Bucurii de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mexxa de ce ti-ai pus semnul ala cu dracusor inaintea site-ului lui Sebi

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

tanima_i2002nu reusesc sa citesc la "intrebari " ori nu merge la mine ori e blocata sectiunea ....sau cum io zice.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Monique poate incerci sa intzarci incetul cu incetul fara pastile daca nu e graba.
alexutza eu ii dau deocamdata piure si pasez: morcov, cartof, dovlecel si putin pastarnac sau patrunjel.
tanima te inteleg foarte bine, si eu iau toata casa cand plecam la spital: schimburi, scutece, jucarii, biberon cu ceai, tot ce trebuie pentru pregatit formula etc, un chin. Multa sanatate, imi pare asa de rau de ce vi s-a intamplat la vaccin.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Monica uite ce am gasit: "Geta :: Pitesti :: (Luni, 04 Iulie 2005, 11:31)
Intrebare: As dori sa imi raspundeti si mie la o intrebare.Am o fetita de 11 luni si 4 zile si as dori sa o intarc. As vrea sa stiu care este cea mai potrivita virsta in cazul fetitei pentru a o intarca? Ce medicamente ar trebui sa iau eu pentru a se opri lactatia si a nu avea probleme ulterior?Va multumesc mult!
Raspuns: 1. dupa 9 luni. deci va incadrati. 2. bromcriptina sau dostinex (care e cam scump)

Gabriela :: Sibiu :: (Sambata, 19 Februarie 2005, 18:59)

Intrebare: Dle doctor, felicitari pentru timpul pe care il acordati acestor intrebari!
Eu am 29 de ani si Incerc si eu de aproape un an sa incununez "prestatiile" cu un bb (sau mai multzi...).
In urma analizelor de prolactina, rezultatul a fost de 70,5. Am primit tratament de la ginecolog cu Bromocriptina 4 luni, dupa care valoarea a scazut la 30, dar cu senzatiile fizice negative secundare,
Am facut si radiografie de sa turceasca, insa ginecologul a spus ca modificarile care apar il depasesc si trebuie neparat sa se pronuntze un endocrinolog. Pana la un alt diagnostic, mi-a spus sa continui sa iau Bromocriptina 2/zi timp de 1-2 ani. Intre timp am auzit si de tratamentul cu Dospexin (nu stiu daca am scris exact). care ar fi diferenta fata de Bromocriptina (in afara de pret)? Ce parere aveti dvs. despre un tratament pe un termen atat de lung?
Si nu in ultimul rand, pentru paciente din provincie, cum se fac programari la dvs? Multumesc.
Raspuns: dostinex poate... dopexin ma indoiesc (este un antidepresiv). dostinexul este mai scump dar mai eficient. are mai putine efecte adverse decat bromcriptina. la intrebarea numarul doi: simplu, prin telefon. "
Poate te ajuta cu ceva. Dar cred ca poti sa il si suni.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor ma vaitam ca nu doarme fi-miu si acum doarme de 2 ore jumatate si nu se mai trezeste. Cu siguranta la noapte nu o sa mai doarma.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

In sfarsit a adormit "bebelusul meu atomic", si am putin timp sa raspund la intrebari.

Monique, T. mi-a recomandat pt oprirea lactatiei Dostinex (o pastila dimineata si una seara, doar 2 si gata; de la farmacia mi-au spus ca sunt destul de puternice, si ca mai bine iau cate o jumatate la 12 ore, timp de 2 zile (deci tot doar 2 pastilute).

Princess, se poate pune ardei in supica, dupa ce bebe se obisnuieste cu radacinoasele. Mie pediatra mi-a recomandat sa astept sa apara cei romanesti pe piata.

Alexutza, iata ce mi-a zis mie pediatra: la fiert poti pune morcov, pastarnac, telina (putina, ca este aromata), dovlecel, cartof (putin, ca baloneaza) + o lingurita de ulei de masline sau de floarea soarelui (la sfarsit). Dupa ce bebe se obisnuieste cu astea, mai poti adauga runda a doua de legume, adica rosie, ardei, ceapa, patrunjel radacina. Dintre toate acestea, pana la 8-9 luni se paseaza doar morcov + albitura + putin cartof (daca bebe este constipat). De la 5 luni poti incepe cu 20-30g de carnita fiarta in piure (toate pasate foarte bine, si subtiate cu zeama in care au fiert legumele; zeama in care a fiert carnita nu se foloseste). Ideal ar fi sa bea zeama si sa manance piure de legume, dar am vazut si am citit ca majoritatea bebelusilor prefera piureul, si cam refuza supica strecurata. Capraru zice ca se poate incerca sa se inversese ordinea felurilor, si sa le dam zeama dupa piure, poate accepta asa.

Lexi, mai cauti husa de ploaie? Am vazut una universala in oferta de la Carrefour.

Elenia, mi se pare cam putin 100ml pe masa. In mod normal, ar trebui sa pape in jur de 150ml*6 mese, sau mai putin si mai des, dar seara este de dorit sa aiba o masa mai consistenta, pt a nu se trezi noaptea. Dudu papa cam 200ml, lapte combinat cu cereale; are masa de seara la ora 18.30-19, apoi la 23 (dupa baita); initial ii faceam 170ml fara cereale, apoi am adaugat cerealele, pt ca de cateva zile sa dea semne ca ar vrea mai mult, asa incat am mai adaugat o masurica de lapte. Ai putea sa incerci tot asa, o crestere progresiva si poate sa maresti distanta dintre masa de seara si precedenta, ca sa i s efaca foame.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

'Naseara!

Alexutza, era sa te dau la disparuti!

Princess, Festina, v-am admirat puisorii!

Sephora, felicitari pentru dintzuc!

Tanima, pai daca zici ca la dispensar nu completau cum trebuie carnetul de vaccinari, chiar ca nu-i nici o diferenta de-l completezi tu sau altcineva.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise
Vladut s-a transformat in Vladutzozaurus Rex!.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Festina ce puiutz dulce ai!

Eu am cumparat astazi in oferta niste DVD-uri cu desene animate pt Bianca si anume: Dumbo,Pisicile Aristocrate, Winnie the Pooh si Bernard&Bianca(nici nu am stiut ca exista).

Mirabela in ce limbaj iti creezi paginile web? Si eu stiu sa fac pagini web cu HTML.

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Adriana - am inteles, asa e si schema noastra, in mare...dar i-am pasat si putin cartof, in ideea ca el are tendinta de constipare si poate il ajuta....iar in zeama am pus tot ce ai zis tu, dar am mai adaugat de 2 zile ardei gras(un sfert).Deci, daca am inteles eu bine pot sa-i dau numai piure, daca se satura asa si nu mai vrea completare, iar daca mai ceva dupa ce termina piureul, ii dau zeama - pe care el a acceptat-o bine!

MamiLili - cum se poate asa...sa dispar asa repede dupa ce cu chiu cu vai am aparut!!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput