Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 29
itzy-bitzy spune:
Marina 

eram sigura ca e vreun cuvant luuung si compus....multumeste-i mult sotului. Pleaca unchiul meu in Germ. si i-am pregatit lista
si e mai bine sa aiba exact denumirea. Cand a mai plecat mi-a fost mai usor cu Sterilizer NUk si silikonssauger (suzete) vezi ce stiu?
am cautat pe net pe siteul nuk si din aproape in aproape am gasit prin deductie si cu ajutorul pozelor desigur...dar la asta eram sigura ca nu gasesc...pupici
Sephora felicitari pt iepu mic
Alexuta si mie mi-a spus sa amestec branzica cu fructe sa fie mai consistent...dar eu deocamdata nu am inceput diversific...deci prea mult nu iti pot spune...
Festina si Princess aveti 2 baietei frumuseiiiiiiii
Danidani e o scumpa Emma si seamana cu tati leit. Acum se vad pozele![]()
Mirabela cum a fost la dr cu Davidutzu'?
Tanima e smecher rau flacaul tau
...ce credeai ca scapi asa usor?![]()
Ma duc
si poate mai revin sa scriu ...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Aaaa Vauva voiam sa iti spun de desenele animate Bernard si Bianca...asa de tare mi-a placut cand l-am vazut...si eram mare...cred ca prin liceu...cu 2 soricei suuuper haiosi...
nu-i asa? astea de disney sunt toate ff frumoase oricum...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
CristinaGoji spune:
M-ati ambitionat
Hai ca vreau si eu laude 
incepand de-aici
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alexutza_26 spune:
Cristina - ai un flacau...mama,mama - sa-ti traiasca!!!!din cat am vazut eu cred ca mai multcu tine seamana,asa-i?Dar sta deja in fundulet...sau doar asa sustinut?
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
CristinaGoji spune:
Alexutza - 

Nu sta singur in fundulet, doar daca se sprijina cu spatele de ceva. Si nici nu-l prea pun sa stea, ca-i devreme inca. Doar la pozat il mai las in fundic singurel.
Poze
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Cristina - din cat am vazut eu cred ca mai multcu tine seamana,asa-i?
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Sa nu te-auda tat'su
Poze
laliq spune:
,
M-am apucat sa citesc din urma dar e f. mult si mi-am dat seama ca iar nu voi apuca sa scriu nika pana se trezeste Matei.
Intai de toate va multumim pentru urari (ieri puiul a facut 5 luni) si la randul nostru dorim numai bine tuturor Bucuriilor!
Am "sarbatorit" cele 5 lunisoare raciti, bebe are deja 10 zile, dar pare ca e spre bine, eu am 2 saptamani si vad ca merg din rau in mai rau, orice iau nu-i dau de cap.
Mi-e tare mila de el ca e mai mereu marait si nervos, se ineaca din cauza mucishorilor din gat si nu poate dormi legat mai mult de o ora; in plus e si constipat...
La 5 luni ne laudam cu 8170g si 68 cm, si bem cu pofta suc de morcov -face scandal cand se termina din biberon. Nu am introdus alte alimente din cauza racelii, dar pana la sfarsitul saptamanii incercam si supica.
S-a trezit, dar incerc sa revin
Larisa si Matei (26 septembrie 2006)
cu ajutor, Ema poate scapa de autism
Vauva spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Aaaa Vauva voiam sa iti spun de desenele animate Bernard si Bianca...asa de tare mi-a placut cand l-am vazut...si eram mare...cred ca prin liceu...cu 2 soricei suuuper haiosi...nu-i asa? astea de disney sunt toate ff frumoase oricum...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
Daa, daaa cu 2 soricei. Inca nu m-am uitat la ele da nu stiu cat o sa mai rezist
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
CristinaGoji spune:
Wow, Laliq, sunteti mari!!!
Sa va treaca mai repede raceala nesuferita. 
Poze