Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
tanima_i2002 spune:
apropos, sunt 3 periute, de la Primii pasi, pe etape.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
matahut spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Cucuoancea - am nascut intradevar natural, dar nu aveam Candida. Si nu cred ca de atunci o are pentru ca am facut coprocultura inainte, cand i-au iesit E coli, si atunci nu avea Candida, ca i-ar fi iesit atunci, nu?
Of, da, in mod normal ar fi trebuit sa iasa de atunci. Dar, stii, se poate sa se mai dea si rateuri...Sora mea a patit asa ceva, a repetat de 3, 4 ori analizele, fiindca iesea ceva imposibil sa fi existat acolo (nu mai stiu exact). Am mai auzit de analize gresite. Nu stiu ce sa zic. Poate ar trebui sa ii repeti coprocultura.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
tanima_i2002 spune:
ptr cicatrizat este f buna tinctura de propolis. ff buna. Eu cu ea am dat pe operatie. Atentie contine alcool. Nu ustura, dar totusi nu folositi la copii.
poze
Botez
tanima_i2002 spune:
Tinctura de galbenele, pardon. Acum am vazut ce am scris.
poze
Botez
CristinaGoji spune:
Marina - m-am gandit si eu sa repet analizele, ca mi-a zis pediatra ca ar fi trebuit sa fie foarte rosu la fundic, ca era scris pe rezultata Candida +++, dar nu are nici urma de roseata. Ma gandesc poate nu o fi avand, dar totodata pana dau eu coprocultura, pana imi vin rezultatele mai trece o saptamana si ce fac? Ii fac tratment sau nu? Daca totusi are si eu intind timpul si se agraveaza? Dar daca nu are si eu ii fac tratament? Nici nu stiu ce sa fac.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
matahut spune:
quote:
Marina - m-am gandit si eu sa repet analizele, ca mi-a zis pediatra ca ar fi trebuit sa fie foarte rosu la fundic, ca era scris pe rezultata Candida +++, dar nu are nici urma de roseata. Ma gandesc poate nu o fi avand, dar totodata pana dau eu coprocultura, pana imi vin rezultatele mai trece o saptamana si ce fac? Ii fac tratment sau nu? Daca totusi are si eu intind timpul si se agraveaza? Dar daca nu are si eu ii fac tratament? Nici nu stiu ce sa fac.
Nu stiu ce sa iti spun.....

Chiar nu stiu!!! Are vreun simptom? Il doare ceva? Of, tot mai bine vorbesti cu un dr...
CristinaGoji spune:
Pai asta si ma debusoleaza, ca n-are nici un simptom. Dar totodata ma gandesc - oare n-o fi candidoza asimptomatica?
Pediatra a zis ca sa facem tratamentul, iar picaturile de nistatina pe care mi le-a prescris dunt atat de amare
I-am dat deja o doza si saracutul de el le-a baut, s-a cam strambat, dar le-a baut. Eu am pus doar limba si mi-a ramas amar in gat inca vreo 20 de minute dupa asta.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
matahut spune:
quote:
Pai asta si ma debusoleaza, ca n-are nici un simptom. Dar totodata ma gandesc - oare n-o fi candidoza asimptomatica?Pediatra a zis ca sa facem tratamentul, iar picaturile de nistatina pe care mi le-a prescris dunt atat de amare
I-am dat deja o doza si saracutul de el le-a baut, s-a cam strambat, dar le-a baut. Eu am pus doar limba si mi-a ramas amar in gat inca vreo 20 de minute dupa asta.
Da, nistatinul e foarte amar...
Totusi, nu cred ca i-ar putea face rau in cazul in care nu ar avea candida. Dar, evident, nu sunt dr.
flavia ramona spune:
La mlti ani Bucurii de 14!
La multi ani Valentinilor si Valentinelor!
Happy Valentine's Day!
Sephora si Bogdi la 5 lunia a avut 6,7 kg si 65 de cm, da de slab nu e slab, asa ca nu ma impacientez. Probabil acum, ca vom incepe diversificarea, va lua altfel in greutate. Da el e bine cum e. Bafta maine la analize.
