Bucurii de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi si o maaareee....pt cine doreste...Apropo' ...Mexxa unde esti ca tu si Elenia ne dadeati cafeluta..sa inteleg ca te-a lasat Sebi sa mai tragi un pui de somn????

Bine ati revenit Ramonar si Monique!!![floare]

Pufy - sa stapaniti sanatosi casuta!!!!...e tare fain sa ai casa ta...si noi suntem in tratative si parlamentari si poate pana in toamna o vom avea si noi pe a noastra

Sephora - ma bucur pt Matteo ca s-a descurcat bine la innot...deci de-acum ....inotator il faci!!!!!

Roxanae - bine ca acum sunteti mai bine, uite un mare pt toti !!!!

Xandrutza - la noi cand s-a intamplat asa ne-a zis sa il stergem pe bebe cu o picatura de apa distilata...ca si cum l-ai sterge cu ser fiziologic...si tare bine i-a facut..si am continuat masajul la baza nasului

Gety -multumim de aprecieri

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

multumesc, alexutza!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Adriana merci pt. cafea, buna, buna...

Alipiticot La multi ani pt. Raisa!

Eloise indiferent ce-i dai pe gingie pt durerile dentare trebuie sa-i masezi bine sa intre in ea, nu are legatura cu salivatia.

Of, Mamilili nu vreau sa pleci...

Vazut Maia frumoasa si pletoasa.

xandrutza_76 si eu ii puneam laptic si vreo 2 zile avea ochii lipiti apoi trecea de tot.

Sephora bravo lui Matti ca s-a descurcat bine la inot, poze la de botez nu ai?

Pufy frumoasa casa, dar cel mai important este ca e a voastra, asteptam poze cu pufishorii in ea.

La noi dormitul noaptea este cu una rece si una calda, azi noapte a fost calda, a dormit fi-miu cu 2 pauze de papa, alta viata...

Revin...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

da e tare buna cafeluta
neam trezit tarziu c asta mici a marait toata noaptea s sunt rupta
pana ii dau dintii crek mai salbesc s eu un picc am nevoie
multumim de cafea

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si la noi...vazut k ati intrebat de mine...e greu sa intru pt ca Sebi vrea in brate e prea miorlait...nu ii cinvine nimic si nicaieri.

Vazut poze cu bb'ii superbi, Findanda super super tare si casutza Pufishorilor tare draguta...ce frumos e sa ai casa ta....
LILI da noi nu vrem sa pleci...
Revin cu continuarea k iar plange...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

fetele...am si eu o intrebare..
Sebi este agitat,nervos,plangacios,mofturos, face caca moale...astea sunt semnele iepurasului??oare cat mai dureaza starea asta...?
Apai daca face asa la fiecare dinte pana ii ies toti fac par alb in cap....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Intr-o zi,la usa unei batrane bate un domn,elegant imbracat,cu un
aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida,ca tipu incepe:

- As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... In timp ce
vorbea,arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de
balegar,explicand:

- Stati linistita,daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe
covor,promit ca mananc eu ce ramane!

Dupa ce asculta toata povetea,tremurand de nervi,batrana ii raspunde:

- Sper ca ai pofta,ca nu am curent de azi-dimineata!!!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata bucurii!

Mexxa toate neplacerile lui Sebi pot fi de la dintisori....si poate dura si 2 sapt pana ii iese.....sau poate sa iasa maine....deci nu exista o perioada exacta....si al meu piticot e tare marait, kk-cios, urlacios, balutze la greu, asa ca seara ii dau Panadol sa doarma cat de cat bine....dar tot se trezeste si maraie mult....

Multumesc mult tuturor pentru aprecierile la adresa casutei noastre(de fapt e apart).E intr-adevar mica bucataria si baia, dar le-am mobilat in asa fel incat am economisit la maxim din spatiul care exista, si ma descurc chiar f bine in ea(noroc ca nu-s prea grasa).Azi sau maine vreau sa-mi probez si aragazul cu ceva prajitura....ca si ala e nou si nu stiu cum coace...friptura de ieri a facut-o repede si f buna....

Alexuta_26 va tin pumnii sa reusiti si voi sa aveti cat de curand casa voastra....indiferent cum e , mica, mare, cand e a ta e ...altfel....

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

xandrutza lui David i-au curs ochisorii odata, am insitat cu lapte de mami, ii dadeam de multe ori pe zi, am mai curatzat cu ser fiziologic sau cu apa fiarta si racita. Poti sa suni si medicul, poate exista picaturele, nu stiu. Noua ne-a trecut cam in 5-6 zile.
sephora si itzy sa va auda cine trebuie si sa semene bebele si cu mine, ca toata lumea imi spune ca am dormit cand l-am facut .
Pufy suntem bine, i-am mai facut lui David o urocultura, eram eu paranoica pentru ca exista riscul de reinfectie dupa punerea sondei, dar a iesit negativa. Mai facem analize la sfarsitul acestei luni si a lunii viitoare si daca ies bine, teoretic suntem scapati. Bafta la testat cuptorul.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
poze noi
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

bineinteles ca am scris la capitolul trecut

Alina & Serena (18.10.2006)
poze

Mergi la inceput