Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, daca tot esti in Suceava, mai arata-ne niste poze din zona respectiva.
I'm back!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
CristinaGoji spune:
Ignatica - WOW!!! - Voi chiar ca sunteti mari, mari! FELICITARI pentru ridicat in funduletz!!!
Lilina, AncaMT - felicitari pentru sezut in funduletz!
Noi inca nu facem din astea, dar in schimb ne deplasam deja cu viteza "sunetului"
prin casa. Mersul ca broscuta s-a perfectionat intr-un fel de mers gen "broscuta" combinat cu de-a busilea, asa ca s-a terminat definitiv statul pe canapea sau pat. Podelele's de copilu' meu!![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
Crema ptr afara: acum folosesc TriXera de la Avene. Cand era frig il dadeam cu Bepanthen.
AncaMT, zi la ce varsta a stat Luciana in funduletz.
Sephora, ti-am vizionat filmuletele. Mare sportiv e Matti.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Ignatica spune:
MamiLili pentru lista, bebe David s-a ridicat in fundic la 7 luni si 2 saptamani.
Cristina multumim pentru felicitari.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Mi-Ka spune:
Fetelor, multumim pentru urarile pe care ni le-ati facut, chiar daca noi nu am mai scris cam de multisor pe aici
!
Cu ocazia asta, raportam si noi: 6 luni, 7 kg si 68 de cm (la nastere am avut 2 kg si 43 cm).
Tanima, pentru tine si Rares un pupic mai special 

Pupam dulce puisorii mici ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_
Printesa noastra,Alexia
ancaMT spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Crema ptr afara: acum folosesc TriXera de la Avene. Cand era frig il dadeam cu Bepanthen.
AncaMT, zi la ce varsta a stat Luciana in funduletz.
Sephora, ti-am vizionat filmuletele. Mare sportiv e Matti.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Mamilili, a stat in funduletz prima data in jur de 5 luni + sa - o saptamana, hai sa zicem 5 luni. acum sta toata ziua daca o las, sau pe burta, dar rotiri ca Matti al Sephorei, inca nu, decat de pe spate pe burta si inapoi nu mai stie, apropo felicitari Sephora, si s-a dus cu linistea ta, tr sa stai numai langa el, ca pleaca dupa fete... poate vine si pe la noi
ANCA, mami de
LUCIANA MARIA (18.09.2006)poze
Sephora spune:
Am revenit si io
Alexutza si eu tot piept de pui dar azi m-a sunat asistenta si cand i-am zis de piept mi-a zis ca e mai bina pulpa,ca nu e asa fada ca pieptul.Plus mi-a mai zis una ca cica cele mai bune sunt inimile de pui,io oricum nu dau copilului asa ceva.
Crisnemes nu eu sunt cu mastita ci Scumpik
Itzy nu-ti fa probleme,fata e super bine,iar tu mulge-te ca e nasol...
Gety felicitari si arata-ne
Nicole si noi tot cu Trixera si mai am o crema de galbenele de la Just,dar nu se gaseste in Romania
Anca ce scumpa e papusa,cum chiraie si ce bine sta in fundic si ce mult!
Multumim mult de aprecieri.
Mexxa scuza-ma ca nu ti-am raspuns dar eram afara,la mine netul merge non stop.
Mirabela nu am reusit sa vad filmuletul,nu mi se deschide.Scuza-ma ptr azi dar copilul meu e atomic si nu sta prea mult sa m-a astepte.
MamiLili ai vazut ce m-am conformat?
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
mexxa spune:
Buna seara si de la noi
Nu am mai scris de multisor dar am recuperat tot..am vazut o multime de poze si filmulete cu bebei care mai de care mai frumosi. 

pentru toate bucuriile!!!
Mirabela...cred ca nu ai facut filmul public ca mie nu imi da voie sa il vad...:(
MI-KA felicitari pt greutatea la Alexiei....mereu am avut impresia ca Sebi era cel mai mic la greutate dintre toate bucuriile...![]()
Noi stam in picioare daca ne tine mami de manuta...si ieri a facut 2 pasi ...dar la fel tinut de manuta....se rostogoloste(Dar nu ca bb de Sephora
) numai cand vrea el....e un mofturos si jumate...da e scump si mami il iubeste mulltt.
Noi de 2 zile suntem singurei ca tati e plecat la Bucuresti...dar vine maine![]()
Multumim
pentru felicitarile de la implinirea celor 6 lunite...sunt tare mandra ca am un bb scumpp de tot.
In rest suntem bine..eu ma impart intre bb,casa si invatat...e cam greu cu invatatul ca mi-am pierdut antrenamentul
dar imi intru eu in paine![]()
Merg sa imi fac ceva de mancare si revin.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Sephora spune:
Mi_Ka bine ai revenit
Bucuriilor nascute intr-o zi de 12 

Copkilul meu este un terorist nu ar sta un minut,nu stiu sincer ce o sa m-a fac cu el.E intr-o continua miscare,nici in brate nu mai sta ca lumea se foieste de zici ca acum asi ia zborul,la san la fel.A apropo de san ,sunt varza inca n-a dat sangele dar mor de durere,am cumparat protectii de alea de silicon nu-i place nene asi face scarba,am mai dat si 30 ron pe ele,asa ca indur cu stoicism,ziua i-am mai scos lapte si-i mai dau din sticla pana m-a mai refac,noaptea n-am prbleme ca-i bland.Carutul l-am cumparat sa-l plim gol,sau cu copilul gata adormit,il tin in brate pana adoarme asta in fata blocului si pe urma il pun si incep plimbarea.Oare cum sa fac sa adoarma direct in carut.
Nu mai poci de coloana,a coborat durerea si pe picior,noroc ca ma mai ajuta sala.
Fetelor dati-mi si mie sfaturi cum sa-l fac sa adoarma singur ca eu una sunt varza.NU ADOARME DECAT IN BRATE! E cuminte nu zice nik,numai ca trebuie tinut in sus si plimbat.Daca l-am pus jos urla ca din gura de sarpe.In rest n-am treaba cand e treaz ne jucam in pat 30 min,in patut 30 min,il leganus 30 min si tot asa ca sa nu fie nevoie sa-l car.
Ajutati un biet suflet amarat
Am marele noroc insa ca noaptea doarme,de la 21.30 nu mai ai treaba cu el pana la 6,a bine cu intreruperile de riguare ptr alaptat,dar care oricum dormim si io si el.
Am scris o gramada,\.......
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Sephora spune:
Alta
Al meu infractor nu vrea cand il ridic sa stea in fund ci direct in picioare,se tine tantos si vrea sa si mearga.Asta cred ca o sa mearga inainte de a sta in fund 

Io mami de Matteo
Cosi Cresco