Bucurii de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

mexxa merci de cafea.

Adriana super filmuletzul!

Lexi frisca am colorat-o cu colorant alimentar. Pt. scoaterea verighetei foloseste ceva gras, crema sau ulei.

Aramona te asteptam mai des sa ne spui ce mai fac nazdravanii tai.

Mamilili frumos cadou primit, frumos cadou oferit.

Cristina nu ma pricep la candida asta la bebei, la adulti da, ca am avut multa vreme si nu mai scapam de ea. Eu stiu ca se poate candida asimtomatica, ea poate reveni cand exista o imunitate scazuta.

Alipiticot forma am facut-o asa pur si simplu, tortul e diplomat cu piscoturi si nu a fost greu, am mai retusat din crema si frisca. Si David plange uneori la adormit cand e prea obosit.

Itzy felicitari pt. mersul de-a busilea al papushicii tale! Acusi fuge prin casa...

Eloise bine ca a luat in greutate Vladutz, fie si 100 gr, va recupera el, mai ales ca e destul pt. 4 luni. Sa aveti un botez reusit!

Roxanae si al meu vrea non-stop in fund, insa nu-l las dupa cum vrea el, inca e micut, il mai pun in cosul de la carut la niv. 2 si tot sta cu capul ridicat, adica vrea mai sus.

Gety acu intrebam de tine, bine ca papa Maria mai bine.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

Marina, tin pumnii sa doarma Vladic bine si pe mai departe.

Flavia, Vladic doarme foarte bine, fiindca e tati. EU de Maruca ma plangeam

Azi noapte nu a mai mers figura la fel de bine...A papat la 2 ore de vreo 3 ori si apoi de la 5:40 pana acum vad ca nu a mai cerut. S-a trezit acum vreo jumatate de ora i de atunci gangureste. Macar sa fie asa si de acum....

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, papa un bibe de vreo 130 ml, cereale cu lapte, asa mai diluat. Restul papa tzitzi, ca nu vreau sa o intarc inca. Plec c-a venit tata.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

Mirabela super tortul!
Alina, nu pun poza cu al meu ca nu mi-am amintit sa-i fac numai dupa ce l-am taiat si acum nu mai are acelasi farmec
Pentru fetele care intrebau despre forma lui, eu am o tava in forma de inima si in aceea l-am facut
aramona, te asteptam mai des. Bine ca ne-ai dat un semn, multe dintre noi se intrebau cum mai esti, ce faci. Aaa si vrem si pozici
itzy felicitari pentru bubulina miscareata!
eloise, sa aveti parte de un botez minunat, iar micul crestin sa va aduca multe bucurii!
Marina, poate din cazua dintisorilor o fi si Maruca agitata sau poate sa nu-i placa ceva, cine stie ce. Patricia mea se foia de multe ori noaptea pentru ca se descoperea complet si cred ca ii era frig (desi sunt 24 grade in camera, dar probabil nu poate dormi descoperita, seaman cu masa), trebuia sa fac ture sa o acoper caci nu statea sub paturica sau pilota, dar de cand o pun in sac de dormit, dormim mult mai bine si ea si noi (caci facea ture si tati sa o acopere)

ma duc sa-mi termin treaba, ca zi iar e primavara pe la noi si o sa stam mult pe afara!
pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:
Originally posted by flavia ramona

Marina, tin pumnii sa doarma Vladic bine si pe mai departe.

Flavia, Vladic doarme foarte bine, fiindca e tati. EU de Maruca ma plangeam

Marina, na , eu ii scrisesem un mesaj in Guestbook la Vladic al lui Cristina si vad ca am ramas cu Vladic. Scuze .

Mexxa, multumim de cafea, cu lapte e foarte buna.

Eu sunt nervoasa. De vre-o saptamana incoace in fiecare dimineata bb mi se trezeste pt ca iese pisu pe langa scutec si nu mai stiu ce sa-i fac . El de obicei dormea pana pe la 10:30-11, da azi la 9 a fost fresh ca era ud si dupa nu a mai vrut sa doarma.

