Bucurii de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
Alinache spune:
buna dimineata si de la mine!
usorlili, v-am luat! serena are 8 kg, 67 cm la 4 luni fara 10 zile
mamilili, ma refeream la fraza de incheie a mesajului :
"Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)"
daca va inchipuiti ca serena e tot timpul asa cuminte, va inselati! acum o saptamana am incercat sa-i dau mar copt...pe care l-am pasat doar cu furculita...si care avea "crocodili", care nu puteau fi inghititi si mi-i arata cu limbuta... acum am luat mixer vetical si am facut un super-piure din marul copt, dar maimutica a papat doar 1/2 de portie, dupa care a urlat de foame! i-am completat masa cu suc de mar+portocala+ananas si a sorbit vreo 120 ml...
poze noi, mai tarziu, dupa "pre-selectie" ;)
Alina &
Serena (18.10.2006)
poze
tanima_i2002 spune:
Of, of, of, vin si eu cu una bucata bebel marait si agitat care sta numai cu niste maini in gura pana vomita. Oare cat ne mai chinuie dintisorii astia. Al meu are balute la greu de aproape 2 luni, cacuta moale dintotdeauna (deci nu este un indice ca ar fi de la dintisori) si maraiala si agitatie de vreo 2 saptamani mai rau ca niciodata. Prima parte a noptii o doarme mai bine dar de la 5 se trezeste de 10 ori si apoi de la 7 gata somul. Si incepe plansul si in brate si jos si la tzatza. Nu stiu ce sa ii mai fac. Si ca sa fie si mai bine e zgariat pe nas de are carne vie nu alta, desi i-am taiat ieri unghiutele si i le-am si pilit cu pila ca sa nu mai fie asa taioase dar degeaba. De dimineata cand l-am vazut plin de sange pe ochi am crezut ca innebunesc. Am trecut iar la manusi in manutze dar si asa e rau ca stau numai ude si a vomitat la greu de 3 ori intr-o ora de la bagat manutele pe gat.
Vrem dintisoooooriiiiiiii.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Adriana mica spune:
Buna dimineata din nou,
Vazut pozele anuntate; fara exceptie, toate Bucuriile sunt super!!! Nu am reusit sa gasesc pozele cu casuta lui Pufy, dar din descrierea fetelor mi-am dat seama ca este intima si frumos aranjata. Sa o stapaniti sanatosi!
Lullabay, eu am incalzitor de la Mothercare. Il tin perrmanent in priza (treapta1); nu stiu cat dureaza sa se incalzeasca apa, ca eu prefer sa o pregatesc cam cu o ora inainte de masa (am mai avut si surpriza sa i se faca foame mai devreme). Dar nu stiu daca merita sa dai banii pe asa ceva; la noi a fost necesar mai ales cand ii dadeam bibe pe timpul noptii.
MamiLili, drum bun la Suceava! Cum de te-ai hotarat sa te muti din Iasi? Adevarul este ca si eu ma mai satur uneori de Bucuresti, dar cu toate acestea nu cred ca as putea sa ma mut la Piatra Neamt (de unde sunt de loc).
Tanima, brrr ce povesti horror ne spui tu! Mai bine ca incerci sa iesi numai pe lumina afara.
Mirabela, si noi serbam, ca si Itzy, ziua sotului (pe 15, ce coincidenta!). Nu stiu inca ce sa ii iau, parca zicea ca ar vrea un Ipod, dar trebuie sa mearga el la cumparaturi, ca eu nu prea ma pricep. Noi insa vom aniversa anul acesta 10 ani de cand suntem impreuna (pe 26 martie, cand Dudu implineste 6 luni!). Nu prea stiu ce cadou sa ii fac, dar as vrea sa fie ceva cu totul special. Fetelor, vreo sugestie in acest sens?
Eloise, felicitari pt iepuras! Si noi avem toate simptomele (kk moale, frecat gingia, balute), dar nu se vede nimic. Partea cea mai nasoala este ca face, din nou mofturi la mancare. Cu toate acestea, suge cam 750-800ml pe zi si ia binisor in greutate (am ajuns la 7.400 la 4 luni si jumatate). Asta dupa ce vreo 3 saptamani a stagnat (cum spui tu ca este cazul la Vladutz). Mie mi-a spus pediatra ca in asemenea situatii, fie e vorba despre o infectei urinara, fie pur si simplu organismul se autoregleaza, daca a avut inainte de asta perioade in care a crescut foarte alert.
Alexutza, Dudu a luat in lungime cam 17-18cm in 4 luni! Cred ca este ok, pediatra nu are de spus decat cuvinte de lauda. In Capraru scrie ca de abia dupa 1.5-2ani se poate veddea care este ritmul real de crestere in inaltime.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
anangel_lexi spune:
Buna fetelor, ca de obicei nu apuc sa citesc nimic din urma. Aseara ne-a capiat fii-mea de tot, a urlat intr-una de pe la 16.30 pana pe la 23. Nu stiu ce a avut ca nu i-am intrat in voie cu nimic si nici de mancat n-a mancat ca lumea. Si colac peste pupaza i-am dat ieri putin suculet de portocala (cateva lingurite) si i-a aparut urticarie pe piele.
Acum cred ca trebuie sa-i dau iar Zyrtec. Offf...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Ignatica spune:
lexi imi pare rau ca ati avut reactie la portocala, eu ma cam feresc de ea si nici David nu se omoara dupa fructe acrutze.
Am facut un puiuc frumos cu par negru negru de Dia_b si niste ochi superbi de Stefan al lui Lullabay. Sa va traisca.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
poze noi
Nasterea sufletelului nostru David
Mirabelac spune:
Si eu i-am dat de azi suc de portocala dar nu i-a placut cine stie ce, el suge tot ce-i dau, azi s-a cam sclifosit, sper sa nu faca vreo alergie.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
lakioana spune:
Salutare!!!
Avem si noi poze noi...cu coditze si rochitza: AICI
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
lakioana spune:
si ne-am si ingrasat...dupa cum vedeti...
![]()
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
gabitzica spune:
Avem poze noi aici
Of ce multi piticoti mofturosi si maraiti. greul de abia acum incepe. Va spune o mami de bb2.
Si eu sunt nelinistita ca Ioana a pus doar 300g in ultima luna. Ieri la cantarul oficial a avut 7300. Stiu ca nu e relevant sa o compar cu Tudor care la varsta asta avea 8300, in conditiile in care a avut 600 g mai putin decat Ioana la nastere.
Poze