Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 21
itzy-bitzy spune:
Alexuta EXCLUS Danone!!!!!!!!!!
Eu de la asta am avut pb cu digestia si m-am deranjat si i-am transmis si ei prin alaptat...2 saptamani am tras cu ea...Doua pediatre mi-au spus ca nu recomanda deloc pt copii acest iaurt deoarece au avut numeroase cazuri de imbolnaviri si chiar internari ....Se pare ca pt branzica sau iaurt in casa e recomandat un lapte cu termen de valabilitate cat mai mic, integral si pasteurizat...Covalact de ex...Eu voiam Dorna ca din ala beau eu...Ladymilk...dar si ala e la cutie si are un termen de valabilitate mare...
hai ca va scriu ceva ce am gasit ...revin
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Crisnemes spune:
Buna dimineata ! si multumim de cafea.
Sephora- scuze pt confuzie.
Referitor la rasuciri - vreau sa va spun ca Victor a cazut deja de 2 ori din pat. M-am speriat asa de tare si l-am cautat pe toate partile sa vad daca a patit ceva.Prima data l-am lasat in mijlocul patului iar in dreptul lui am pus o pena si m-am dus la Dragos ca urla de mama focului sa vad ce s-a intamplat si pe cand sa-l iau in brate aud poc, poc si un urlet mai mare decat a lui Dragos
Fug la Victor si revin cu povestea
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
alexutza_26 spune:
Itzy - am inteles sa traiti!!!!deci il fac in casa...vad ce lapte iau...
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
mai fetelor, azi trebuia sa va tratez eu cu cafea si alte cele, taica-meu implineste 65 de ani...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
cosminuta, bafta la vaccin!!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Xandrutza - sa-ti traiasca tatal...sa fie sanatos si sa te bucuri de el!!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Sephora spune:
Va pup fetelor
Xandruza nu-i da iaurturi cu fructe,nu stii ce baga aia acolo,ia iaurt de la Napolac si pune tu fructele,io asa am sa fac.
La multi ani tatalui si multa sanatate.
Sper sa mai fie si alt copilut atomic ca al meu a carui mama poate sa-mi dea sfaturi cum a facut.Mercic
Crisnemes nu-i problema numai ca nu era corect sa-mi iau eu urarile.
Itzy si io stau cu ochii in 14,cazemata nu prea pot sa fac ca e si Igor si calareste tot.Trebuie neaparat sa iau tarc,dar parca vad ca dau banii degeaba sau poate daca m-a bag si io o sa stea mai mult.
Bucuriilor nascute intr-o zi de 13 

Revin ca m-a vrea numai ptr el....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
alexutza_26 spune:
Sephora - mercic pt raspunsuri....eu eram cu iaurturile
, nu Xandrutza....dar oricum te
ic
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Sephora spune:
Alexuza scuze,asa e!Eram cu copkil in brate si n-am stat sa notez,ca altfel vezi ca neuronul meu nu mai e.
Fug,ca m-a strigaaaaaaaaa
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Mirabelac spune:
Rezolvat problema cu filmuletul, asa zicem tata.
AncaMT ce frumos sta in funduletz Luciana, sta f. bine.
Ignatica si Gety felicitari pt. statul in fundic. Poate s-o gandi si al meu sa nu se mai balangane si sa stea ca toti bebeii.
alexutza a zis "mama" prima data, insa nu asa de mult cum zice tata, toata ziua ma bodoganeste, si prin somn zice noaptea. Eu nu i-as da danonino, i-as face de casa, insa tu faci cum vrei.
Monique bafta la vaccin.
Sephora incearca cu metoda de adormit data de Cristina, la noi merge, insa nu tot timpul.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?