Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanae spune:
Cristina eu stiu ca nu prea au legatura dar poti intreba mai bine medicul pt. linistea ta.
Ignatica -spor la "treaba".E mai bine sa fie diferenta de varsta mai mica -eu asa am vrut dar nu s-a putut.
La a doua nastere eu am vrut o fetita bruneta cu ochii albastrii si mi s-a indeplinit dorinta.Insa la farma si pe strada cand ma intalnesc cu cineva si ma intreba ce am si le spun tot fetita se uita chioras la mine.Sau zic ceva de genul " ei lasa ca si asa e bine" sau si "fetele sunt bune".Ca si cum trebuia neaparat sa am baiat.Imi vine sa ii strang de gat.Soacra si ceilalti in timpul sarcinii imi spuneau ca poate nu a vazut bine la echo si o sa fie baiat pana la urma.
Nu inteleg - ce au mai fetele!? Trebuie sa am neaparat pereche?!Fara suparare dar ce care spun asta mi se par dusi un pic.
ITI DORESC O FETITA LEIT MAMI.
Scuze pt. povestea de mai sus dar am simtit nevoia sa ma descarc.
Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
roxanae spune:
Cristina scuze abia acum am vazut ce ai scris de medic.
poze
CristinaGoji spune:
Roxanae - mersi. Legat de diferenta de varsta, mie mi se pare ideala diferenta care e la voi, 4 ani. La varsta de 4 ani copilul devine din ce in ce mai independent fata de mamica lui, plus ca intelege mult mai multe si e in stare sa imparta dragostea mamei cu surioara sau fratiorul si sunt mai putine sanse sa intervina gelozia intre frati. Plus ca si te poate ajuta. Eu sunt mai mare decat sora mea c 8 ani si niciodata n-am fost geloasa pe ea, o ajutam mult pe mama cand era sora-mea miculuta si am iubit-o si o iubesc si acum mult de tot. E ste ca si copilul meu, de exemplu cand a mers cu mama la mare asa griji mi-am facut ca n-o sa aiba mama destula grija de ea si o sunam pe mama de cateva ori pe zi sa-i dau sfaturi ce si cum sa faca, ca sa n-o scape din ochi cand merge in mare, etc Iar cand am mers numai eu cu ea (sora-mea)la mare, eram ca un vultur dupa ea, ca saraca sora-mea a spus ca sunt mai rea decat mama
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
A, Roxanae, si in legatura cu fata sau baiat- uite eu mi-am dorit dintotdeauna sa am baiat, si sa-ti spun si de ce - dupa cum am spus cu sora-mea sunt foarte protectoare si-mi fac foarte mari griji, mai ales ca acum e domnisoara, si ma epuizeaza grijile astea ale mele. Asa ca am zis ca daca voi avea fata mea, apoi chiar o sa ma termine, la cat sunt de panicoasa si stresata, iar cu baietii mi se pare ca nu-mi voi face atatea griji (desi acum nu mai sunt sigura nici de asta). Eu totusi ma bucur ca am o sora si nu un frate, ca ne intelegem foarte bine, iar cu frate nu stiu cum ar fi fost. Totusi noi gandim altfel decat ei, barbatii
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Adriana mica spune:
La Multi Ani de Ziua Indragostitilor!
Iata ce cadou i-am facut noi lui tati: www.onetruemedia.com/shared?p=226defca77de5f8d7bb843&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">surpriza pentru tati
Merg sa citesc din urma, ca iar am ramas restanta!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
roxanae spune:
Cristina asa e.Mai greutz cu fetele , mai multe griji,dar eu asta am vrut.Nu ma vedeam mama de baiat- nu stiu de ce -dar nu ma impacam cu ideea.
Diferenta de varsta la noi nu a fost chiar asa de "buna".Timp de o luna a facut niste crize de gelozie de ajunsesem cu nervii prastie.Acum e mai bine, dar o mai apuca bazdacii din cand in cand.Insa o iubeste enorm - nu suporta sa o vada plangand si nici nu vrea sa o dea la nimeni.Si eu tot o sora - ne intelegem tare bine.
poze
anangel_lexi spune:
Marina, te rog spune-mi si mie de unde ai luat husa de ploaie pt. carut ca eu am cautat de am innebunit una universala care sa se potriveasca la orice tip de carucior si n-am gasit!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:
BUCURII!
Happy Valentine's day celor care o sarbatoresc!
Noi ne-am trezit de dimineata cu tatyla usa...si un buchet de trandafiri . Am luat si pranzul impreuna . Apoi taty a plecat iar acasa .
Intre toate astea am ajuns si la laborator sa dam proba de urina (alta poveste si cu recoltarea...) si de sange. Mathias a suferit un pic dar i-a trecut.
Mirabelac, e super fain tortul! Si zici ca body-ul ala i l-ai dat lui David fara intentie, ai? Sa i-o spui lui mutu (nu, nu Mutu ala care joaca la Fioretina ).
Adriana, m-a impresionat teribil filmuletul pentru tati. Sa ne povesteti care a fost reactia lui.
La multe lunisoare si multi ani bucuriilor nascute pe 14! La multe lunisoare Vladut, prietenul de plimbare a lui Mathias.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
anangel_lexi spune:
Mirabela, cum ai facut frisca rosie??? Superb tortul, la fel si videoclipul Adrianei Mici!!!
Tasia, in general pot zice ca-i place. Doar cand are nervi nu-i intram in voie nici macar cu jucari asta.
Fetelor, spuneti-mi si mie va rog ce metode sa folosesc ca sa-mi pot scoate verigheta? Am facut o iritatie oribila dedesubt, sunt carne vie dar pentru ca am vreo 12 kg in plus fata de momentul nuntii, nu mai reusesc sa-mi scot verigheta. Macar sa faca ccc coaja locul respectiv, sa se vindece cat de cat. Am incercat cu apa rece si sapun, fara rezultat.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
fetelor, am si eu o intrebare f.importanta pt.mine
cine stie care este cel mai bun unguent cicatrizant
nu conteaza cat costa
o asistenta mi-a recomandat Lasonil
am mai auzit diverse alte unguente insa nu-mi mai aduc aminte
numele lor
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe