Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
Sephora spune:
M-a duc si io la nani
Notte Bucurii,somnic usor si fara prea multe intreruperi.
Ce liniste pe aici....!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Sephora
MamiLili ai vazut ce m-am conformat?
Aha!
Noapte buna, BUCURII!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
nicole2005 spune:
Noapte buna la toata lumea si vise dulci!
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
nicole2005 spune:
Mulumesc pentru raspunsuri fetele
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si poftiti la o
mare!!!!
Nu am mai apucat sa scriu ieri, asa ca acum ca tot sunt cred eu cam singurica pe aici o sa scriu ceva mai mult....
Am vazut 2 filmulete de bebe Matteo - care sunt superbe - Sephora ai baiat mare, de acum trebuie sa te tii dupa el...Iar faza cu adormitul nu stiu practic ce sa-ti spun ca eu am un bebe care e cam somnoros din fire, unde-l pui acolo adoarme...dar sa stii ca sunt alaturi de tine, poate fetele(stiu ca Tanima avea hainuta cu praf de adormit....) te pot ajuta mai bine!!!!multi
ici
Am incercat sa vad filmuletul cu David dar Mirabela - nu merge...incerc acum dupa ce termin de scris....oricum stii ca se zice ca daca primul cuvant e tata cica nu va mai fi un bebe 2, dar bineinteles ca e doar o vorba![]()
![]()
AncaMT - Feliciari pt statulin fundulet al Lucianei....
Mexxa - ma bucur ca sunteti bine, e bine daca vrea direct in picioare, inseamna ca veti trece peste faza premegator....
MamiLili - tare scumpa la vorba esti!!!
Gety- felicitari pt stat in fundulet....poze, poze asteptam!Al meu e cam lenes , sta...cateva secunde dupa care aluneca asa in jos sau se inclina in fata!!!
Marina - cum ai dormit azi-noapte, ceva imbunatatiri, te-ai mai odihnit si tu?
Nicol - eu nu i-am datcu nimic pe fata, cand era mai micut si era mai frig afara ii mai dadeam cu Bepanthen.
Deci pana la urma cu ce carnita sa incep ????- cu pulpa dezosata sau cu piept de pui? Cred ca incerc prima data cu piept si daca nu-i place (ca nici mie nu-mi place...dar nu e o regula!!!!), ii dau pulpa de pui
Azi va fi prima noastra zi de carnita....wish us good luck!!! Si peste 2 zile incep si cu iaurtelul...ne-a zis sa incepem cu danonino de vanilie...voua ce v-a zis??? de care iaurt????ma bate un gand asa sa-l fac in casa.....
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
CristinaGoji spune:
'Neatza la toata lumea! Saru'mana, Alexutza de
!
Nu stiu cu ce carne ai putea incepe. Poate stiu alte fete, ia cu iaurtul, eu i-as da din ala facut in casa amestecat cu fructe ca sa-i placa.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Monique_new spune:
Buna dimineata. Am ratat sa dau cafeaua.
Azi facem si noi 6 lunisoare si mergem la vaccin ...ufff abia astept sa scapam.
Cred ca faptul ca mi-a baut lapte ieri a fost un accident ca aseara si acum dim nu mai vrea, se strimb iar
ma urc pe pereti nu mai stiu ce sa-i dau. Bine ca macar bea ceai si se hidrateaza.
Vazut ieri un bebe Matias mare sportiv si pe mami sau cine filma cum s-a dus instantaneu dupa el cind a luat-o spre marginea patului
cred ca unde nu au voie acolo se duc e mai palpitant.
alexutza_26am inteles ca Danone e cel mai naspa de dat la bbei are cele mai multe e-uri. Eu nu i-as da. Incearca Milli sau oricare altul. Eu i-am facut in casa( in tentativa mea de a minca lactate ca asa mi-a spus pediatra) fierbi lapte ( eu de la OKE folosesc) si pui 2-3 lingurite dintr-un iaurt normal in el cind s-a mai racit un pic si il lasi pina a doua zi. Iese mult mai dulce decit cel cumparat. Incerca.
Eu i-am cumparat muschiulet din piept de pui am gasit la tavita numai pieptul ala din mijloc dar nu gasesti peste tot. E mai fraged.
Tineti-mi pumnii la vacin azi ca ma duc singura cu soricica.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
neatza!!
la multe lunite Cosmina si Teodora Maria!

alexutza multumesc pentru
bafta cu carnita! eu o sa incep cu piept de pui totusi (mie imi place mai mult pieptul decat pulpa); iaurt zic sa faci tu in casa...
anca mt, gety, felicitari pentru statul in fundulet!
mamilili, cum e in suceava? ![]()
sephora, de acum chiar te tine matti legata de pat (am mai vazut filmuletul inca o data)
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Fetele - sar'na de raspunsuri, asa voi face cel mai bine....cel putin pt vreo luna, il fac in casa...si vad ce iese si daca-i place...
LA MULTI ANI!!!!sarbatoritilor de aiz!!!
Cosminuta - bafta la vaccin si multi
ici sa nu o doara pe fata!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
itzy-bitzy spune:
Neata
La multi ani sarbatoritilor de azi!!Sa fiti sanatosi si voiosi
Sephora ti-am vazut rostogolul mic...e haios foc ...asa face si a mea...dar sotul, atunci cand sta in pat la noi i-a facut cazemata in jurul patului de frica sa nu cada![]()
Anca felicitari pt Luciana
Nicole si eu tot o crema de la Avene folosesc Trixera. Tot asa are si ea fata uneori mai uscata...de la vant sau praf ...nu stiu...credeam ca e o dermatita...
Am gasit ceva interesant...va scriu imediat
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA