Bucurii de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Marina poate vb maine pe mess despre mobila de bucat.

Ignatica !Da, copii dorm impreuna in camera lor, dar in patuturi diferite.Si e ok asa.Voi cum sunteti?Cum e David?

Nicole nu are nici o legatura branza calcica (,) cu Vigantolul.

Am vazut si poze cu Maia de DiaB...frumoase ambele...si mama si fetita!

Noapte buna bucurii!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Multumim fetelor ca ne-ati lasat mes sunteti niste scumpe toate.
Acum nana pupici

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Pufy multumesc,vazut pozele super dragut amenajat,mi se pare bucataria cam mica ptr o gospodina ca tinedar nu m-a indoiesc ca o sa te decurci,important e ca e a voastra,inca o data sa o stapaniti sanatosi.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

LA MULTI ANI BUCURII DE 11 si 12!

LA MULTI ANI RAISA!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Roxana ai un baietel superb.

Pufy ti-am admirat casuta.Imi place - s-o stapaniti sanatosi.

Tasia bine ai revenit - ti-ai educat bine baiatul, felicitari.

Noi am reusit sa racim toti de la cel mai mare pana la cel mai mic. Noroc ca am luat-o din pripa si acum suntem mai bine.

la tot .

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR PENTRU URARILE DE LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
LA FEL LE DORIM SI NOI BUCURIILOR DE 11 SI 12!!!!!!!!!
nu am reusi sa va citim, dar speram sa avem mai mult tip maine.
Pupici

Hazul
de Lucas www.snugglepie.com/ezb/782773.png" target="_blank">Smecherul lui mama
si Mathea Roana www.snugglepie.com/ezb/783294.png" target="_blank">Gogosica mica
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Va invit la cafeluta!

Nu am reusit inca sa citesc din urma, dar promit sa recuperez in cursul zilei de azi si sa raspund acolo unde ma pricep.

Am intrat repede-repede sa va spun de bona: am decis sa nu o tinem. Chiar daca nu ar putea (?!) sa ii faca rau copilului, comportamentul ei general nu este in totalitate echilibrat. In prezent sunt in tratative cu soacra mea (sa vina macar pana face bebe 1 an) si, in paralel, voi suna la agentie sa imi mai programeze ceva interviuri.

Va impartasesc toate acestea in ideea ca poate la un moment dat va trebui sa faceti o alegere similara. Este bine sa va asigurati inca de la interviu ca nu este ceva in neregula cu persoana in cauza (pentru aspectele mai deosebite sau iesite din comun, puneti cat mai multe intrebari). Si, nu in ultimul rand, luati-va o marja de timp suficienta. In cazul de fata, norocul nostru este ca mai avem 6 saptamani pana sa ma intorc la job; as prefera sa vina soacra mea atat dpdv al increderii cat si datorita faptului ca in prezent programul nostru la munca este destul de neclar (eu ma intorc dupa 6 luni de absenta si nu stiu ce ma asteapta, la sotul meu este o perioada de tranzitie extrem de aglomerata...). Oricum, avem timp sa luam o decizie, si la o adica incercam sa gasim o alta bona.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna dimineata, mamici de bucurii!
am si eu o intrebare: de doua zile bebicai mele ii cam curg ochii, nu tare, nu m-am alarmat, i-am pus laptic in ochisori si se parea ca e bine; insa, in dimineata asta avea ochii lipiti din cauza acestei secretii; telefon la doctor dau putin mai tarziu... aveti vreo idee?? multumesc...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Eu nu am mai intrat de ceva zile ca am fost obosita de la plimbari.
Intreba cineva de brinzica cu zeama de lamiie. Eu am facut si iese super bine. Cind incepe laptele sa dea in fiert il opresti si pui zeama de la jumate sau o lamiie si se stringe brinzica deasupra. O iei cu o lingura si o pui intr-o strecuratoare sa se scurga. cam atit. Dintr-un kg de lapte iese o stracuratoare din aia mica de ceai ....

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata bucurii,

alexutza, lullabay si itzy va multumesc ca ati intrebat de mine. Am plecat pe nepregatite vineri dimineata la parintii mei (care nu mai pot de dorul nepoatei, asa ca de cate ori avem ocazia plecam). Au si ei ne, dar nu am apucat sa scriu, doar am cam tras cu ochiul la ce ati scris . Ma iertati voi acuma

Ioana, sa stapaniti sanatosi si bucurosi casuta voastra . Foarte frumoasa si cocheta!

flavia ramona, ma bucur tare mult sa stiu ca mai am o bihoreanca pe aici, mai ales ca nu mai e nici o oradeanca la bucurii, iar aradencele sunt mai multe. Care sunt cuvintele de care nu scapi????

am vazut poze multe cu niste bucurii frumoase foc, dar si mamici la fel de frumoase. Nu va spui pe cine am vazut ca sa nu uit pe careva, dar va spui ca m-a dat gata spioana de Bianca, e o scumpa

pupici si o zi minunata

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput