Bucurii de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

[navy][size=2][font=Arial]Festina, bine ai venit.

Lili, am vazut ca ziceai de Grecia. Sa stii ca noi am fost in Halkidiki – Kasandra si am fost f multumiti si de cum am fost tratati si de hotel, mancare, etc. Acuma adevarul e ca a fost incendiu in zona aia acum cateva luni asa ca nu stiu daca si hotelul respective a fost afectat.

Lilina, daca doresti iti pot trimite poze.

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastră mică

da, vreau in Grecia pt.ca in Turcia si Italia am fost
stiu ca daca vrei sa fii tratat regeste, mai degraba mergi in Turcia
dar vreau sa merg o zi si prin Atena, deci statiunea o voi alege
astfel incat sa fie cat mai aproape de Atena
o problema ar mai fi drumul - pt.ca mie imi e foarte rau in avion
dar si cu masina....ar fi super obositor....mai ales cu bb

trimite si tu un link cu poze din Grecia
merci mult

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Ia uitati ce facea baiatul meu cand m-am dus in camera: surpriza

e mooortal

Edit: vad ca tot nu a renuntat la vesta cu praf de somn

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

princess, super haios baiatul tau
am vrut sa-ti spun intr-o seara, dar mi s-a blocat computerul
si cum sunt iute la manie, l-am stins

tanima, multa sanatate puiului
ce misto doarme !!!!

apropo' de raceala - noi suntem mai bine
mai avem antibiotic pana joi, apoi doar niste picaturi
de tuse si nas
sper sa iesim in week-end afara, daca e frumos, bineinteles

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Nu m-am suparat, Doamne fereste! Insa asteptam si noi laude, stiti voi vorba cu cioara si puiul!

Toti copilasii sunt dragalasi si dulcici! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi si fericiti!

Intrebare: in supica (piure de legume) voi puneti ardei gras?

Alina mamica de ingeras scump si iubit RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

POZICI CU BEBE RARES

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by eloise
Dupa muscaturi imi lasa 2 semne micutze, de la cei 2 coltzishori... Of of, uite pt ce facem noi copii! Ca sa ne manance de vii

Si la mine trage ca de o guma de mestecat ...inca nu are dinti dar tot trag cate un chicot de durere iar ea

Itzy-Bitzy[/green]
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu[/b] (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Tanima cred ca eu, la o asemenea surpriza, picam lesinata pe loc....

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

ceau mamici si bebici

Asa e princess nici Raducu nu arata slabut, are si falcute si gusita ... dar inevitabil il comparam cu alti bebelusi de varsta lui mai cu 'greutate' si intrebarile incolteau in mintea mea ... oare nu e bun laptele ... oare ar trebui sa-i dau completare ... dar acum gata!!! m-am 'maturizat' ca si mamica si sunt foarte multumita de minunea mea mica.
Si bb Rares este un scump ... sunt sigura ca toate mamicile ti-au admirat 'bucuria' chiar daca nu au scris asta

Am reusit sa ma mobilizez de dimineata si sa incropesc si eu un album cu cateva poze pe care le puteti vedea aici

Daniela mamica lui Raducu (25.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Marina credeai cumva ca mi-am facut forum propriu? Inca nu, dar pot sa-ti spun ca m-am apucat de invatat sa creez pagini web, sunt super incantata de asta, cand am un pic de timp liber mai invat cate ceva, eu sunt tipul de om care nu poate sta mult intr-un loc sau fara sa faca ceva si am zis ca tot pierd timpul pe net, macar sa fac ceva util.

Nu mai stiu cui am vrut sa raspund, am reusit sa citesc si sa vad toate pozele anuntate inclusiv ale lui Rares, frumoase toate.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara si de la noi, am cam lipsit din cauza de net!

Am vazut multe bucurii frumoase foc!
Festina - bine aivenit printre bucurii!!!!

Mexxa - super dovada!
Tanima - mishto surpriza!Si bafta in continuare cu exercitiile si multe putere!Doctori inconstienti......

Marina - ma bucur sa aud ca s-au mai redus abdomenele din timpul notii, poate se vor reduce de tot in curand!!!

Flavia - sar'na de raspuns....asa am inceput sa-i dau si e mort dupa sculetul de morcov!!!!

Scumpik - imi pare tare rau ca ai starea asta nasoala, dar te faci tu bine, votat luca(stii tu unde - am vazut ca e in primii 20)!
Princess - admirat Rares, o scumpete de baiat, pletos precum suntem si noi!!!(noi am cam naparllit in ultima vreme, dar tot stam bine la cap. asta!)
Eu sunt foarte dezorientata cu diversificarea asta!!!!Deja parca nu mai stiu ce trebie, cand trebuie, cum trebuie....
Deci:
supa se da de acum incolo si zeama si piure, sau ramanem numai la piure????...grasanu le-a acceptat destul de bine pe amandoua! - si pana la urma ce pasam..morcov, putin cartof, patrunjel...si mai ce...dovlecel?ardei?sau nu?

Faina de orez de vreo cateva seri nu o mai vrea, o faceam mai grosuta si i-o dadeam cu lingurita...am incercat si mai lichida si tot nu o vrea....ce sa fac sa renunt la ea, sa iau din aia cu mar/banana???

Branzica calcica i-o pot combina cu marul de dimineata si apoi sa ii mai dau si ceva suculet de morcov/mar????sau cand e mai bine sa fie data branzica???
Deja ma simt incapabila sa imi pot pune mintea la contributie...am atatea intrebari ...de fapt, cred ca le gandesc prea mult, ca altfel nu-mi dau seama!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumim fetelor pentru laude! Gata, ne-am umflat in pene! Sunteti tare dragutele! De fapt, aici este o atmosfera super prietenoasa!

Seara, dupa ce imi culc puiul, admir Bucuriile in poze si ii arat si lui Iubi cel mare (adica tati) ce minunatii de copii avem.

Festina, sa stii ca Rares in primele 2 luni a crescut foarte bine, dar dupa aceea nu a mai avut lapte suficient de la mami, iar eu m-am incapatanat sa ii dau laptic formula. De-abia dupa ce am vazut ca ia putin in greutate m-am convins si eu. El atunci a pierdut ritmul la greutate.

Alina mamica de ingeras scump si iubit RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

POZICI CU BEBE RARES

VARSTA RARES

Mergi la inceput