Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
Sephora spune:
Cred ca inotul e de vina....www.youtube.com/watch?v=M6VFbiQ76oU" target="_blank"> Inotatorul
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Crisnemes spune:
Sephora eu nu vad filmuletul!!!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Mirabelac spune:
Sephora ce bine se rostogoleste Matti, David abia isi ridica fundul de jos, e lenes tare... insa e bun de gura, asa zice "tata". Culmea a fost ca am filmat 30 min. ca sa-l prind cum spune si doar o data a zis, acum ma bodoganeste de nu se mai opreste. Mi-a facut-o oricum.
Eloise si eu am avut probleme cu lactatia la inceputul diversificarii, nici David nu prea mai papa san, acum nu mai am probleme. M-am stors intre mese care se rarisera, acum s-a reglat, papa si cantitate mai mare de mancarica dar si lapte destul, aproape ca inainte, la noi a fost doar o perioada cu scazutul lactatiei si cu papatul mai rar. Eu am fost alaptata pana la 1 an si 7 luni, mama mi-a zis ca ziua mancam mancare iar noaptea lapte si avea destul, nu mai reusea sa scape de el. Eu stimulez doar cu ceaiuri si vad ca este destul acum.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Am modificat site-ul BUCURIILOR si se vad toate pozele fara a mai fi afectate de reclame, astept sa-mi trimiteti si celelalte mamici datele pt. site.
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
itzy-bitzy spune:

Multumesc pt raspunsuri...

Alea 6 ore s-au transformat in 12, 13...etc...Inteleg ca e normal sa nu pape 6 ore...iar noaptea ....pot sa nu pape nici 12 ore daca le dorm...dar ea se trezise de la 7 si nu a mai supt....deci era treaza si nu voia...i-am dat la 10 piure de fructe si de atunci a supt un pic de sete...1 minut ...sau nici atat...Am vb cu pediatra ...zicea ca daca e sa mut masa de fructe dupa-amiaza ca sa manance la 10 lapte cum manca ea...sa vad...nu stiu ce sa fac...Eu suspectez un dintisor...ca prea multe balute, saliva, criza de plans de acum 2 seri...in rest e vioaie nu plange , doarme...ii este bine....iar eu sunt geloasa pe porcaria de suzy![]()
revin ca maraie...o vrea oare?![]()
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
nicole2005 spune:
fetele voi cand iesiti la plimbare cu bebei ii dati cu ceva cremuta pe fata pentru protectie.. ma uitam azi la fatuca lui si ii era mila de el. ma uit ca de la vant , praf etc. se usuca putin pielea. voi ii dati cu ceva pentru protectie fata de factorii externi? e recomndat sa se dea?
m-am uitat azi pe la sesiblu dar alea de acolo nu sunt cu mult mai experte decat mine au inceput sa citeasca pe fiecare crema ce scrie. asta facusem si eu. am vazut o crema de la nivea si inca una de la penaten parca se numeste. si nu stiu ce sa fac.
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
Mirabelac spune:
Nicole eu il dau cu Trixera ca este superhidratanta, insa David are si dermatita atopica, nu e chiar buna pt. dermatita asta, poate la voi o sa mearga, nu stiu...
Ignatica spune:
Nicol si eu am aceeasi problema, in weekend chiar l-a prins putin soarele pe David, ii sta bine asa bronzat
, dar as vrea sa il protejez cumva.
Sephora cam in stilul asta se rostogoleste si David, ba chiar ceva mai rapid.
Astazi inregistram si noi marele progres de a ne ridica singuri in fundic. Mira trimit mail cu varsta lui David, ca sa ne poti introduce datele cand ai timp.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
ancaMT spune:
Sal'tare..
am mai intrat si noi cu noutatzi.. asa stam noi in funduletz
cine are chef sa ne vada..
va pupicim ...
ANCA, mami de
LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
nicole2005 spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
Nicol si eu am aceeasi problema, in weekend chiar l-a prins putin soarele pe David, ii sta bine asa bronzat, dar as vrea sa il protejez cumva.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
si la noi la fel dar azi a batut un vant ingrozitor la noi sa ma uitam saracutu la fatuca aia micuta si nu stiu ce sa fac.
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel