Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
GETY spune:
Itzy, Cucuoancea, mai trimiteti-mi si mie niste laptic in san, ca eu, abia acum, la 8 ore de la ultimul supt, ii simt mai grei sanii.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
La multi ani! Bucuriilor nascute intr-o zi de 12.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Itzy, Cucuoancea, mai trimiteti-mi si mie niste laptic in san, ca eu, abia acum, la 8 ore de la ultimul supt, ii simt mai grei sanii.
Gety, e oarecum normal, fiindca productia se regleaza dupa bebe, daca suge doar de 2 ori pe zi, e normal sa nu ti se umfle sanii dupa 4 ore si sa aci mastita! La mine Maruca e tot timpulla san, ba de foame, ba de somn, ba de jale....la 2 ore, maxim 3, hop la tzitzi. Dar Maruca inca nu papa nimic altceva. Probabil cand vom incepe diversificarea o sa se mai domoleasca. Iar noaptea....suntem campioane la sculat si papat

Asa ca daca vrei mai mult laptic...baga pompitza la inaintare
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Mergem si noi la dr. sa ne faca o verificare generala, si mai ales la fontanela.
Maria sta in funduletz. I-am facut acum 2 poze. La 5 luni si 3 zile. Asteptam dintisorii, sau nu?!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cucuoancea, am cumparat pompita, dar nu prea am folosit-o. Nu scoteam nici 10 ml. dupa ce manca ea. Laptic se face, dar tot cu "viteza" dinainte.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
scumpik_lui spune:
Buna ziua!
ramomar mersi 
alexutza la mine acum a revenit lapticul si tare ma bucur, ca atat cat am facut tratementul nu prea aveam lapte destul si plus de asta nici nu-i placea piticului lapticul meu, cred ca era rau la gust din cauza antibioticului, si am fost nevoita sa-i mai dau lapte praf.
Gety asta am spus si eu, bine ca am scapat cu bine...
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Cucuoancea, am cumparat pompita, dar nu prea am folosit-o. Nu scoteam nici 10 ml. dupa ce manca ea. Laptic se face, dar tot cu "viteza" dinainte.
Gety, incearca sa te mulgi dupa jumatate de ora, chiar o ora de la ultimul supt, cu atat mai mult cu cat ziceai ca papa doar de 2 ori pe zi tzitzi. Daca papa doar dim si seara, atunci poti incerca sa te mulgi mai intai la mijlocul acestui interval (vreo saptamana), apoi imprati intervalul in 3 si te mulgi de ori etc. Nu stiu daca am fost prea clara ca maraie Maruca si trebuie sa fug.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
scumpik_lui spune:
Gety
am Maria care sta in fundulet. Felicitari.
Itzy eu nu stiu ce sa-ti spun cand sa-i dai suculetul, dar in legatura cu faptul ca nu papa cate 6 ore nu-ti fa griji. E normal. Iar sanii daca ti se umple asa repede ar trebui sa-i golesti, ca eu de asta am facut mastita, ca nu i-am golit. Nu vreau sa te sperii, doar iti spun.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
xandrutza_76 spune:
gety,
Maria!!!
si eu astept dintisorii... tot dau semne dar nu mai vin odata...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Xandrutza, eu ii astept... si nu prea... Ca ma gandesc la ce-a patit Eloise si mi-e teama sa nu patesc la fel.
Cucuoancea, cand ii simt mai plini, o pun pe Maria la san. Cand venim de la plimbare, daca nu se satura la san, ii dau completare lapte praf.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA