Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
anangel_lexi spune:
Itzy, felicitari pt. mersul de-a busilea! Cred ca te-ai topit toata!
Mariei i-a trecut iritatia de la sine dar portocala nu-i mai dau. Multumim pt. intrebare 
Am reusit sa-mi scot verigheta pana la urma fara sa ma dau cu nimic. Acu' astept sa se vindece locul. Multumesc tuturor pt. sfaturi.
Marina, n-am gasit husa de ploaie universala pe niciun site cu produse pt. copii. Au huse dar sunt pt. anumite modele de carucioare. O sa incerc si la baby expo.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
matahut spune:
Itzy, m-ai lasat paf cu progresele piticei. BRAVO! Sa stii ca e o mare realizare. Fiecare mic pas e de fapt un MARE castig in privinta independentei lor.
Gata, fug la treaba

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Mirabelac spune:
Flavia am si uitat de vremurile bune cand dormea piticu' pana la 10, acuma la 6-7 in fresh dar ma bucur ca si-a revenit cu somnul de noapte. Si noi pateam asa cu pampersul cand eram mici, acu fol. mar. 3, vom trece la 4 curand.
tasia off, sa treaca mai repede raceala asta.
Tanima si noi avem acea albeatza pe cuc
, dr. mi-a zis sa-l dau cu glicerina cu nistatina 3 zile, apoi il spal la baitza cat pot, la noi era si rosu varful putzicii.
Andra nici la botezul lui David nu s-a aruncat lumea sa-l ia in brate, doar nasii si noi, dar era si mult mai mic atunci.
David si-a descoperit picioarele de cateva zile si ieri a dat cu mana de... putzica... ce fericit era si ce tragea de ea... mai baga el mana in crema cand il schimbam dar ieri a lungit-o cat a tras de ea... azi, de fiecare data cand l-am schimbat, ducea automat mana acolo s-o prinda![]()
![]()
.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
POEZIE
Făcui fălă să vleau o constatale
La glădinită, ieli, când am picat,
(Cu toate că-s de-un an în glupa male,
Să mol dacă glumesc), pe omoplat.
Ne-a esplicat doamna educatoale
Amănuntit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns să ezigstăm sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat.
Elam ochi si ulechi de culios
Să aflu cum pe lume am venit,
Si chipes, si istet, da' si flumos!
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit...
C-al fi o balză, cale-n noptitică,
Ne-adute-n pliscu' ei, împachetati,
Când scapă si mămica de bultică
Făcută de la ouă si câlnati,
Cum zboală balza asta-ntet, agale,
Vleo nouă luni, să iasă luclu bun,
Si cum agiungem în pătutz si-n tzoale
Pe cosul casei, ca si Mos Clăciun....
Să vezi, măi flate, tze educatoale,
Fălă misto, chial m-a lăsat pelplex,
La vâlsta ei, (tze tzâtze, tze pitzioale!)
Să nu stie nimica desple sex?!
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
tanima_i2002 spune:
Mirabela super poezie (uuuu, scrisesem poiezie, rusiniiiicaaaaa). Mersic de sfat.
Andra eu la botez l-am tinut pe Rares mai mult in carut si la mine in brate. Eu sunt mai posesiva si le-am dat de inteles la toti ca nu ma pot desparti de el dar partea buna este ca nici el nu prea sta la altcineva. Deh, daca stau numai eu cu el...
Fi-miu nu ma mai suporta sa ma vada la calculator. Cum ma vede ca ma asez urla de moare. Asa ca o iau din loc ca vra plimbarica prin casa si la geam. Rautaciosul. Dar la televizor este goga cu ochii de nu il pot desprinde de acolo.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
xandrutza_76 spune:
itzy, felicitari pentru mica atleta!
eloise, va doresc un botez frumos; spor la treaba...
roxanae, eu incerc sa nu o tin prea mult in fundulet, mai incerc sa o pacalesc, o mai pun pe burta, o mai tin si pe plan inclinat, dar a mea e multumita daca stau eu cu ea (ma asez si eu pe pat si vorbesc sau ma joc cu ea si categoric nu mai tipa ca vrea sus)...
mexxa, multumesc de cafea (cu lapte)!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
POEZIE
Făcui fălă să vleau o constatale
La glădinită, ieli, când am picat,
(Cu toate că-s de-un an în glupa male,
Să mol dacă glumesc), pe omoplat.
Ne-a esplicat doamna educatoale
Amănuntit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns să ezigstăm sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat.
Elam ochi si ulechi de culios
Să aflu cum pe lume am venit,
Si chipes, si istet, da' si flumos!
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit...
C-al fi o balză, cale-n noptitică,
Ne-adute-n pliscu' ei, împachetati,
Când scapă si mămica de bultică
Făcută de la ouă si câlnati,
Cum zboală balza asta-ntet, agale,
Vleo nouă luni, să iasă luclu bun,
Si cum agiungem în pătutz si-n tzoale
Pe cosul casei, ca si Mos Clăciun....
Să vezi, măi flate, tze educatoale,
Fălă misto, chial m-a lăsat pelplex,
La vâlsta ei, (tze tzâtze, tze pitzioale!)
Să nu stie nimica desple sex?!
foarte haios!!!
poze cu noi
flavia ramona spune:
Marina, acum folosesc happy de la 5 ls 9 kg si nu are cum sa fie mic ca el acum 2 saptamani avea 6,7 kg. Si Pampers folosesc nr 4, deci nu e mica marimea. 
Tanima, iertare iertare, da el se culca tarziu, de ex aseara la 12:30 si pana ma culc si eu ... si atunci era super ca dormea dimineata mai mult.
Azi fetele de la Arad avem intalnire la Gabitzica. Vom fi o puzderie de mamici cu copii. Va punem poze.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastră mică
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by GETY
Bebelina mea papa cam de 1 saptamana cereale (1 biberon, adica un pranz, pe la ora 18,oo) si-i place mult. In ultima saptamana a pus 310 gr. pe ea si a ajuns la 6.110 gr. Ma gandesc sa-i fac si o supica de legume limpede.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eu ii dau bebicii mele seara un biberon cu lapte (prepar 150 ml, sa fie) ingrosat cu faina de orez si il papa cu placere; are deja o saptamana de supica, o sufleca si pe asta, chiar ii pun putina faina in supa sa fie cu... taietei
poze cu noi