Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 27
Sephora spune:
Fetelor am venit de afara,am incercat metoda si acolo,mi-a urlat,mi-a zbierat,eu m-am tinut tare,nu zic ca m-au apucat si crizele dar am indurat cu stoicism,pana la urma l-am pus in carut care l-am intors invers (adika nu cu fata la mine)i-am pus protectia vant si am plecat,el n-a mai zis nik,a ramas blocat uitandu-se la carut in sus,il tot controlam,zic ma ce s-o fi intamplat,pana la urma a adormit si a dormit o ora jumatate afara.Acum iar dupa papa si joaca i-a venit somnul si am procedat iar,dupa a treia tura de plans si luatin brate linistit,cand l-am luat ultima data era aproape sa adoarma in brate asa ca l-am pus repede si-si continua somnul,sa vedem cat o dormi.
Cristina sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tie si intregii familii.Adevarul ca am mai incercat dar urla prea tare si nu am putut rezista (poate era si in perioada dintilor)asa ca am intrerupt.Azi am incercat si sper sa m-a ajute Domnul si capul sa pot sa-l dovedesc.Daca reusesc m-a declar un om fericit.
Mirabela i-am si lu Ste filmuletul,a ramas super impresionat si si-a mai pus si el odata filmul unde fisu a zis PAPA.
Adriana te asteptam cu mult drag si poate nu m-auiti sa-mi dai si mie niste detalii despre celalat centru.
Monique bine ca ai scapat cu bine,sper si io sa scap la fel ca pana acum adika doar cu putina agitatie fara alte probleme,m-a amenintat asistenta ieri ca vin sa i-l faca saptamana viitoare.
Gety La multi ani sanatosi mamei tale.
M-a duc sa stau si io putin cu sotul linistita.Revin
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
mamilili, cum e in suceava?
Nu stiu ca-s back la Iasi
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
GETY spune:
Ne pregatim si noi de baita.
I-am dat Mariei pireuas cu unt astazi. L-a scuipat si nu i-a placut deloc. Pireul de fructe din borcanel i-a placut, in schimb.
Maine ii fac un pireu din radacini de patrunjel, morcov, pastarnac si un pic de cartof, sa vad daca-i place. Daca aveti o reteta mai buna, astept sugestii. Si am sa-i mai dau mar ras cu suc de minola.
Branza calcica o lasam pe poimaine. Am auzit ca nu-i prea delicioasa, dar sper sa o pape, ca are nevoie de Ca.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
MESAJ PT. NATIUNE: Mamici, puneti mana si trimiteti poze si date pt. site, uitati-va si voi cat sunt de frumosi unul langa altul, mie imi sunt asa de dragi cand ii vad acolo, mi se umple sufletul de bucurie. Deci ASTEPT POZE SI DATE pt. site.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by xandrutza_76
mamilili, cum e in suceava?
Nu stiu ca-s back la Iasi.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
m-am trezit si eu la spartul targului...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
gety, eu ii amestec branza calcica cu mar pasat si pun putina zeama (marul il fierb si folosesc si zeama, o bea de sete si ii place foarte mult); a doua portie nu prea a placut-o, dar am mai pus deasupra si putina faina de orez si a papat tot. piureul cred ca o sa-i placa, doar morcovul, pastarnacul sunt dulci... eu tot asa fac, si mai pun si supa, cateva linguri...
poze cu noi
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, ai reusit sa ajungi la Targul de textile-incaltamine?
Neeeee, nici n-am intentionat!
Gety, Xandrutza, sa va traiasca parintii!

Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
xandrutza_76 spune:
multumim!!!
poze cu noi
microbu spune:
Buna seara!
La multi ani bucuriilor nascute in 11, 12 si 13 !!!
Ieri am iesit afara f devreme, pe la 10.30 si am trecut si pe la ai mei (doar stau vis-a-vis
). Ajung acasa in jur de 18.30 cu copilul in brate, bagajul aferent (biberoane, etc), gasesc o hartie in usa, descui si dau sa aprind lumina pe hol...pauza...ma enervez instantaneu si ies pe holul blocului sa citesc "beletul"...ce credeti??? era de la electrica care a obs ca se blocase contorul si in loc sa-l schimbe cu unul bun l-au luat si ATAT
!!! Si uite-ma pe mine in bezna totala cu copilul in brate...Am luat tot si m-am dus la mama din nou. Idiotii imi lasasera 2 nr de telefon, sun si ii injur bineeeeeeee, dar totusi se intorc cam intr-o ora si repara problema.
Asa niste nervi am avut....congelatorul urla de mama focului, va dati seama cate ore o fi fost curentul oprit?!?
Ciuda cea mai mare a fost ca nu pot intra pe DC
, ce ziceti de mine? ![]()
Sandra
gargaritza
alexutza_26 spune:
Gety- eu amestec branzica calcica cu para si marul cu tot cu zeama lor ca sa se duca pe gat! E cam innecacioasa!
Monique- bine ca ati scapat cu bine de vaccin
Cosminuta!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!