Bucurii de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Fetelor multumesc de aprecieri la adresa tortului si a copiilor.Eu una sunt f mandra de ei si fiecare stie senzatia.

cristina nu stiu mare lucru,dar la candida are alb la putulica...e specific.daca e curat e posibil sa nu fie.si e rau sa ai candida dar nu e f grav,poti astepta si alte nalize,asa cred eu.de fapt ciuperca exista in organism mereu dar se imulteste cand scade imunitatea naturala a cestuia(ex in cazul trat cu antibiotic)
marina,fata il iubeste dar de obicei il ignora..ea i-si vede de treaba ei,adica de mine si pe Cosmin il bafga in seama uneori,de obicei il pupa si sta cu capul pe el....si mai fuge spre pat si sare pe el...aici se sperie tare,dar parca se obinuieste deja
Ignatica fumosi tare dimineata cand au chef de joaca,sa vezi cand e mai mare si sare,topaie..tot ce i trece prin cap.la noi trezirea e la 6.30-7 ,sunt f matinali amandoi dar cand ii vad ce bine se simt i-mi trece tot somnul.
Roxanae,fii fericita si nu te gandi,nici nu merita.Noi eram asa fericiti de fata ca ne doream tot o fata,dar chiar nu a contat si nu conteaza.Mie o femeie cand i-a vazut asa mici si unul dupa altul mi-a zis..."Sper ca te opresti,nu?"
Mirabela frumos tortul,cum ai facut forma?ca ma bate o idee pt ziua lui tati...iar cu tricoul...la taiere de mot raisa ,stiam ca sunt si a primit de la nasi exact asa o bluzita,doar ca pe alte culori si frate a fost,daca asa a cerut maria sa...asa ca ai grija
Cosmin al meu a inceput de aseara sa planga la adormire,eu il adorm stand pe scaun care se invarte cu el pe umar...ceva nu ii mai place vrea plimbat,nu stiu daca sunt dintii sau altceva....
l-am cantarit si are 7800,a luat putin fata de primul trimestru ,la 3 luni avea 7000 dar probabil acum regleaza cresterea masiva de atunci.raisa la aceeiasi varsta avea mai putin in greutate cu un kg dar arata mult,mult mai grasa fiind mai micuta in lungime.
va las ca au adormit in sfarsit si ma duc langa tati,macar sa mai vb putin ca nici de asta nu avem timp....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Alipiticot cred ca e normal sa nu mai ia asa mult in greutate, tu esti mamica cu experientza, stii mai bine.
Adriana mica e normal ca Dudu sa faca k moale dupa antibiotic, totusi daca vezi ca persista incearca Smecta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Adriana mica, ti-am urmat exemplul si-am creat un filmulet pe care i l-am trimis lui tati pe mail, sa vedem ce-o sa zica. Oricum mi-a luat vreo 3 ore sa fac totul pana am gasit poze potrivite, apoi sa uploadez, downloadez, iar sa uploadez ca de desteapta ce-am fost am dat cancel (si un upload dura cam 40 min ), apoi am aranjat pozele in ordinea dorita, am pus muzica (The Righteous brothers - Unchained melody)...ce mai, m-am strofocat tare, bietii neuroni au nevoie de o pauza. Multumesc mult ca ai impartasit cu noi ideea realizarii filmuletului! Sa nu ma acuzi de plagiat!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Marina, Flavia Ramona, Adriana Mica, Alipiticot - multumesc
Am inceput totusi sa-i dau Nistatin. i-am dat acum seara si a doua doza, si iarasi a baut-o. Chiar nu ma asteptam ca o sa reusesc sa-i dau asa amaraciune Vad eu si maine daca mai tine faza.
Adriana Mica - chiar nu stiu care ar putea fi efectele secundare in cazul administrarii de antibiotice.
Alipiticot - acum am vazut si eu tortul, chiar tu l-ai facut? Fetelor, oare cand ajung si eu asa gospodina ca si voi
Flavia Ramona - sunt in proces de traducere Sunt vreo 6 pagini si sincer sper sa fie cuiva de folos, ca pe masura ce citesc imi dau seama ca mie mi-ar fi foarte greu sa pun in aplicare metoda. Pare foarte logic ce scrie acolo dar... exista pericolul ca (,)copilul sa protesteze si sa nu fie de acord cu implementarea acesteia, adica sa planga, si eu am mai spus si inainte - nu mai suport sa-mi aud copilul plangand. Mi-a plans foarte, dar foarte mult in primele 2 luni si eu nu mai pot...

