Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 28
nicole2005 spune:
am o mare nedumerire ce pot sa ii adaug acum la legume conopida merge sau brocoli?
a, si mi-am adus aminte la sucuri de fructe pot sa ii dau si de portocale? voi de care dati. am incercat sa ii dau de mere dar cahhh
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
CristinaGoji spune:
Branzica o mai puteti amesteca si cu iaurt facut in casa si fructe si trebe sa iasa delicios.
Gety - pireul de legume ca sa iasa mai bunicel - poti adauga in el laptic, sau de-al tau, sau formula.
Sephora - multzam de urari de bine
. Vlad azi a urlat mult, mult in parc,pana mi-am dat eu seama care-i bsaiul - copilul meu vroia sa doarma pe burtica. cred ca prea s-a obisnuit sa doarma asa. Am decis ca incepand de maine mai intai il las sa doarma si dupa aia il scot afara. Iar cu adormitul - iti doresc multa putere, ca vei avea nevoie daca-i obisnuit leganat. Eu eram in culmea disperarii, ca Vlad si leganat plangea de mama focului cand ii era somn. De multe ori am vrut sa renunt la metoda, ca ma simteam epuizata. Dar mi-am propus sa incerc macar o saptamana, dupa care am inceput sa vad rezultate, iar dupa inca vreo 2 saptamani, rezultatele mi-au depasit asteptarile. Dar am observat ca daca il bag la somn la primele semnale de oboseala (marait putin, cascat, freaca ochisorii) si nu astept sa se supraoboseasca, adoarme mult mai usor. Totusi uite ca la Roxanae n-a functionat.![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
Pufy, condoleante!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
microbu spune:
Pufy, sincere condoleante.
Despre iaurt si eu stiu la fel ca Danone este plin de conservanti, sub nici o forma nu este bun pt bebelusi. Mie mi s-a recomandat Milli.
Despre crema de protectie, eu folosesc galbenele cu propolis "Dr Lazurca".
Am cantarit grasuna la cele 5luni implinite si are 8130g
. Mirabela, trimit si mail.
Am uitat sa va spun ca sta si grasuna in fundulet (5luni si 3zile) dar nu f mult pt ca este mai tentata sa se arunce pe burtica sa se joace
. Incarc acumulatorii si descarc imediat si "dovada" foto...
Voi cat timp stati afara pe vantul asta groaznic? Eu nu mai stiu ce sa fac, as sta cu orele dar mi-e teama sa nu ii faca rau vantul asta rece. Voi ce spuneti?
Aaaaaaaaaaaaa, spuneti-mi si mie va rog care este metoda de adormit a Cristinei?
Daca gargaritza mea este agitata sau prea obosita si nu poate adormi singurica, o iau in brate si dansam , apoi o pun in patut si ii las muzica in surdina si se linisteste. La fel fac si afara daca cere in brate si nu vrea sa doarma, pun telefonul langa ea cu aceleasi melodii favorite
si intr-un sfarsit adoarme. Nu va spun cum se uita lumea la mine pe strada ca se aude muzica din carut
.
Am vazut toate pozele anuntate, superbe bucurii.
Gety, fetele noastre s-au vb amandoua la 5luni si 3zile sa stea in funduletz? 
Eloise am vazut ce vesel era Vladut in marsupiu, in brate la mamica lui frumoasa. Deci nu plange mereu afara?! 
Am un mare motiv de bucurie: azi am primit si eu banii mult asteptati de la primarie (fiind multi deodata par interesanti!!!) si abia astept sa-i "sparg" la Baby Expo.
Sandra
gargaritza
Monique_new spune:
Getyeu brinzica io dau asa.....rad 2-3 bicuiti, 2 linguri de cereale fara lapte(nu pun mai mult ca se constipa)1 mar mai mare sau 2 mai mici rase pe razatoare din aia de pe vremuri si jumate de banana iar brinza pun asa din ochi 2-3 lingurite depinde.Deci ii dau in fructe si brinza ca doar brinza cu ceva e cam inecacioasa.
Oricum poti sa o pui in orice combinatie de fructe cred . Eu i-am pus si in mincare de legume cu pui. Asta pt ca nu vrea sa bea lapte deloc.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Sephora spune:
Cristina sper sa reusesc ca sincer nu mai pot de coloana(poate m-a lasa coloana si m-a apuca capul
)cel putin vad ca azi a functionat,nu mai zic ca a adormit la 18.30 si nu s-a trezit nici pana acum.Probabil la noapte o sa fac planton,dar niciodata nu s-a intamplat asa.Am sarit si peste baita.
Si la mine Matti doarme doar pe burta,noaptea il mai rasucesc eu,dar de adormit numai asa,insa afara mi-a adormit si pe spate.
Eu branza calcica i-o dau cu banana si mar,e foarte buna si el o papa cu mare placere.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Bai nene cum a facut Columbeanca asta sa de asa repede burta jos.M-a apuca toti dracii.Nu inteleg cum s-a intamplat?Aveti raspunsuri?
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
CristinaGoji spune:
Sandra - felicitari pentru fundic si greutate! Metoda de care vorbim e asta dar nu e inventia mea, eu doar am gasit-o si postat-o.
Sephora - sa stii ca e adevarat, iti va trece spatele, dar te vei apuca de cap, cel putin in prima saptamana (asta daca rezisti o saptamana
).
Poze
CristinaGoji spune:
La multe luni si ani Cosmina si Teodora Maria!
De dimineata tot vreau sa zic asta si n-apuc...
La multi ani si pentru tata lui Xandrutza si mama lui Gety!
Poze
roxanae spune:
Multumim de raspunsuri.

Astazi a papat 560ml.Ii prieste diversificarea eu sunt multumita de cum a evoluat pana acum.Pana la 5 luni a mancat intre 450 -650ml fara nimic altceva.Am cantarit-o azi si avea 8,600kg.
Alexutza sa nu te gandesti ca papa cu pofta lapte,nici gand.Am vazut ca tu ii dai lui bebe para - de care? fruct sau din cea la borcanas?
Cristina nu la metoda de adormit m-am referit ci la metoda spusa pe PM legata de sot ( daca nu ai uitat}.Metoda de adormit functioneaza perfect.Pitica doarme de la ora 22 pana la 9-10 dimineata cu pauza de masa la 5.
Adriana ce bine papa bebe lapte.As vrea si eu sa pape la fel.
si O NOAPTE BUNA!
Rox
de Diana(8.05.2002) & Rebecca(18.09.2006)
poze