Bucurii de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

eloise sa aveti un botez minunat, de "traditiile" de rigoare nu stiu daca o sa scapi, ca intra in ritualul botezului. .

CristinaGoji unde i-a iesit lui Vladutz candidoza? La ce analize? Eu nu am prins firul, imi pare rau. Nistatinul nu cred ca e atat de nociv. Dar cred ca s-ar manifesta candidoza la bebici. Pana la urma si la cei mari se manifesta, foarte rar este asimptomatic. Off, nu stiu ce sa iti raspund, imi pare asa de rau.

aramona bine ai revenit printre noi, te mai asteptam cu postari cand ai timp.

roxanae nu tin neaparat sa am pereche, ar mai merge un baietel, chiar si 2, nu ma supar. Important e sa fie sanatosi.

itzy felicitariiiii pentru puiut plimbaret. David merge de-a busilea in cap si picioare. E atat de haios, mainile ii raman undeva in urma, nu stie ce sa faca cu ele, raman sub el si eu i le scot si tot asa.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Tanima, mortal caratistul! Ce par mare are!

Aramona, bine ai revenit!

Lili, aha, m-am lamurit cum e cu "acasa".

Itzy, felicitari pentru plimbareata mica.

Eloise, succes cu pregatirile, sa aveti un botez asa cum va doriti.

Sa va mai spun si despre noi, adica despre Adelina, azi a mancat cartofi cu dovleac (borcanel de la Hipp) si a fost super incantata, ia placut cel mai mult din cate meniuri a avut pana acum, statea tot cu gurita deschisa si chicotea. In rest nu prea ne laudam la capitolul diversificare, daca o fi ca Dragos e groaznic, cu el n-am putu urma nici o schema de diversificare, a mancate ce a vrut si cand a vrut, dar laptele a fost baza.
De cateva zile se rostogoleste, inainte de 5 luni s-a intors pe burtica, dar nu stia inapoi pe spate, acum "s-a prins".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Fetelor cat timp tineti voi bebeii in fundulet?
Ca a mea numai asa ar vrea sa stea.Nush ce sa ma fac cu ea.Daca o pun pe spate se ridica in coate,oboseste si incepe sa urle.O mai tin in sezlong la 45 grade dar nici asa nu ii mai convine.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

La Multi ani Bucurii de 15!

Eloise, succes cu pregatirile de botez. Asteptam poze.

Eu va spun noapte buna.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastră mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...va astept la o cafea buna,cu lapte sau frisca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Eloise sa aveti un botez minunat si sa fie totul asa cum va doriti...asteptam pozici.
Cristina multa sanatate puisorului.
Itzy felicitari pentru papusa plimbareata...ce frumos acusi o cauti prin toata casa
Mirabela m-ai lasat paf cu tortu..felicitari de reusita.
Am vazut toate pozele anuntate...toate bucuriile sunt superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, cu lapte sa fie!
Buna dimineata de la noi!
Am avut calculiciul la magazin, sotul i-a schimbat totul, a pastrat numai hard-ul.
Itzy, am reusit sa citesc doar penultima pagina. Pupici fetitei plimbarete!
Eloise, sa fie un botez perfect! Multa sanatate puiutului!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Bebelina mea papa cam de 1 saptamana cereale (1 biberon, adica un pranz, pe la ora 18,oo) si-i place mult. In ultima saptamana a pus 310 gr. pe ea si a ajuns la 6.110 gr. Ma gandesc sa-i fac si o supica de legume limpede.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleńia spune:

sarumana de cafea andreea
eloise sa aveti petrecere frumoasa s sa iasa totul ok la botez
itzy felicitari pentru printesa plimbareata
adriana super filmuletul sirpriza
mirabela effff fain tortul
s acum despre noi sa va spunem ca suntem super cuminte sam fost plecati la maternitate unde ieri de ziua indragostitior a venit pe luneverisoara Lorena care este o scumpete de fetita

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Venim si noi la cafea. Mexxa, multumim.

Itzy, Alina felicitari pentru doua fetite "descurcarete". De abia de acum incep grijile noastre: sa nu cada, sa manance cat trebuie, etc. Si Dudu face niste miscari haioase cand il pun pe burtica, zici ca inoata nu alta! Asa era sa cadem de pe pat ieri seara, noroc cu tati care "masca" marginea patului si l-a prins la timp, dar trebuie sa recunosc ca ne-am speriat destul de tare (doar o fractiune de secunda ne-am luat amandoi privirea de la el).

Roxanae, si Dudu vrea mai mult inj fundulet (nici macar in scoica nu ii mai place). In schimb, a "redescoperit" placerea de a sta in patut (se rostogoleste dupa jucarii, "vorbeste" cu ursii din carusel, incearca sa ii apuce).

Eloise, sa aveti un botez frumos. Sanatate lui Vladutz!

MamiLili, cred ca glumesti cu "plagiatul", nu-i asa? Oricum, ideea nu imi apartine, am mai vazut chiar la noi la Bucurii montaje de acest gen si m-am inspirat. Evident, fiecare montaj are anumite particularitati si o emotie specifica pe care o transmite, nu? Sper ca s-a bucurat tati!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput