Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Sandra - felicitari pentru fundic si greutate! Metoda de care vorbim e asta dar nu e inventia mea, eu doar am gasit-o si postat-o.
Super utile sfaturile. Bune de aplicat.
Eu am noroc cu gargaritza care doarme in patutz de mica, dar nu adoarme mereu singura. Ma vrea langa ea, ba sa ii dau ceiut, ba sa o tin de manutza, ba sa o alint cu o mangaiere si asa adoarme. Cand e obosita, casca de 2ori, isi cauta locul si adoarme. Daca e agitata (acum cu eruptia dintilor) mai cere si in brate, dar nu sa doarma ci sa stea batz cu ochii pe tavan. Dar mai mult de 9jumate-10 seara nu o las; o iau in brate, inchid lumina, pun muzica si o tin fortat oarecum, o legan de 2-3 ori si adoarme. Apoi repede in patut si daca tipa o mangai usor pana adoarme la loc. Nush cat de bine e , dar cred ca sunt la mijloc ref la metoda de adormit. Nu adoarme ca la carte dar nici nu-mi face mari probleme. Si se trezeste cel mai devreme la 6.15, a dormit si pana la 9-10dim cateodata.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Azi cand am si eu timp si chef de vorba, v-ati culcat devreme?

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara
noi stam rau cu timpul de citit pe forum..am intrat in curatenie generale ca vine tati luni si ne pregatim intens..
am fost si la www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070311&ctime=164900" target="_blank">strabunici in vizita pt prima oara ....
suntem tare voiosi si fericiti , ne iubim cu toata lumea si suntem www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070313" target="_blank">fotomodel
avem de citit mult din urma si de vizionat o gramada de bucurii
va pupacim si sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Haideti la ! Mi-o beau si eu pe-a mea, dau papa la beb si revin cu comentarii

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata si de la noi!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

La multe luni si ani Ianis, Gruia Alexandru, Ana Luiza, Vlad Andrei!

Roxanae - imi pare rau ca n-a mers faza la sotul tau Cand am vazut ca ai cam absentat forumul m-am gandit eu ca n-ai reusit sa-l convingi. Poate pentru ca al meu e mai tinerel si-l pot convinge mai usor (28 ani) ca n-are experienta la contra-argumente Incearca sa intri (asta daca vrei si tu) cand nu-i el acasa si-i la servici, ca sa nu mai aiba de comentat. Te asteptam
Sandra - cred ca am zis de atatea ori ca v-ati saturat deja - fiecare copil e diferit si orice metoda ar fi, trebuie adaptata la fiecare copil in parte, important este ca aceasta sa convina la ambii parteneri (dupa mine relatia parinti-copil seamana f.mult cu un parteneriat si cand spun parteneri pentru mine inseamna - parinti - un partener, copil - al doilea partener). Atata timp cat toate partile sunt multumite, inseamna ca e bine asa cum este, iar daca una din parti nu este multumita, de regula aceasta suntem noi, parintii, cu tabieturile noastre ca, de, suntem mai batrani si ne-am obisnuit cu un anumit stil de viata, este nevoie de o schimbare in asa sens, incat parteneriatul sa nu devina un chin.
La noi adormitul de peste zi era un chin. Vlad adormea in brate leganat, dar totodata plangea de mama focului (in brate fiind), asa ca era musai sa intervina o schimbare si acum suntem multumiti amandoi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

'neata,

iaca si eu dupa o zi de absenta, in care ne-ma plimbarit si apoi am avut musafiri. Sper ca azi sa fie mai liniste

pufymic, sincere condoleante! si multa putere sa treceti peste toate greutatile.

Sephora si Mirabela, suberbi puiutii vostri. Imi place tate mult cum ridica Matti funduletul, iar David e adorabil cu "ta-ta"

ancaMT, tare dragalasa e Luciana si ce bine sta in fundulet.

microbu, ce simpatica esti. Auzi la ea sa aibe nervi ca nu poate intra pe DC, nu ca i se dezgheata frigiderul
In legatura cu statul pe afara si mie mi-e frica de vant, dar tot stau cu ea 2-3 ore. Sper sa nu ne faca probleme

Cristina, multumim de cafea. Tot fara lapte?

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor
Acusi beau si io lapticul
Vazut Lucas de Susa,super dragut.Cred ca abia asteptati sa vina tati...
Copilul meu de aseara de la 18.30 s-a trezit azi la 7 de dimi,nu stiu ce i s-a intanplat,l-am tot controlat toata noaptea,mi-era ferica sa nu aiba febra si de aia sa fie asa molesit,dar nik.O sa ziceti ca nimic nu m-a multumeste...dar nu s-a mai intamplat niciodata,cred ca de la cat a plans ieri,ca eu nu-l las sa planga de obicei.
Revin

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

ramomar - cu formula, daca vrei. Dupa ce se gata Postul o sa am si lapte in casa si atunci iti satisfac pofta.

Poze

Mergi la inceput