Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Luca abia acum 10 min s-a trezit si doarme de aseara de la 12. S-a trezit dimineata la 6 si a papat 5 min apoi din nou la 10 a supt inca 5 min. Asa bine ma simt ca acum dorm toata noaptea. Credeam ca nu se va mai regla cu somnul Itzy dupa cum vezi si Luca papa la 6 ore noaptea.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cand sa decolez, mi-a adormit printesa!
Scumpik_lui, meserie asa. La mine tot 20,30 culcat, in jur de 00,oo trezirea dupa papi, iar trezirea pe la 3, 3 si ceva. Si cateodata si in jur de 6, cand e somnul mai dulce. La programul asta s-a inteles cu Maruca.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare salutareeee!

Am lipsit din nou peste weekend, pe care l-am dedicat familiei. Intre timp mi-am sarbatorit si ziua de nastere cu cativa prieteni apropiati si Vladut a fost din nou in centrul atentiei. Tare sociabil pare sa fie copilul asta! Daca nu s-o schimba pana creste...ca are tot timpul sa se schimbe. Pe la 6 luni am inteles ca poate aparea timiditatea fatza de straini. Dar nativii zodiei Balantza sunt caracterizati printr-o mare sociabilitate.

Lili, LA MULTI ANI si multa sanatate parintilor tai! (cu intarziere, ca intre timp n-am mai intrat pe forum). Saptama viitoare se aniverseaza si ai mei (au aniversarile la 4 zile diferenta) dar s-ar putea sa nu ajungem din cauza de masinutza in service. Ar fi groaznic, pentru ca n-a fost an in care sa nu ajung la Sv de ziua lor, normal.

Ramo, ma bucur ca Patricia e mai bine. Multa sanatate!

Scumpik, imi pare rau de experineta ta dureroasa cu mastita... bine ca a trecut. Totusi, cum ai "reusit" sa faci asa ceva? I-ai inlocuit din mese lui bb? (scuze daca intreb despre ceva ce ai explicat deja... am citit repede repede ca sa recuperez)

Vroiam si eu sa intreb mamicile cu experienta, aflate la al 2-lea bebelus... cum e cu lactatia dupa inceputul diversificarii? Pe masura ce introduci noi alimente, si inlocuiesti 1, 2, 3 mese de lapte, nu scade lactatia? Cate mese de lapte are copilul la 7 luni? Si dupa 7 luni? Aproape de 1 an? (Stati ca mai am intrebari ). Se poate intampla sa piezi laptele inainte de 1 an din cauza diversificarii? Trebuie sa stai cu pompa dupa tine zi de zi ca sa nu scada lapticul? Intreb pentru ca eu, cel putin in acest moment, nu sunt genul de mamica binecuvantata cu muult, foarte muuuult lapte. Vladut inca papa din 2 in 2, sau 3 in 3 ore in timpul zilei, si de 2 ori noaptea. Asa ca imi fac griji ce se va intampla odata cu diversificarea (pe care o tot aman...desi 2 pediatre mi-au recomandat sa introduc cerealele de la 4 luni...initial am zis ca le voi introduce la 5 luni, dar acum iar ezit....incerc sa aman pana la 6)
Marina imi poti raspunde ?

Hai ca va las ca v-am innebunit. O saptamana buna tuturor!

P.S. Itzy a luat f bine in greutate papusica in 2 saptamani. Al meu... v-am povestit ca a stagnat total timp de 21 de zile... si uite ca nu era nimic serios. Au si ei etape, faze...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY

Cand sa decolez, mi-a adormit printesa!
Scumpik_lui, meserie asa. La mine tot 20,30 culcat, in jur de 00,oo trezirea dupa papi, iar trezirea pe la 3, 3 si ceva. Si cateodata si in jur de 6, cand e somnul mai dulce. La programul asta s-a inteles cu Maruca.

, doar ca Maruca pe langa cele 3, 4 mese de noapte mai are si 3, 4, 5 treziri de dor de mami

