce varsta se face baie zilnic?
Eu recunosc ca i-am facut si la 2 zile cand am fost prea obosita sau a intervenit altceva!

O zi minunata,

edit: stiam eu ca am uitat ceva! Felicitari lui David a lui Mirabela! De asemenea felicitari si bebeilor care stau in funduletz! Nu nomonalizez ca sa nu sar pe nimeni!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26
Marina - cum ai dormit azi-noapte, ceva imbunatatiri, te-ai mai odihnit si tu?

Deci pana la urma cu ce carnita sa incep ????- cu pulpa dezosata sau cu piept de pui? Cred ca incerc prima data cu piept si daca nu-i place (ca nici mie nu-mi place...dar nu e o regula!!!!), ii dau pulpa de pui

Azi va fi prima noastra zi de carnita....wish us good luck!!! Si peste 2 zile incep si cu iaurtelul...ne-a zis sa incepem cu danonino de vanilie...voua ce v-a zis??? de care iaurt????ma bate un gand asa sa-l fac in casa.....

Azi noapte a fost ceva mai cooperanta , s-a trezit la 3 ore sa pape, dar si de vreo 3, 4 ori pt suzi sau smiorcaiala. La 7 a dat un recital de jumatate de ora de gangureli, apoi a mai adormit o ora. Acum iar gangureste, macar atat, ca de miscat...ioc!

EU stiu ca se incepe cu pieptul fiindca esi e fad, e mai slab. Pulpele au prea multa grasime. Le dai mai incolo, mai alsa o luna sa treaca.

Iaurt cu vanilie????? Pai asta e PLIN de E-uri. Cel mai bine i-l faci in casa. Daca nu, macar cumpara unul simplu si cu valabilitate cat mai redusa (fiindca ala e cel mai natural) Eu iti recomand Covalact (in nici un caz Danone) Parerea mea....

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

mai fetelor, azi trebuia sa va tratez eu cu cafea si alte cele, taica-meu implineste 65 de ani...

LA MULTI ANI taticului tau, sa se bucure de copii si de nepoti!

Multi ani si Bucuriilor de 13, sunt sigura ca vor fi niste norocosi in viata, in ciuda datei

Cosmina, tinem pumnii sa nu te doara vaccinul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by beatrix
Apropos, pana la ce varsta se face baie zilnic?

Pana la 1 an. Daca mai sari cateodata, nu e nci un bai, stai linistita! Dar si dupa un an, daca e vara, daca transpira copilul sau se taraste prin praf (in fine, in Romania e problema asta), trebuie sa ii faci macar un dus seara. Eu si pe Maruca si pe Ana le imbaiez zilnic, dar Anei ii fac baie in cada de 2, 3 ori pe saptamana, in rest dus.

Mergi la inceput