Ma duc sa aspir si sa spal vasele si revin.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Bebe al meu inca e racit are o voce ragusita sarmanelul ca nici nu poate sa gangureasca, mucisori la greu.... Aseara ma luat si pe mine cu friguri si temperatura...

mirabela zici ca vrea bebe un frate?

lilina eu m-am dat la epiziotomie cu CICATRIZIN, contine tataneasa,sunatoare, musetel si galbenele.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Flavia, ce nr de papmers ii pui? Poatwe ar trebuie sa incerci un numar mai mare. Maruca poarta deja nr 4 si emult mai bine. Ea are acum peste 7 kg jumatate, dar de cand a facut 7 kg am trecut-o la nr 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Neata. Nu spun buna dimineata ca nu este chiar asa. Am dormit tare prost azi-noapte. Bebe s-a foit ingrozitor, a dat din maini si din picioar, a gemut, s-a rasucit...Iar eu am un somn tare simandicos. Si Flavia ma enerveaza cu Bogdanel al ei care doarme... Prea ne face in necaz: auzi la ea ca s-a trezit la 9. Pai Rares se trezeste de la 7 si la 9 mai face un somnic de 45 de minute. Dar astea 2 ore este activitate din plin.
Ma bucur ca v-a placut caratistul meu. Din pacate nu am reusit eu sa il prind in poza cand avea si o figura incordata, de dur. Si da, are parul cam mare, ceea ce va fi foarte greu la vara si tati deja i-a pus gand rau ca sa il tunda pe piele. Dar am vazut ca marea majoritate a bebelusilor nosatri au par destul de mult (pleata ).
Si ptr ca ieri mi-ati facut pofta cu torturile alea frumoase azi o sa ma chinui sa fac si eu ceva, poate o negresa ca nu am mai facut demult.
Vai, ce am uitat: Rares ptr cele 4 lunisoare implinite azi (de fapt diseara la 23.00) dar si ptr David Gabriel ,Albert Iustin , Avram Tudor si nu in ultimul rand Ana Maria.
Ehe, am vazut ca deja au aparut bebelusi plimbareti. Gata! S-au facut mari.
De ieri ne laudam si noi cu o rostogolire spate-burta dar nu si inapoi ca a ramas intepenit. Si ne mai laudam cu 7kg si 65 cm.
Gata ful la pitic plangacios care nu sta nici 5 secunde fara mine, mi-a luat toate gradele de libertate.

PS: De caeva zile am umblat si eu la putica lui Rares si am vazut ca sub pielicica are o mizeriuca alba care nu se ia prea usor iardaca insist cu un tampon de vata il jeneaza. Cum sa spal eu putica, mai ales ca mie imi este foarte greu sa o decalotez ca are un gland foarte lung si el nu sta? Este normala acea albeata sau este ceva dubios?
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramomar
Marina, poate din cazua dintisorilor o fi si Maruca agitata sau poate sa nu-i placa ceva, cine stie ce. Patricia mea se foia de multe ori noaptea pentru ca se descoperea complet si cred ca ii era frig (desi sunt 24 grade in camera, dar probabil nu poate dormi descoperita, seaman cu masa), trebuia sa fac ture sa o acoper caci nu statea sub paturica sau pilota, dar de cand o pun in sac de dormit, dormim mult mai bine si ea si noi (caci facea ture si tati sa o acopere)

Ramo, nu cred ca e de la dinti. Ziua e bine merci, linistita, ca un ingeras. Vorba Miarbelie (parca), noaptea se transforma
M-am tot gandit ca o fi prea cald, de 2 nopti lasam la sufragerie geamul usor deschis si e mai mult aer. De frig nu se pune problema, e foarte clad la noi, ti-am spus, chiar prea cald.
Macar sa fie o nopate mai buna, una mai putin buna, ma mai refac si eu cat de cat. Dar o am pe Ana care dormea mult mai haotic cand era mica, iar acum doarme neintoarsa cate 10 ore noaptea si 2,3 ziua. Asa ca...nu mai am mult de asteptat sper nici cu maruca, vreo 2, 3 ani

Mergi la inceput

Andra, bine ca a inceput Vladut sa ia in greutate. O sa fie bine.
In ceea ce priveste botezul, sa stii ca nu e obligatoriu sa il ia toata lumea in brate, daca le spui frumos ca e moloma de gripa iar dr ti-a recomandat sa nu se apropie nimeni de el prea tare. Sigur, poti sa dai si peste persoane carora sa nu le pese de dr. Dar, macar incerci
Sa stii ca la noi la botez in afara de nasa nu a indraznit nimeni sa imi ceara sa o ia in brate Iar pana acum in afara de eu, tati, Ana, nu a mai luat-o in brate decat mama mea, sora mea si nasa ei (atunci la botez, ca de atunci nu ne-am mai vizitat din cauza virozelor - ba au ei ceva, ba Ana noastra si tot asa).
Succes si nu te stresa. O sa fie bine!

Mergi la inceput