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heiiiii

Eu am o veste: Papusica mea azi m-a surprins ..ce credeti ? A MERS DE-A BUSILEA ...CAND AM VAZUT-O....
Era in pat...si eu cu mama vorbeam...e a mers de la un capat la altul prin tarare asa...dar cu genunchii flexati....ca sa isi ia jucaria....era moratala... se ridica de fundulet si se impingea alternativ cu piciorusele....cand a ajuns a scos un oftat....

Precizez ca eu nu o pun in fundulet inca...doar ce se rostogoleste ea de pe o parte pe alta ca o zvarluga...Pana acum mergea doar asa ca racul...adica in marsarier...

Ma duc sa citesc si revin...am vrut sa va spun asa repede si nu am mai avut rabdare

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Itzy felicitari pt. papusica plimbareata.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Itzy-Bitzy - Felicitari!!!
eu ma duc la culcare. Noapte buna fetelor.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am intrat pe fuga sa va spun ca... nu cred ca voi mai intra cateva zile. Ne pregatim de zor pentru botezul de sambata. Maine va veni sora mea de la Bucuresti, vom fi tot timpul impreuna, de vineri incep sa vina si alti musafiri de departe. Sper sa iasa totul bine si... sa treaca repede. Deja tremur de furie la gandul ca atatea alte persoane o sa-mi ia copilul in bratze (Lili, tu ma intelegi...), si nu poti sa le refuzi... deh, o data e botezul!

Vladut a mai luat in greutate...100 de grame (la 4 luni are 6900gr), dar macar s-a urnit cantarul de la cifra la care era intzepenit. E insa foarte agitat si nervos toata ziua de la dintisor... sau de la cel care probabil sta sa apara (imi inchipui ca cel deja rasarit nu mai pune probleme). Toata ziua cu manutzele in guritza, roade tot, e suparat rau. Sa vedem cum se va comporta la botez si la petrecere... Am dat si probele pt copro si urocultura, sa vedem cum vor iesi. Luni mergem si la dr.

Va pup... Poate mai intru maine un pic daca am timp...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Roxanae si Cristina multumim...e meritul ei...

Aaaa Roxanae voiam sa iti spun despre Ketof...ca mi-a spus dr ca pe prospect scrie ca pana la 6 luni nu se da dar sa nu imi fac griji...se da si la sugari mai mici...si am mai intrebat o dr...ca sa o verific

Cristina multa sanatate lui Vladut si bafta la vaccin sa fie bine. Cat despre traducerea articolului...poate o corupi si pe Tasia daca are timp si doreste sa te ajute desigur...ca si ea vb fluent rusa...insa stiu ca e ocupata cu facultatea....

Adriana suuuper filmulet surpriza...

Mirabela...tortul pare delicoooss...Ce traznaie am facut atunci...am zis ca nu va mai povestesc ca mi-e rusine...prea sunt zapacita

Aramona...bine ai revenit

Lilina eu am fol pt epiziotomie asa: Carpicon, crema de galbenele cu propolis de la Tis (la recomandarea lui Mamilili) si betadina. In 2 saptamani nu se mai cunoste nik acolo...nici nu ziceai ca am fost taiata...

Flavia si Gabitzica multumesc

Lexi eu cand mai pateam asa cu verigheta dadeam cu multa crema grasa...Maria ce mai face ...? i-a trecut iritatia fara sa ii dai cu nimicc nu?

Tasia stiu....

Tanima m-am amuzat copios cand ti-am vazut karatistul...e adorabil am vazut si cum dormea cu vesta

Alina Morostes, Ramomar si Alinache azi nu am mai facut eu nimic...a facut bubulina mik

Gety si Eloise voi nu mai ziceti nimic?

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Haaaa Eloise de bine ce intrebam de tine....succes la pregatirile pt botez...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput