Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 27
mexxa spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Branzica calcica i-o pot combina cu marul de dimineata si apoi sa ii mai dau si ceva suculet de morcov/mar????sau cand e mai bine sa fie data branzica???
Deja ma simt incapabila sa imi pot pune mintea la contributie...am atatea intrebari ...de fapt, cred ca le gandesc prea mult, ca altfel nu-mi dau seama!!!
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Branza calcica daca o faci cu mar pune putin laptic sau suc de morcov/mar...ca sa iasa mai subtire ca e innecacioasa...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Monique_new spune:
Buna seara. Am si eu o intrebare.Stie cineva cum pot opri lactatia??? PE cine sa intreb medicul pediatru sau de fam ??? De BROMCRIPTINE stie cineva sau ati folosit ?
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
mexxa spune:
Monica bromocriptina poate fi folosita intr'adevar dar tre sa iei legatura cu un medic(poate fi si ginegolog..ei stiu mult mai bine aceste procese de oprire a lactatiei)..stiu ca da cateva reactii nasoale...
, mamica de
matahut spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
[font=Book Antiqua][purple][b]Marina credeai cumva ca mi-am facut forum propriu?![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Buna seara. Am si eu o intrebare.Stie cineva cum pot opri lactatia??? PE cine sa intreb medicul pediatru sau de fam ??? De BROMCRIPTINE stie cineva sau ati folosit ?
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
![]()
POZE COSMINUTA
![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Mai Monica da nu te-am mai vazut pe la cafeluta..mai rarut ca'i mai dragut
, mamica de
matahut spune:
Itzy, intrebai de husa de ploaie pentru carucior?
Iata raspunsul:
pe scurt, daca e clar ca e vorba de o husa pt carucior, cuvantul este REGENSCHUTZ. daca vrei sa fii mai explicita, scrie KINDERWAGENREGENSCHUTZ. ![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
tanima_i2002 spune:
Fetelor sa va spun cum a continuat surpriza lui fi-miu: in 20 de minute s-a trezit si adio somn. Am mai avut o tentativa de 3 minute dupa ce 30 de minute ne-am fatatit cand in patut cand in brate cand in carut, dar fara rezultat, el se freca la ochisori si de umarul meu si nimic, mos Ene nu vroia sa vina si pace. Ca sa adoarma iar am iesit cu el afara pe ploaie in fas si fara umbrela ca nu mi-am dat seama ca ploua. Am venit cu el ud pe ochi dar dormind.Asa ca doarme de 30 de minute.
Monica despre prolactina si scaderea lactatiei gasesti si pe sit-ul lui Tutu la intrebari, da o cautare acolo: bromcriptina care este mai ieftina si da reactii adverse mai multe si dostimex care e mai scump dar mai bine tolerat. Poti sa il suni si pe el eventual.
Legat de diversificare si eu am 1000 de intrebari si de nelamuriri. Am gasit atatea scheme de diversificare ca mi-este greu sa hotarasc cu care voi lucra. Cred ca voi merge pe cele din reviste (mami, bebe si carti de cresterea copilului), ceva asemanator cu ce s-a mai scris pe aici: legume si apoi fructe, dar nu stiu daca sa mai trec si prin etapa cereale si cand sa incep cu ele. Mai avem o luna jumatate sa ne documentam, asa ca mai strang informatii pana atunci.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am intrat sa va spun ca avem si noi un iepurica.
Citesc si revin.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Va pup fetelor
Am intrat sa va spun ca avem si noi un iepurica.
Citesc si revin.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
FELICITARI pt

, mamica de
alexutza_26 spune:
Mexxa- sar'na
, nu stiam ca e innecacioasa!!!
Sephora - oauuuu, fELICITARI!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!