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andra, e firesc sa scada lactatia cand incepi diversificarea. Eu a trebuit sa ma mulg cateva zile cand am introdus prima masa diversificata. La fel si la a doua. In timp, se regleayainsa lactatia. Eu m-am muls nu fiindca vroiam sa mentin lactatia, ci fiindca imi plesneau sanii. Dar in cateva zile s-au reglat.
Daca bebe suge noaptea, chiar nu ai nici o problema cu cantitatea de laptic. Eu cred ca e natural sa scada si ca nu e nici un pericol sa scada de TOT. E bine insa in loc de alte lichide (apa, ceai, sucuri...supa chiar) sa ii dai laptic de la tine in completare, mai ales dupa masa de legume.
Si eu am tot intrebat pediatra la Ana cate mese pe zi de tzitzi trebuie sa ii mai dau la 6, 7, 8...11, 12 luni. Raspunsul ei a fost: cat mai multe . EU nu am putut sa ii dau asa de multe, fiindca atunci lucram si 2 mese nu eram acasa (de fapt 3 zile pe sapt nu eram), si le dadea tati (fructele si piureul de legume), dar noaptea a papat in medie de 2 ori pana la un an. Deci laptic....a fost. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Totul e sa nu ii scazi drastic nr de mese de lapte. Mai ales ca are nevoie de 500 ml de lapte pe yi si la un an.
Acum trebuie sa inchei fiindca Maruca mi-a facut a doua oara pe ziua de azi bucuria...big kk!!!!!!!!!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor
N-am citit dar o s-o fac.
Am intrat sa vad daca mi-au pus astia filmul dar nik ca cica e prea lung asa ca trebuie sa-l aranjez.
In schimb am unul de ieri de dimineata,sa vedeti daca mai am io trai cu cupkilul asta www.youtube.com/watch?v=tkKw-ipE8aY" target="_blank"> De-a rostogolul

Revin

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Sephora - vazut filmuletul, Doamne cat de bine se rostogoleste....e clar de-acuma cu ochii pe umblaret... de la noi pt Matti

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tanima - noi avem zile si zile cu somnul. De regula nu-i dau suzeta, dar a avut cateva zile nelinistite, cand i-am dat-o, dar doar pentru cateva secunde, poate un minut, pana se linistea si i-o scoteam, daca iar plangea, i-o mai dadeam iar putin si iar i-o scoteam, dar nu lasam sa adoarma cu ea in gurita. De ce l-ai privat de vesta? Poate mai bine sa-nvete sa adoarma cu vesta decat cu suzi? A, si daca ai vazut ca adoarme cu ceva pe cap, poti incerca sa-i dai un cearsaf subtire pe care sa si-l traga pe fata cand vrea sa adoarma si dupa ce adoarme sa-i pui pe el paturica. Nu cred sa existe risc de sufocare cu un cearsaf subtirel. Chiar stiu pe cineva la care asa-i adormea copilul singurel. Si era super fain, ca lasa copilul sa se joace si cand acesta obosea si ii era somn, numa tragea cearsaful pe fata si adormea Decat sa te chinui cu leganat copil, intoarce-i vestuta draga, dar ai grija sa pui destul praf de somn.
La noi somnul de amiaza inca mai este insotit de plansete, dar dureaza foarte putin (faza cu plansul, adica), dar la cel de noapte am scapat de plansete, il pun treaz in patut, am grija sa fie aproximativ la aceeasi ora in fiecare seara, cu rutinei aferenta - masaj, gimnastica, baie, biberon, povestit (5-10minute) si dupa aia somn.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Cristina noi ne-am mutat din Cluj si acum ne facem casa in Feleac. Dar promit ca ne vom intalni . Trebuie sa-mi cumpar eu masina si atunci o sa fie mai usor. Joi cred ca voi fi in Cluj poate ne facem atunci program ...

Itzy- poate papusa ta sa gandit la o cura de slabire. Nu-ti mai face griji azi nu vrea sa manance mai mult, se mai intampla.

Gety- din propria mea experienta sanii de acum si-au reglat cant de lapte necesara sugarului astfel nu e neaparat sa-ti simti sanii grei . poti avea lapte suficient si daca sanii nu sunt grei.

Cucuoancea - Victor mai nou doarme toata noaptea cu tatza in gura si doamne feri sa o scot

Eloise- eu cred ca chiar daca Vlad papa din 2 in 2 ore ai lapte suficient . Cu cat te mulgi mai mult cu atat secretia de lapte creste- deci dupa ce Vlad o sa aiba mai multe mese pe zi laptele o sa scada chiar daca o sa-ti simti putin sanii tensionati vreo 2 zile dupa ce ai inlocuit o masa.
Banuiesc ca la varsta de un an o sa-i dai cam 2 mese de lapte - dimineata si seara si 3 de mancare - la 11 , la 2 si la 6.
Bine e sa-i dai cat mai mult laptic de la tine.

Am pus si niste poze noi

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

sephora, vreau ponturi... ce-ai facut cu matti de se rostogoleste asa bine? aproape ca nu se mai opreste... eu ii pun jucarii, ii arat miscarile, ma dau eu de-a dura, o pup, o laud... tot cand are ea chef face cate o rostogolire...
e tare simpatic matteo!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput