Bucurii de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Marina, te rog spune-mi si mie de unde ai luat husa de ploaie pt. carut ca eu am cautat de am innebunit una universala care sa se potriveasca la orice tip de carucior si n-am gasit!

Lexi, eu am luat-o cu tot cu carut. Dar pe bebelusultau ai incercat? Daca nu, atunci in martie la Baby Expo sigur gasesti.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Adriana - SUPERB abia acum am vazut.M-au trecut fiori in timp ce urmaream filmuletul.Frumos realizat.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Va pup pe toate si pe toti, dragi mamici de bucurii!!

Nu am mai intrat de o vesnicie...mi-e greu cu doi, singuura, fara ajutor....Acum sunt din nou cu amandoi acasa, pe antibiotic!
Sunt epuizata fizic si psihic...ce bine era dc faceam copii mai devreme (adica pe vremea cand eram si eu mai pustoaica!!! Nu mai am rabdare...of...
Allen mananca doar san, a luat super bine in greutate, Maysa e o nazdravana, face cat 10 baieti la un loc (n-o spun eu, ci mamici de baieti!)

Trecem noi si peste asta, crestem...crestem...!

Insa e super frumos! Ma uit la cei doi copilasi ai mei si nu-mi vine sa cred ce minuni am!

Vom face vaccinul de 4 luni zilele astea...sa scapam insa de tusea urata si de antibiotic! Si voi reveni atunci cu detalii legate de dimensiuni!

Va pup pe toate!
Si nu promit, insa mai incerc sa postez cate un mesaj, din cand in cand...cand pot!

Si voi veni si cu poze! Sunt datoare!

P.S Simteam nevoia sa va spun: am mancat si eu in sfarsit bomboane "bucuria"...sunt taaree bune...ca m-ati innebunit toata sarcina cu ele... Si nu ati exagerat!!!

Va pup inca odata, sunt si eu aici, chiar daca in umbra!

Mergi la inceput

Tanima, intr-adevar tare frumos se spala el pe dintisori. O sa ii iau si eu Marucai o periuta in asta, fiindca banuiesc ca e buna si pentru calmarea durerilor de dintisori, nu? A mea nu are inca nici un semn....dar e bine sa fim prevazatori!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji
Nu mai are E coli, dar acum i-a iesit Candida. Si nu inteleg de la ce, ca antibiotic nu i-am dat. M-am uitat si pe prospectele de la medicamentele pe care i le-am dat, si nu au ca efect secundar aparitia candidozei. Chiar nu mai stiu ce si cum sa fac

Cristina, tu ai nascut natural? Daca da, atunci poate aveai tu candida la nastere si nu ai stiut....Nu stiu, ma gandesc, ar fi o posibilitate.
Of, imi pare tare rau. Sanatate multa si succes la vaccin.

Mergi la inceput

Roxanae, te inteleg. Si eu mi-am auzit numai "A....tot fata? E, nu-i nimic, ca si fetele sunt bune..." Sau "Mare pacat ca nu a iesit baiat, dar asta e, lasa ca si fetele sunt bune"
In fine, m-am obisnuit, desi tot nu inteleg de unde reactiile astea tampite. Oare asa patesc si mamicile cu 2 baieti? Sa li se spuna "E, pacat ca nu e fetita"?

Sanatate fetitelor si

Mergi la inceput

Aramona, ma bucur mult ca ai dat un semn de viata. Te asteptam cu vesti dupa vaccinul de patru luni. Tinem pumnii sa nu-l doara pe puiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cucuoancea - am nascut intradevar natural, dar nu aveam Candida. Si nu cred ca de atunci o are pentru ca am facut coprocultura inainte, cand i-au iesit E coli, si atunci nu avea Candida, ca i-ar fi iesit atunci, nu?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Marina sa stii ca se linisteste cand il frec pe gingii cu periuta. Cand o vede deschide gurita si se bucura. Oricum suntem la stadiul in care accepta sa ii dai orice e de ros. Speram ca va fi benefic periajul de acum ca daca va semana cu noi...vai vai de dantura noastra. Asa ca incepem din timp.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lilina, cel mai bun tratament cicatrizant, dupa parerea mea, este Dermazin.

Alina Morostes, "acasa" pentru noi este la Suceava, la Iasi suntem in tranzit, sa zic asa. Taty a venit azi de la Suceava la noi la Iasi, am stat impreuna cateva ore si apoi s-a intors acasa la Suceava.

Aramona, bine ai revenit! Inteleg ca-i greu cu doi copii nazdravani, dar poate gasesti 5 minute sa ne mai scrii din cand in cand.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput