Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

nu cred, adriana, ca mananca prea mult, in carti scrie minim 500 ml...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxanae, multumim pt. gandurile frumoase din guestbook

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Roxanae - asa e asta am intrebat si eu mai demult dar din pacate de abia acum mi s-a raspuns , noroc cu tine ca ai mai pus o data intrebarea....Al meu grasan nu serveste decat vreo 400ml max 450 ml lapte...mie mi se pare extrem de putin...

Adriana - multumesc de raspunsuri...deci vom lua Covalact pt iaurt

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna tuturor,

ma bag si eu repede in seama pt ca am vazut ca discutati de cat papa bebeii vostri.

Pe cutiile noastre de lapte praf (nr 1 si nr 2 (varianta pt bebeii mancaciosi tare)), scrie ca la 4 luni si aprox 6.5 kg un bebe ar trebui sa pape 5 mese a 7 oz (1 oz = 28 ml) deci aproape 1 litru lapte pe zi (980 ml mai exact).
La 6 luni si aprox. 7.5 kg bebe ar trebui sa pape 4 mese a 8 oz deci 900 ml lapte pe zi.

A mea la aproape 5 luni si aprox 6 kg papa in jur de 25-30 oz pe zi si eu ma panichez tare de tot cand scade sub 25....

Acum citind cat papa puii vostri, parca nu imi vine sa cred...sunt eu exagerata?

Si nu ma dumiresc cum de a mea papand atat nu pune pe ea mai deloc...creste ca melcul...

Solide nu prea i-am dat, am incercat baby rice si nu prea i-a placut asa ca am zis ca o mai las un pic...ca tot e mica....astept sa ajunga la 7-8 luni sa ii pot da fainoase...

Va pup pe toate,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Pe cutiile de lapte de la 6 luni in sus scrie ca bebe trebuie sa pape minim 550 ml...dar asta de la 6 luni in sus, cand oricum are 3-4 mese de solide pe zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Meme1 - pe cutie scrie asa in ideea ca bebe mananca lapte exclusiv pana la 6 luni. Dupa ce incepe diversificarea scade cantitatea de lapte mancata de bebei. Vladut mananca 750-900 ml de formula/zi in 5 mese, dar altceva inca nu mananca nimic.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna ziua la toata lumea, mamici si bebelusi!
In primul rand condoleante familiei greu incercate. Nu este nimic mai greu pe lume decat sa iti moara cineva drag. Multa putere sa treceti peste aceasta pierdere.
Felicitari ptr bebelusii care zi de zi ne arata cate pot ei sa faca si ce repede invata ei atat de multe. Am vazut cum se ridica Mati in picioare direct, nu crea sa o ia si el pe etape, deh asa este cand se simte in stare de mai mult, se da shmescher. Am vazut si David vorbaretul. Eu sper ca Rares sa spuna mama prima oara ca il las cu taxu acasa daca il striga pe el primul. Nu e corect, ca eu stau zi de zi cu el, deci pe mine trebuie sa ma strige prima oara, nu?
Inca nu am inceput cu mancarica, dar am vazut ca discutati referitor la iaurturi si cele de la Danone mi se pare cel mai mare rau care i se poate face unui copil, iar legat de carne ma gandesc ca pulpele sunt mai fibroase, au mai multe zgarciuri, ca doar sunt mai lucrate (mai alergate) decat pieptul iar fierte nu se paseaza asa bine ca pieptul, deci ptr inceput mi se pare mai potrivit pieptul.
Noi mai avem o luna pana vom incepe cu mancarica dar deja de vreo cateva luni tot strangem pareri si pareri. De fapt cred ca am luat unele hotarari chiar inainte de a ramane insarcinata.
Momentan ma mananca pe mine de vie, cruda nu alta. Daca de 2 nopti ma pot lauda cu una bucata copil cuminte care s-a trezit numai de 2 ori si a papat si apoi a dormit bustean de la 22.30 pana la 9 dimineata, ziua este plin de energie si m-a terminat. Uneori simt ca o sa pic din picioare. Mai ales ca el desi doarme noaptea eu am ramas setata pe zeci de treziri la orice zgomot pe care il face el in somn, asa ca abia astept sa ii fac camera lui sa il deportez acolo ca eu sunt tare simandicoasa la somn si sunt toata noaptea cu ochii pe el oricat de obosita as fi.
Noi stam f mult pe afara asa ca presimt ca pe zi ce trece vom intra tot mai rar pe net. Ieri am stat la pranz 4 ore (chiar am fost in plimbari luuuungi cu caruciorul prin oras, pe la servici pe la mine si apoi si prin cartier) iar seara am stat iar vreo 3 ore de la 5 la 8 seara. A fost tare placut asa ca nu prea imi venea sa mai intru in casa.
Azi am repetat programul de ieri: plimbat prin oras de la 11.30 pana la 15.00 si acum astept sa se trezeasca (da, iar doarme desi a dormit si in oras vreo 2.5 ore) sa iesim iar afara. Daca va fi frumos o sa stam iar pana seara cat mai tarziu.
Intre timp eu is tare harnicuta: dau cu aspiratorul, spal pe jos si sterg praful. Nu stau o clipa locului, desi nu ar fi rau ca atunci cand el doarme in casa sa ma mai odihnesc si eu ca am spatele termina de ma gandesc serios sa merg la dr. ca nu mai pot.
Noi va dorim si voua sa aveti asa zile pline si frumoase ca ale noastre, mai putin cu frichineala lui fi-miu (ca zau ma tot gandesc de unde mai am atata energie sa ii fac fata si cum reusesc sa imi mai pastrez calmul in momentele lui de griza desi tipa sufletul in mine cateodata de simt ca plesnesc si ca cedez nervos). se pare ca sunt niste mici distrugatori de creiere copii astia.
Gata am plecat la treaba ca mi-am propus sa fac cat mai multa treaba azi , maine e zi de facut mancare si dulciuri ptr mami ca tare mai poftesc la o prajitura. Deseara avem program si de spalat ca tare multe haine se strng de la o zi la alta.
Ptiu, ac tare harnicuta m-a facut mama.
Pa! si numai bine la toata lumea.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Cristina, exact asa ma gandeam si eu...cantitatile sunt date pentru papa formata exclusiv din lapte...dar tot imi par cam mari, desi Andrei cam asa papa cand era bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Uraa am scapat de vaccincare o mai fi urmatorul daca am facut numai infarix.Raportam 6.8 kg si 68 cm...dr a spus ca este bine avind in vedere ca ea a fost micuta la nastere. Vioaie este orcum.

Vad ca voi discutati de lapte...noi iar nu am mai vrut deloc azii-am spus si pediatrei ca e lupta mare cu laptele. II dau brinzica facuta in casa cit pot pe zi sau ii bag lapte in mincare.

In rest sintem bine.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

monique, e bine cum faci cu lapticul... poate o sa-i revina pofta... bine ca ati scapat de vaccin; noi mergem pe 21...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput