Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
alinamoro spune:
Adriana, super fimuletul!
Lili, voi nu suneti acasa? Ziceai ca taty a plecat acasa...
Cand aveti rezultatele analizelelor?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
CristinaGoji spune:
Lilina - nu stiu sa-ti raspund referitor la unguient cicatrizant, daca vrei o sa ma uit intro carte sa vad ce plante-s bune pentru cicatrizare si poate gasesti vreun unguient din aceasta planta.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Lilina - am gasit, si de fapt asa ma gandeam si eu, cea mai buna planta pentru cicatrizare este - Galbenelele, denumire medicinala Calendula officinalis. Pentru cicatrici se foloseste alifie din aceasta planta.
Poze
tanima_i2002 spune:
Adriana super filmuletul. Pacat ca nu stiu si eu sa fac asa ceva.
Anangel_lexi incearca si cu putin ulei, dar cand ai mainile mai dezumflate: cand sunt reci (baga-le la frigider).
Noi am avit o zi f frumoasa: bebe a dormit 1 ora jumatate afara si alte doua in carut in sufragerie cu usa larg deschisa asa cum venise de afara. offf cat ii place sa stea afara, la fel ca mie. Tati ne-a sunat sa ne spuna ca ne iubeste, ceea ce e unicat ptr el care nu face declaratii de fel. In plus el nu a fost niciodata ala care sa serbeze astfel de momente. Asa ca sunt in al 9-lea cer.
Haideti sa ma laud si eu cum se spala fi-miu singur pe dinti
si sa vedeti un caratist
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
CristinaGoji spune:
Tanima - da ce caratist elegant ai Si al meu bebe a fost azi neobisnuit de cuminte, ptiu-ptiu-ptiu, sa nu-l deochi. Oare le-o fi venind mintea la cap?
Poze
mexxa spune:
Salutaree...in sfarsit timp sa scriu...
Scuze .. recunosc ca nu am citit nimic..promit sa citesc tot.
Sebi e un copil cu prea multa energie...toata ziua vrea atentie,iar noaptea sa ma tina de manuta langa patut...ca e smecher nici cu mine in pat nu vrea...eh asta e mergem inainte si ne bucuram ce ceea ce avem.Or veni si zile mai bune
Offf mie asa dor de zilele cand aveam timp sa stau si eu pe forum...pe chat...uhh va invidiez pe cele care aveti copii cuminti si va lasa sa stati linistite,sa dormiti noaptea....da,dar si cand se va intoarce roata..
Merg sa citesc si sper sa revin.
aa si HAPPY VALENTINE'S DAY .
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
lakioana spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Tanima - da ce caratist elegant ai Si al meu bebe a fost azi neobisnuit de cuminte, ptiu-ptiu-ptiu, sa nu-l deochi. Oare le-o fi venind mintea la cap?
Poze
Cristina...sa inteleg ca avea colici atat de puternice de la enterocolita????
Te intreb pt. ca spuneam si eu ca Reby a avut colici fff. puternice...si acum e agitata la maxim....
_
Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
roxanae spune:
Pt. Lilina: -medicamente: Lioton,Hepathrombin,Lasonil.
-naturiste:ung. galbenele; ung. galbenele+propolis.
Eu pt. vindecarea operatiei de cezariana dezinfectam cu Betadine sau Rivanol si ma ungeam apoi cu ung. de galbenele.Mai merge si ung. de patlagina sau echinaceea (pe astea le-a folosit soacra mea cand si-a facut operatie de scoatere a rinichiului).
si SANATATE!
Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
CristinaGoji spune:
Lakioana - mi-a zis pediatra ca si asta ar putea fi o eventuala cauza a colicilor. Adica sigur enerocolita ii provoca (,)colici, dar nu-i musai sa aiba enterocolita daca are colici puternici.
Poze
matahut spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
La Multi Ani de Ziua Indragostitilor!
Iata ce cadou i-am facut noi lui tati: www.onetruemedia.com/shared?p=226defca77de5f8d7bb843&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">surpriza pentru tati
Adriana, SUPERB! Mi-au dat lacrimile. Cred ca tati a fost terminat...de emotie.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)