Cristina imi pare rau de candida, daca asta e. Daca cumva faci traducerea si eu o vreau ca inca nu am reusit sa o dau la nimeni la tradus. Nu e nici o graba.
Itzy LA MULTI ANI sotzului tau. Legat de asemanarea dintre mine si sot mi s-a mai spus si da, pot sa spun ca mi-am gasit perechea
. Si mie mi se intampla in ultimul timp sa mi se spuna ca Bogdi seamana cu mine, desi dupa nastere si mie mi se parea ca e leit tati. O sa scanez o poza cu mine cand eram mica sa vad ce ziceti.
Sympa, de ce nu ai timp de scris?
Alexutza, cum sa nu-ti simta nimeni lipsa??? Ce bine doarme Gabriel, te invidiez, desi nu pot sa spun ca nu dorm bine, da totusi trezitul de 2-3 ori te oboseste.
Lexi, eu stiam scrisoarea aia, da mi-a placut sa o recitesc.
Marina, tin pumnii sa doarma Vladic bine si pe mai departe.
Ignatica, tot asa vesel se trezeste si Bogdan. iti vine sa-i mananci.
Mirabela, fain rau tortul, iar cu bluza intamplator nu prea cred eu
.
Tasia si bb meu e chelios, ca eu asa ii spun. I-a cazut parul si are acum pufuletz.![]()
Roxanae, gura lumii nu o inchizi nicodata, cel mai bine e sa nu te intereseze.
Adriana, frumoasa surpriza. Cum a ramas cu alta bona?
Tanima, dragutz rau caratistul tau. Trebuie sa iau si eu suport din-ala de baie.
Mexxa, tinem pumnii sa fie mai bine.
Aramona, si tu imi faci pofta cu Bucurii??? Ca eu nu am primit, da si cand primesc ma fac de-o tona
.
Dupa cum a spus Gabitza si Alina la noi a fost vreme frumoasa. Am fost putin pe afara si apoi am facut si noi mancarica pt tati.
Wawwww cat am scris ...
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
Adriana mica spune:
Bun seara,
Multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa filmuletzului. Tati a fost foarte impresionat, dar a banuit inca de aseara faptul ca ii pregatesc o surpriza(dupa 10 ani de iubire, cu greu mai pot face ceva fara sa intuiasca; spre exemplu, pentru aniversarea noastra din martie am trimis poza lui Dudu la o revista impreuna cu o dedicatie pentru tati. Acum cateva zile, absolut intamplator, m-a intrebat daca nu as vrea sa ii trimitem si noi poza lui Dudu la revista respectiva?!)
Cristina, sanatate micutului Vlad! Spuneai ca nu are nici un simptom prea accentuat, nu-i asa? Noi tocmai am terminat tratamentul cu antibiotoce (Zinnat) si de cateva zile Dudu nu mananca bine deloc (are gaze si face kk cam moale). Oare sunt reactii normale dupa antibiotice? Ma asteptam sa isi revina pana acum.
MamiLili, deci sotul ti-a facut o surpriza si a aparut asa pe neasteptate la Iasi? Ce frumos! Imi aminteste de "fuga" noastra la Costinesti, imediat dupa licenta (m-a trezit dimineata sa mergem la gara, ca avem tren spre...Costinesti. Plina de romantism, l-am intrebat cu ce bani crede el ca putem merge la mare si unde vom dormi. Raspunsul lui: pe plaja! Prima poza din filmuletzul surpriza este de atunci).
Flavia, am fost azi la interviuri pt bona. Avem 2 variante: o doamna pensionara fosta asistenta de pediatrie (64 de ani!) si o doamna mai tanara (39 de ani) care pare, cel putin la prima vedere, ok. Nu sunt inca hotarata ce sa fac, deocamdata imi intind si eu antenele in toate partile (anunt pe DC, etc), doar-doar voi mai afla si alte variante demne de luat in seama.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase