Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, au fost lucruri frumusele pt. copii la targ. Aveai de unde alege.
Sandra, la stat in funduletz vad ca s-au vorbit, dar la eruptia dintilor... Noi mai asteptam putin. Ai avut noroc ca au venit "meseriasii" la timp si au rezolvat problema, ca , la cat de repede se misca lucrurile in tara asta, putea sa fie mai rau. Si eu stau cu Maria vreo 2 ore afara, mai rar 3, dar daca bate vantul afara, ii trag prelata de deasupra carutului mai jos si e la adapost.
Ma gandesc sa verific si eu cardul azi, dar eu abia am primit decizia de la fortele de munca unde scrie ca de pe 10 pe 20 primesc banii. Tu pentru ce perioada ai primit banii? Eu ii am de luat de pe 20 dec. pana la sf. lui feb. Oricum ii dau la banca, asa ca nu ma pot bucura de ei. Asta e.
Nicole2005, mie dr. mi-a recomandat suc de minole sa-i dau fetei. Dar nu stiu daca sa i-l dau cu mar ras sau simplu.
Monique, eu maine am sa-i "gatesc" branza calcica. Azi pireu de legume.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!sar'na de cafeluta Cristina - foarte buna!!!!

Citesc din urma si revin!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina merci de cafea.

microbu felicitari pt. statul in fundic. Despre statul afara pe vant, noi suntem obisnuiti, iesim pe orice vreme de la 3 sapt., depinde cum e obisnuita.

Am vazut bebe Lukas cu dintzucii lui.

Am si eu o intrebare: la varsta de 6 luni daca ii dau bibe cu ceai sau apa, mai pot fi probleme cu refuzul sanului? Mi-e de ajuns ca-i dau mancarea cu linguritza, ma gandeam sa-i dau lichidele cu bibe.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sephora nu te mai amara cu columbica, ea merge la sala, tine dieta si a renuntat la alaptat pt. asta, dupa ce nu vom mai alapta si noi o sa slabim, eu nu mi-as priva copilul de asa ceva pt. a arata eu bine. Eu cand ii zic sotului ca sunt grasa, imi zice ca-s frumoasa si asa, insa eu ma simt nasol rau de cand cu kg astea in plus, nu-mi vine sa mai ies nicaieri...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mira asa e,nici eu nu as face-o precum nu am facut-o,dar culmea e ca am vazut ca baga o gramada in ea,m-a oftic cum poate sa fir organismul unora asa,ptr ca se spune ca burta asta dispare in 9 luni,iar la ea dupa 2 luni e plata cum a fost inainte.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Sephora, asta voiam sa-ti scriu si eu. Ea n-a pus decat vreo 7 kg. in timpul sarcinii, pe cand noi...Iar acum, nu stiu cat timp se ocupa de fetitza, si cat timp de imaginea ei, sa arate bine.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! FLAVIA RAMONA si ALINACHE.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Sephora, cred ca aici intervine si varsta mamei. Ca si eu pe la 20 de ani aveam vreo 51 kg. si acum am 73. Si mor de ciuda. Ea a implinit 19 ani?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! IANIS, ANA LUIZA SI GRUIA ALEXANDRU, VLAD ANDREI. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mirabelac, eu cum iti trimit un filmuletz cu Maria?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput