Bucurii de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor o sa va raspund repede legat de fizioterapie: din spital ni s-a recomandat sa consultam un fizioterapeut ptr ca Rares a stat cu picioarele strambe in burta, a avut asezare pelvina si cu picioarele cracanate (tocmai de aceea la mine nu s-a pus problema cum voi naste ca era clar ca va fi cezariana, si mai mult decat atat cand s-a nascut l-a tras de picioare si mi-a cam rupt si mie burta ca se intepenise cu un genunchi). Noi fiind din Pitesti nu am putut sa mergem la cel recomandat de dr neonatolog in Bucuresti asa ca am cerut med pediatru trimitere si am mers la sp de Copii de aici. Prima serie am inceput-o la 5 saptamani si ni s-a spus ca nu este grav dar e bine sa facem din timp ca sa nu ajungem la atele sau ghetute speciale, asa ca ne-am pus pe treaba, 14 zile de masaj si gimnastica. Credeti-ma ca am cascat ochii bine cum fac aia masaj, chiar au fost binevoitori sa imi mai arate, dar mana nu vrea sa faca asa cum faceau ei, plus de asta 30-40 de min de masaj nu ar sta fi-miu nici legat. Apoi facem tot 30-40 de min gomnastica medicala, ceea ce iar nu as reusi acasa ptr ca sunt anumite exercitii pe care nu le tin minte si e aceeasi problema ca nu sta. Acolo eu ii fac goange, ii cant, il mangai, ii dau jucarii si asistentele isi fac treaba. Acasa mi-ar fi imposibil si cu siguranta nu m-as pricepe ca ei.
Acum la 4 luni am fost la control si ni s-a mai recomandat o serie de 14 zile, asa ca nu am refuzat ca doar nu sunt nebuna sa nu fac tot ce se poate ptr ca baiatul meu sa fie un copil sanatos. In afara de aceasta problema s-a descoperit faptul ca Rares nu misca f bine piciorul stang, cel in care i s-a facut vaccinul la 2 luni de catre asistenta de la medicul pediatru, lucru de care eu nu am fost deloc multumita la vremea respectiva ptr ca mie mi-a plans copilul 2 zile dupa vaccin in cond in care am facut Infanrixul (un vaccin f usor). Asistenta nu mai facuse acest vaccin si desi eu i-am explicat cum trebuie facut ea tot cum a stiut i-a facut, l-a si bruscat f tare, drept urmare la 4 luni am anuntat la dispensar ac eu nu voi mai face acolo vaccinul (ceea ce dr nu i-a convenit). Insa mi se pare normal sa pot sa aleg cine face vaccinul copilului meu in cond in care nimeni nu da semnatura ca isi asuma niste responsabilitati. Nu va spun ce vad la spital la fizioterapie, numai copii nenorociti pe viata de la niste vaccinuri facute de niste incompetenti, ca altfel nu le pot spune.
Asa ca acum mergem ptr 2 probleme: cea din nastere si cea datorata unui vaccin prost facut. Eu am observat de cateva saptamani bune ca Rares misca mai mult piciorul drept si pe stangul muuult mai putin, dar am zis ca e firesc ca este dreptaci .
Acum incercam sa ne facem bine, dar este f greu cu drumul, ca plecam cu bagaj la noi, cu hainute de schimb, cu ulei ptr masaj, cu paturica ca sa nu stea pe cearceafurile alea de spital, cu pampers in caz ca face ceva, cu servetele, jucarii. Nu va spun, o geanta plina plus copilu in brate (noroc cu marsupiul ca fara el eram moarta). In plus ne da peste cap programul si mesele si somnul si mai ales ca trebuie sa ma duc cu el nu prea mancat ca sa nu vomite si dupa ce terminam cu gimnastica ne bagam intr-un colt si papam tzitzi (noroc ca asta e a lu' mami si nu e la bagaje).
Legat de diversificare si mie mi-a zis pediatra ca sa ii dau mar cu biscuite si i-am spus franc ca eu am san si nu ii dau nimic la copil pana la 6 luni la care ea a tot insistat ca macar banana. Atunci i-am mai replicat odata ca banana o sa ii dau dupa 7-8 luni ca este alergenica si a tacut. Ultima oara m-a intrebat daca ii dau ceva si i-am spus ca nu si m-a felicitat. Probabil ca intre timp si a mea s-a mai documentat si a ajuns si ea la concluzia ca s-au schimbat multe in pediatrie.
Mamaaaa dar am scris si culmea e ca nu stiu ce face puiul meu ca nu mai se aude deloc maraind si nici jucariile nu se mai aud.
V-am lasat ca poate culc si eu bebelul, daca nu cumva deja doarme.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Ia uitati ce facea baiatul meu cand m-am dus in camera: surpriza

poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Festina, ia pune dumneata niste pozici ca sa-ti vedem fotomodelul.

Tanima, multa sanatate puiului! O sa treaca si perioada asta mai grea. Cine-ti completeaza acum carnetul de vaccinari?

Scumpik, sanatate si tie. Listuta se vede muuuuuuuult mai bine acum.

Mexxa, am vazut dovada!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Festina, ia pune dumneata niste pozici ca sa-ti vedem fotomodelul.

Tanima, multa sanatate puiului! O sa treaca si perioada asta mai grea. Cine-ti completeaza acum carnetul de vaccinari?

Scumpik, sanatate si tie. Listuta se vede muuuuuuuult mai bine acum.

Mexxa, am vazut dovada!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Eu ca la dispensar nu sriau decat data si vaccinul. Eu am scris si seria de la vaccin. De semnat nu semnau nici ele si nici stampila nu puneau. Asa ca...,care este diferenta?

poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Tanima multa sanatate..... suntem alaturi de voi...!!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Festina, nu iti mai face probleme ca avem copilasi mai subtirei; acesta este felul lor.

Acum, dupa ce m-au incurajat fetele inimoase de-aici, nu imi mai pare rau ca nu este grasut! El nici nu prea pare slabut, chiar are falcute. Il poti vedea in poze.

Apropo de poze, fetelor, voi tot va laudati Bucuriile unele altora, imi cer scuze dar iubitul meu puiuc chiar nu va place? Pt. mine este cel mai scumpic si dulcic (asta este mandrie de mama!).

As vrea sa mai pun ceva poze mai recente, dar in yahoo photos nu pot seta albumele pe optiunea public. A mai patit cineva asta?

Pupicei tuturor Bucuriilor si mamicilor lor!

Alina mamica de ingeras scump si iubit RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

POZICI CU BEBE RARES

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by princess

Festina, nu iti mai face probleme ca avem copilasi mai subtirei; acesta este felul lor.

Acum, dupa ce m-au incurajat fetele inimoase de-aici, nu imi mai pare rau ca nu este grasut! El nici nu prea pare slabut, chiar are falcute. Il poti vedea in poze.

Apropo de poze, fetelor, voi tot va laudati Bucuriile unele altora, imi cer scuze dar iubitul meu puiuc chiar nu va place? Pt. mine este cel mai scumpic si dulcic (asta este mandrie de mama!).

As vrea sa mai pun ceva poze mai recente, dar in yahoo photos nu pot seta albumele pe optiunea public. A mai patit cineva asta?

Pupicei tuturor Bucuriilor si mamicilor lor!

Alina mamica de ingeras scump si iubit RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

POZICI CU BEBE RARES

VARSTA RARES

Bine inteles ca si Rares este o dulceata...toate bucuriile sunt frumoase

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Princess, normal ca ne place bebe Rares, e super dulce si dragalas dar vrem si noi pozici mai recente!
Nu trebuie sa te superi, si mie mi s-a intamplat sa pun poze si sa nu se uite nimeni la ele, asta nu inseamna ca nu ne place bebele tau. In ceea ce ma priveste pe mine, iti spun foarte sincer ca eu ador copiii si ca niciunul nu mi se pare urat! Pt. mine nu exista copil urat!
In ceea ce priveste greutatea, Maria e doar cu 100 gr mai grea decat Rares dar n-ai zice ca are doar 6400 gr. Are falcute bine de tot si lumea zice ca e grasuta.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Princess, ba da, ne place puiul tau cel scump! Vad ca face si el parte din clubul pletosilor!

Alipiticot, CristinaGoji, buna idee cu 4share ! Am regasit acolo povesti de-ale copilariei mele pe care nu le mai gaseam nicaieri! Plus cate carti... Wow! Excelent!

Vladut s-a transformat in Vladutzozaurus Rex!. Ma musca la fiecare alaptat! Musca si rade de mama focului... Degeaba ii spun, cu blandete, sa inceteze... Cica asa trebuie sa faci, nu ai voie sa tipi ca ramane traumatizat copilul si se intzarca. DOar sa ii zici ferm "Nu" si opresti eventual alaptatul. Dar cand ma musca naprasnic...hmmm, abia ma abtin sa nu tzip...

Roxana multumesc de intrebare, ranile s-au vindecat deocamdata. Am purtat chestiile alea de silicon 2 zile si s-au cicatrizat, asa ca prefer sa alaptez fara ele ca e mult mai eficient. Sper sa nu fac din nou ragade. Dupa muscaturi imi lasa 2 semne micutze, de la cei 2 coltzishori... Of of, uite pt ce facem noi copii! Ca sa ne manance de vii

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Princess m-am uitat si eu la Rares si e un bebe tare dulce. Hai sa-ti spun si eu parerea mea vizavi de poze. Noi suntem o comunitate mare si nu cred ca vreuna din noi nu s-a uitat la pozele anuntate chiar daca a uitat sa mentioneze acest lucru. Asta sigur s-a intamplat din cauza grabei cu care trebuie sa facem uneori lucrurile si sunt convinsa ca nu din rea vointa. Eu una ma uit la toate pozele anuntate si cand am mai mult timp mai rasfoiesc si albumele chiar daca uneori uit sa mentionez. Nu te supara, din contra incearca sa pui cat mai multe poze sa ne si anunti si scrie-ne mai des.

Festina bine ai venit

MamiLili o sa am internet in RO ca fac videoconferinte cu mama de aici

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput